kirra1 18.07.05, 12:59 Zakochałam się w tych perfumach i już nie ma odwrotu - w najbliższej promocji muszę sobie kupić ten zapach. Mam tylko pytanie, czy jest For Away Sensual Embrance jest trwały i kiedy będzie w promocji ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patusia22 Re: For Away Sensual Embrance 18.07.05, 13:04 musisz być cierpliwa i czekać kiedy ta woda pojawi się znów w katalogach... z tego co wiem to rzadko się pojawia.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kirra1 Re: For Away Sensual Embrance 18.07.05, 13:27 Jesteśnie kochane. Dzięki za odpowiedzi. Ciekawa jestem tylko tego, skoro woda ta jest już na allegro z dostawą na koniec lipca, to chyba oznacza, że niedługo pojawi się w katalogu. Dobrze kombinuję ? Odpowiedz Link
justa_79 Re: For Away Sensual Embrance 18.07.05, 13:42 nie, wydaje mi się, że musi pochodzić z zapasów, bo w K10 jej nie ma, a on teraz obowiązuje w okręgach trendsetter, więc z kolejnych nikt nie ma możliwości robić zakupów (i nikt nie wie, co w nich jest). a termin dostawy sprzedawca może po prostu dopasował do terminu zakończenia aukcji, albo wyjeżdża itp. Odpowiedz Link
kirra1 Re: For Away Sensual Embrance 20.07.05, 09:57 Wreszcie sprawdziłam skrzynkę - Halinko - dzięki za wyjaśnienie - Kasiulek - dzięki za informację Odpowiedz Link