Dodaj do ulubionych

Pomysły na prezent

19.08.05, 10:17
Co uważacie za atrakcyjny zestaw lub kosmetyk na prezent (nie chodzi o cenę,
ale fajny pomysł).

Namyslam się właśnie co kupić koleżance, bo chcę jej się wywdzięczyć za
pomoc, i kurza twarz nie wiem co!
Myślałam o perfumie pur blanka i tym samym kremie do ciała z katalogu 10/2005.
Hmmmm....
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 10:29
      > Myślałam o perfumie pur blanka i tym samym kremie do ciała z katalogu 10/2005.

nie perfumie,tylko PERFUMACH !!!na dodatek Pur Blanca to jest woda toaletowa.
      A przechodząc do sedna sprawy,to uważam,że to fajny pomysł.Zapach jest bardziej
      elegancki niż np. coś z kolorówki
      • gocha221 Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 11:22
        Tylko pytanie, czy koleżance ten właśnie zapach bedzie odpowiadał. Wybór zapachu
        to sprawa bardzo subiektywna, a po drugie uważa się, że może to byc odebrane
        jako nietakt. No chyba ze to bardzo bliska koleżanka.
    • amarga Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 11:38
      Kupując wodę toaletową ryzykujesz, że kompletnie nie trafisz w zapach. Mnie na przykład Pur Blanca wręcz odstręcza. To jest ładny prezent, ale z gatunku dość "niebezpiecznych".

Proponuję skompletować jakiś zestaw mniej ryzykowny:
      - kosmetyków do kąpieli / pod prysznic (np. SPA albo SSS, albo żel + balsam Senses i któryś duży płyn do bąbelków, np. mandarynkowy)
      - kosmetyków do pielęgnacji włosów (szampon + odżywka + maseczka + jakiś gadżecik np. serum albo wosk albo nabłyszczacz... Coś dobierzesz, a to naprawdę będzie bardzo atrakcyjne)

Ładne zestawy można tez utworzyć z linii do pielęgnacji twarzy (np. żel, maseczka, tonik, peeling), ale to też jest ryzyko, że nie dobierzesz kosmetyków do cery koleżanki lub zafundujesz jej coś, co będzie ją uczulać.
      • karolinka.ewa Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 13:39
        właśnie, a może coś z serii SPA? wydaje mi się , że nie dość ze seria jest
        ciekawa, do do tego trafisz na pewanio w jej gust, bo każda z nas używa
        czegokolwiek do pielęgnacji ciała
        • nea2 Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 16:57
          też pomyślałam o Planet SPA.Najfajniejszy moim zdaniem byłby jakiś zestaw z
          linii Brazylijskie Lasy Deszczowe,ale akurat nie ma tego teraz w promocji.A
          może komplet akcesoriów kąpielowych (k10 str. 103) i coś do tego?
    • kasiastel Re: Pomysły na prezent 19.08.05, 17:33
      a może coś z serii naturals?
      Polecam balsam,krem do rąk i płyn do kąpieli wanilia i mleczko sojowe,boski
      zapach!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka