misiaania 05.09.05, 17:31 co o niej sądzicie? żel do mycia miał 200 ml, ta pianka tylko 150 ml i na dodatek jest duzo słabsza od zelu w działaniu, mam wrazenie niedomytej twarzy ( mam mieszaną cerę) czy moze lepsze są żele Naturals ( Clearskin odpada)... ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Pianka Pure Pore-Fection 05.09.05, 19:06 tej pianki jeszcze nie wypróbowałam, ale z serii Naturals miałam żel aloesowy oraz z olejkiem herbacianym i jednak najbardziej mi pasuje ten z serii Pure Porefection - i jest najbardziej wydajny. Odpowiedz Link
hekate11 Re: Pianka Pure Pore-Fection 05.09.05, 21:48 Miałam żel i tonik w jednym aloes i awokado(z naturals) i byłam z niego zadowolona gdyż nie przesuszał mi skóry. Teraz używam żel z soją i trawą cytrynową. Bardzo podoba mi sie zapach. O piance Pure Pore-Fection mogę powiedziec jedynie, że jest dla skóry tłustej. Odpowiedz Link
mutak Re: Pianka Pure Pore-Fection 06.09.05, 13:34 Witam, ja używam od dłuższego czasu tych kosmetyków, najpierw żel a teraz tą piankę; i jestem zadowolona, pianki używa sie mniej, ale bardzo dobrze sie pieni i jestem zadowolona z efektu... pozdrawiam Odpowiedz Link
1308a Re: Pianka Pure Pore-Fection 06.09.05, 14:37 Ja też używam teraz pianki. Popzrednio maiłam żel , ale z pianki jestem bardziej zadowolona. Mimo, że jest mniejsza to lepij się pieni i pozostawia skórę czystą. Używając żelu miałam wrażenie ,że nawet po zmyciu pozostaje on na twarzy, był " cięższy" i gozrej się rozprowadzał. Mam też tonik. Serdecznie polecam do cery z kłopotami Odpowiedz Link
cutsson Re: Pianka Pure Pore-Fection 07.09.05, 16:24 Jak dla mnie cala ta seria jest rewelacyjna Odpowiedz Link
pestunia26 Re: Pianka Pure Pore-Fection 07.09.05, 18:11 mnie tez sie podoba wole pianke osobiscie niz zel Odpowiedz Link
magdawd Re: Pianka Pure Pore-Fection 07.09.05, 22:27 Ja również mam mieszaną cere i pianka spisuje sie doskonale. Wolę ją od żelu. Wygodna w użyciu i bardziej higieniczna, nie napcham sobie bakterii paluchami do środka. Odpowiedz Link