Dodaj do ulubionych

Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alkohol ?

15.09.05, 17:13
Dziewczyny, czy możecie mi napisać czy ten tonik zawiera alkohol denat i
jeśli tak to na ktorej pozycji w składzie ? Chciałabym go zamówić, ale tylko
wtedy jeżeli byłby bezalkoholowy. Z góry bardzo dziękuję smile)
Obserwuj wątek
    • gudz666 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 15.09.05, 17:27
      Tak,jest alkohol,ale dopiero na 12 miejscu.
      Ja go stosuję i nic nie czuć,ani nie wysusza skóry
      • lavra73 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 15.09.05, 17:41
        No ja mam kilka klientek, ktore takze sobie ta serie chwala. Dodam jeszcze, ze
        dwie klientki są w dosc "podeszlym wieku" ok.40-tki i takze tej serii uzywaja i
        nie narzekaja.
        Pozdrawiam.
        • gudz666 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 15.09.05, 17:52
          Mój tonik spodobał się mojej mamie i kupiła sobie go i jeszcze żel do
          mycia twarzy i jest zadowolona
        • justa_79 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 15.09.05, 21:53
          z tym podeszłym wiekiem to grubo przesadziłaś, od razu widać, że coś takiego o
          40-latkach mogła powiedzieć tylko nastolatka smile
          • lavra73 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 16.09.05, 08:47
            Justa jesli lat 33 to wedlug ciebie nastolatka to wspolczuje...a okolo 40 tki
            mialam na mysli po 40, moze nawet grubo po...to juz podeszly wiek, widzac ich
            zachowanie, stan cery..moze nawet maja wiecej (nie pytalam), matko boska,
            przestanmy sie czepiac dupereli Justa bo oglupiejemy, ja mialam zamiar pomoc
            kolezance a Ty...chyba jak zwykle szukasz dziury w calym..

Pozdrawiam.
            • justa_79 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 16.09.05, 10:13
              a Ty mnie raczej nie znasz, więc powstrzymaj się od opinii oceniających mnie.
              cóż, jeśli masz 33 lata, to stwierdzenie, że 40 lat to wiek podeszły tym
              bardziej mnie dziwi. to już niewiele czasu Ci zostało big_grin ja się nie czepiam,
              tylko sądzę, że mogłaś obrazić parę osób na tym forum. nie jesteś na tym forum
              najstarsza, więc wypadałoby mieć uwagę na uczucia starszych od Ciebie osób.
              • lavra73 Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 16.09.05, 11:12
                Tak jest psze pani Justo .........;-P
      • kixi Re: Tonik soja i trawa cytrynowa-czy zawiera alko 15.09.05, 22:01
        A co ten tonik ma jeszcze w składzie? Czy jest tam
        np.gliceryna,methylparaben,propylene glykol...
        • gudz666 skład 16.09.05, 10:11
          aqua,propylene glycol,polysorbate 20,imdazolidinyl urea,sodium citrate,
          methylparaben,disodium edta,xanthan gum,citric acid,parfum,cymbopogon schoenenthus extract,alcohol denat,phenoxyethanol,glycine soja extract,
          helianthus annus seed extract,melia azadirachta seed extract,vitis vinifera
          seed extract,diazolidinyl urea,butylparaben,ethylparaben,propylparaben,
          isobutylparaben,ci 47005,ci 14700,citral,limonene.<1002657-003>
          • kixi Re: skład 20.09.05, 20:29
            Trochę tego jest ale bynajmniej nie tak jak np.w toniku pore fection z którego
            miałam więcej szkody niż pożytku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka