teleskop184 16.09.05, 22:30 A co sądzicie o cokach? Bo słyszałam że mają zamykać? Ja często bywam w Wwie i zawsze zerkam na Jerozolimskie, fajnie że jest samoobsługa. No i w Krakowie mam kosmetyki od razu, ale nie wszystko jest cacy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladzidzia1 Re: Coki? 17.09.05, 22:08 A ja czytałam w ostatniej gazecie, że mają otwierać kolejne. I to jest bardzo dobry pomysł! Odpowiedz Link
pestunia26 Re: Coki? 18.09.05, 10:50 No niestety w Olsztynie nie planuja otworzyc smutne. Pisalam do nich w tej sprawie to odp. ze dziekuja za pomysl i zainteresowanie i pomysla nad tym. Odpowiedz Link
leshaun Re: Coki? 18.09.05, 12:44 Zastanawiam sie na jakiej podstawie otwieraja nowe COKi? bo u mnie w miescie (Bialystok) np zamkneli, a z tego co zauwazylam zaobserwowac, to funkcjonowal dosc niezle- tzn zawsze byly kolejki. uwazam, ze w kazdym wiekszym miescie powinien byc conajmniej 1 COK. Odpowiedz Link
teleskop184 Re: Coki? 18.09.05, 19:15 w Krakowie przydał by się drugi bo kolejeczki nieziemskie....... Odpowiedz Link
kate_6 Re: Coki? 25.09.05, 23:36 Jestem z Opola, też by się przydał tutaj COK. Póki studiowałam to jedziłam do Wrocławia, ale juz po studiach i jestem za otworzeniem w Opolu Odpowiedz Link