Dodaj do ulubionych

Extraordinary

23.10.05, 11:54
Bardzo podoba mi się ten zapach ale nie wiem czy warto kupić.Przede wszystkim
czy zapach jest trwały? Prosze o opinie.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • nie_rozumiem1 Re: Extraordinary 23.10.05, 11:57
      Jest BARDZO trawały jak znalazł na jesień i zimę
      • pestunia26 Re: Extraordinary 23.10.05, 12:00
        mnie sie rowniez bardzo podoba i rzeczywiscie jest trwaly smile polecam
        • veea Re: Extraordinary 23.10.05, 13:26
          jest śliczny - takie malinowe czekoladkismileufff...doleje sobie do herbatysmile
          na mnie zapach trzyma sie 5 godzinwink
          rewelacja!!polecam.!!smile
          żaden zapach Avonu nie jest tak trwały, nawet słynna trylogia zapachów pt Today
          itd.pomimo że droższe
          Buziaki,
          Veea
          PS.Akurat mam urodzinki to mi Avon fajny prezencik zrobił wydając taki zapach.smile
          Oczywiści zażyczyłam sobie , to i mamsmile
    • isa666 Re: Extraordinary 25.10.05, 12:00
      Mnie też sie podoba Extraordinary ale nie zamawiam bo za drogi....gdyby byla jakas przystepniejsza dla mnie cena to zamówiałbym na 1000%
    • schera Re: Extraordinary 25.10.05, 15:38
      Zapach jest rewelacyjny!!!!!!!!! Tak jak koleżanka napisała świetny na jesień i
      zimę, trzyma sie bardzo długo( w końcu to woda perfumowana a nie toaletowa).
      Czasem warto sie skusić na taki większy wydatek niż kupować jakieś perfumki
      ulatniajaće sie po godzinie. pozdrawiam.
      • madamek1 Re: Extraordinary 25.10.05, 21:57
        Ja też go kupiłam, to chyba najtrwalszy zapach w Avonie.
        No i świetny dodatek do zakupu - pierścionek i broszka są super, naprawdę z
        klasą.
        • veea Re: Extraordinary 25.10.05, 22:03
          tak jest w istociesmile
          ja obniżyłam moim klientkom cenę na tą wodę żeby więcej mogło sobie an nią
          pozwolic .
          to naprawde udany pomyśł Avonu,a do tego ten komplecik biżuterii - naprawde
          fajna rzecz, nie na co dzien oczywiscie , ale ładnie wygląda i dodaje zwykłemu
          ubiorowi elegancjismile
          Buziaki,
          Veea
          • asiekgd Re: Extraordinary 26.10.05, 07:06
            Mam pytanie odnośnie tej biżuterii. Z czego jest ona wykonana? Głównie chodzi
            mi o samą obrączkę. Czy to dość solidna robota, czy po kilku nałożeniach po
            prostu zczernieje lub zaśniedzieje? I jak jest z rozmiarem pierścionka?
            Obrączka jest regulowana? Będzie pasowała na każdą dłoń? Bo wiecie palce są
            różne wink Pozdrawiam serdecznie
            • nie_rozumiem1 Re: Extraordinary 26.10.05, 08:05
              Obrączka jets szeroka regulowana z czego zrobiona - nie wiem. Zakładałam go
              dopiero parę razy bo to wielgachny pierścień i na zkupy go nie ubiorę. Wg mnoe
              prędzej koraliki odpadną.Jak szczerniej e to i tak tego nie bedzie widzać bo
              korali ki zasłaniają całą obrączkę. I słyszałam, że naszyjnik do tego kompletu
              to badziewie jak z odpustusmile
              • madamek1 Re: Extraordinary 26.10.05, 14:01
                Ja go oglądałam w COK.
                Może nie badziewie ale do kompletu rzeczywiście średnio pasuje.
                Poza tym w broszce i na pierścionku jest tyle perełek, że jakbyś założyła
                jeszcze naszyjnik i kolczyki to wtedy byłby dopiero odpust.
                No chyba, że zakładałabyś go na zmianę z broszką, bo razem to prawdziwa choinka.
    • justa_79 Re: Extraordinary 10.11.05, 12:05
      zakochałam się w tym zapachu, kupiłam go dla mamy, bo obawiałam się, że dla
      mnie będzie za ciężki, ale jest w sam raz i już sobie ostrzę ząbki na drugi
      flakonik smile zapach jest po prostu cudny, wg mnie najlepszy z wszystkich
      dotychczasowych zapachów Avonu. w sam raz na zimę, nieco słodki, ale nie
      mdlący, konkretny, ale nie duszący. tajemniczy. przepiękny flakon i nawet
      kartonik elegancki. w miarę trwały, ale mógłby być bardziej...
      • alexf1 Re: Extraordinary-do Justy_79 10.11.05, 15:11
        a jak go porównasz w stosunku do Litlle Black Dress?
        • justa_79 Re: Extraordinary-do Justy_79 10.11.05, 16:25
          LBD jest jakby cięższy i mniej słodki - nie był dokładnie w moim typie.
    • ogr_shrek Re: Extraordinary 28.03.06, 16:21
      Tak się zastanawiam, czy nadaje się na wiosnę na dzień, czy tylko na wieczór?
      Wg mnie nie ma zbyt mocnego duszącego zapachu tylko taki słodkawy ale otoczenie
      może być innego zdania wink Kupiłam go sobie jak tylko pojawił się w katalogu,
      pomimo prawie codziennego używania zużyte mam tylko 1/3 buteleczki a nie chce
      go trzymać do następnej zimy, bo jeszcze zmieni zapach a wtedy to tylko na
      śmietnik go wyrzucić...
      • gudz666 Re: Extraordinary 28.03.06, 17:05
        3 lata bez problemu wytrzyma.Ja mam do tej pory Passoin Dance wyprodukowane w 2002 roku i zapach jest ten sam. Co do Extraordinary to jednak odradzam na dzień,szczególnie letni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka