meana 23.10.05, 11:54 Bardzo podoba mi się ten zapach ale nie wiem czy warto kupić.Przede wszystkim czy zapach jest trwały? Prosze o opinie.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_rozumiem1 Re: Extraordinary 23.10.05, 11:57 Jest BARDZO trawały jak znalazł na jesień i zimę Odpowiedz Link
pestunia26 Re: Extraordinary 23.10.05, 12:00 mnie sie rowniez bardzo podoba i rzeczywiscie jest trwaly polecam Odpowiedz Link
veea Re: Extraordinary 23.10.05, 13:26 jest śliczny - takie malinowe czekoladkiufff...doleje sobie do herbaty na mnie zapach trzyma sie 5 godzin rewelacja!!polecam.!! żaden zapach Avonu nie jest tak trwały, nawet słynna trylogia zapachów pt Today itd.pomimo że droższe Buziaki, Veea PS.Akurat mam urodzinki to mi Avon fajny prezencik zrobił wydając taki zapach. Oczywiści zażyczyłam sobie , to i mam Odpowiedz Link
isa666 Re: Extraordinary 25.10.05, 12:00 Mnie też sie podoba Extraordinary ale nie zamawiam bo za drogi....gdyby byla jakas przystepniejsza dla mnie cena to zamówiałbym na 1000% Odpowiedz Link
schera Re: Extraordinary 25.10.05, 15:38 Zapach jest rewelacyjny!!!!!!!!! Tak jak koleżanka napisała świetny na jesień i zimę, trzyma sie bardzo długo( w końcu to woda perfumowana a nie toaletowa). Czasem warto sie skusić na taki większy wydatek niż kupować jakieś perfumki ulatniajaće sie po godzinie. pozdrawiam. Odpowiedz Link
madamek1 Re: Extraordinary 25.10.05, 21:57 Ja też go kupiłam, to chyba najtrwalszy zapach w Avonie. No i świetny dodatek do zakupu - pierścionek i broszka są super, naprawdę z klasą. Odpowiedz Link
veea Re: Extraordinary 25.10.05, 22:03 tak jest w istocie ja obniżyłam moim klientkom cenę na tą wodę żeby więcej mogło sobie an nią pozwolic . to naprawde udany pomyśł Avonu,a do tego ten komplecik biżuterii - naprawde fajna rzecz, nie na co dzien oczywiscie , ale ładnie wygląda i dodaje zwykłemu ubiorowi elegancji Buziaki, Veea Odpowiedz Link
asiekgd Re: Extraordinary 26.10.05, 07:06 Mam pytanie odnośnie tej biżuterii. Z czego jest ona wykonana? Głównie chodzi mi o samą obrączkę. Czy to dość solidna robota, czy po kilku nałożeniach po prostu zczernieje lub zaśniedzieje? I jak jest z rozmiarem pierścionka? Obrączka jest regulowana? Będzie pasowała na każdą dłoń? Bo wiecie palce są różne Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nie_rozumiem1 Re: Extraordinary 26.10.05, 08:05 Obrączka jets szeroka regulowana z czego zrobiona - nie wiem. Zakładałam go dopiero parę razy bo to wielgachny pierścień i na zkupy go nie ubiorę. Wg mnoe prędzej koraliki odpadną.Jak szczerniej e to i tak tego nie bedzie widzać bo korali ki zasłaniają całą obrączkę. I słyszałam, że naszyjnik do tego kompletu to badziewie jak z odpustu Odpowiedz Link
madamek1 Re: Extraordinary 26.10.05, 14:01 Ja go oglądałam w COK. Może nie badziewie ale do kompletu rzeczywiście średnio pasuje. Poza tym w broszce i na pierścionku jest tyle perełek, że jakbyś założyła jeszcze naszyjnik i kolczyki to wtedy byłby dopiero odpust. No chyba, że zakładałabyś go na zmianę z broszką, bo razem to prawdziwa choinka. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Extraordinary 10.11.05, 12:05 zakochałam się w tym zapachu, kupiłam go dla mamy, bo obawiałam się, że dla mnie będzie za ciężki, ale jest w sam raz i już sobie ostrzę ząbki na drugi flakonik zapach jest po prostu cudny, wg mnie najlepszy z wszystkich dotychczasowych zapachów Avonu. w sam raz na zimę, nieco słodki, ale nie mdlący, konkretny, ale nie duszący. tajemniczy. przepiękny flakon i nawet kartonik elegancki. w miarę trwały, ale mógłby być bardziej... Odpowiedz Link
alexf1 Re: Extraordinary-do Justy_79 10.11.05, 15:11 a jak go porównasz w stosunku do Litlle Black Dress? Odpowiedz Link
justa_79 Re: Extraordinary-do Justy_79 10.11.05, 16:25 LBD jest jakby cięższy i mniej słodki - nie był dokładnie w moim typie. Odpowiedz Link
ogr_shrek Re: Extraordinary 28.03.06, 16:21 Tak się zastanawiam, czy nadaje się na wiosnę na dzień, czy tylko na wieczór? Wg mnie nie ma zbyt mocnego duszącego zapachu tylko taki słodkawy ale otoczenie może być innego zdania Kupiłam go sobie jak tylko pojawił się w katalogu, pomimo prawie codziennego używania zużyte mam tylko 1/3 buteleczki a nie chce go trzymać do następnej zimy, bo jeszcze zmieni zapach a wtedy to tylko na śmietnik go wyrzucić... Odpowiedz Link
gudz666 Re: Extraordinary 28.03.06, 17:05 3 lata bez problemu wytrzyma.Ja mam do tej pory Passoin Dance wyprodukowane w 2002 roku i zapach jest ten sam. Co do Extraordinary to jednak odradzam na dzień,szczególnie letni Odpowiedz Link