minia07 22.05.08, 21:36 hej dziewczyny, mam takie pytanko, jakie miałyście pierwsze objawy ciąży i jak szybko po zapłodnieniu je miałyście?? Kiedy byłyście pewne ze to ciąża?? Dziękuje za wasze odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha79 Re: pierwsze objawy ciazy 22.05.08, 21:55 Po pierwsze proponuję skorzystać z wyszukiwarki na takich forach jak "W oczekiwaniu", "Ciąża i poród", "Dla starających się". Ale skoro już spytałaś to odpowiem. Pierwsze objawy ciąży jakie miałam to nocne wstawanie na siusiu (2 razy w ciągu nocy) i plamienie, które nie rozwinęło się w @. Oba symptomy zignorowałam. Ponieważ byliśmy na wtedy na wakacjach w Grecji i wypijaliśmy hektolitry wina to myślałam, że sikam od tego, a plamienie zrzuciłam na zmianę klimatu i reakcję na upały. To było pod sam koniec cyklu, tuż przed terminem @. Innych pierwszych objawów nie miałam, mdłości, ból podbrzusza pojawiły się później, dopiero ok 7tc. Pewność, że jestem w ciąży uzyskałam po zrobieniu testu kilka dni po terminie @ oraz po zrobieniu bety. Odpowiedz Link
uccellino Re: pierwsze objawy ciazy 23.05.08, 09:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14906&w=78337987 Odpowiedz Link