Dodaj do ulubionych

Naturals i Senses - pytanie!

27.10.05, 09:40
Mam w swoich "zbiorach" balsam i żel pod prysznic naturals Kokos i papaja oraz balsam Senses - Divine time, mam kilka pytan odnosnie kosmetykow tych serii smile
1. seria naturals - balsam wanilia i mleczko sojowe, pachnie ladnie waniliowo czy tez zapach wanilii jest "zakłócany" przez to mleczko sojowe?
2. jakie sa te spraye do ciała z serii naturals np. z serii wanilia i mleczko sojowe i brzoskwinia i żen szensmile? długo utrzymuje sie zapach na ciele?
3. a dezodoranty Senses? długo pachna? zwłaszcza zapach Fantastic day i re-charge. (szkoda ze nie ma dezodorantu summer splash sad

prosze bardzo o odpowiedzi, pytalam mojej konsultantki(to moja kolezanka) ale ona jest konsultantka od niedawna i niewiele mi mogla doradzic sad wiem tylko tyle ze balsam Fantastic day ładnie pachnie bo wąchałam u niej, ale o dezodorantach to ona nic nie wie...a naturalsow ona nie lubi...
pozdrawiam ISA smile
Obserwuj wątek
    • magdzik83 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 10:45
      Witaj, ja mogę Ci odpowiedzieć tylko na pytanie 1. Według mnie pachnie on jak
      budyń waniliowy, a może jeszcze ładniej smile Nie czuję tam żadnego mleczka
      sojowego. Pyszna wanilia smile)) Niestety o sprayach Naturalsów i dezodorantach
      Senses nie wiem nic, nie miałam okazji sprawdzić smile

Pozdrawiam
    • joanne20 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 10:57
      Ja mam spray do ciała lawendowy
      • isa666 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 11:47
        mmmmm...uwielbiam budyń waniliowy...ale z drugiej strony zapach brzoskwiń tez jest fajny...bede miała dylemat ktory zapach zamówićsmile chce sobie skompletowac cała linie zapachową balsam, spray do ciała i ewentualnie żel pod prysznic jeszczesmile
        dziekuje za opinie i czekam na wiecejsmile pozdrowionka,
        ISA
    • roza202 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 11:53
      była kiedys seria Naturals o zapachu Malin? cos takiego słyszałam, a w katalogu Avonu z USA jest taka seria, podaje linka:
      www.youravon.com/catalog/2005/22/p160.html?ba=null]
      ciekawe czy w Polsce też bedzie ta seria dostepna?
    • hepinka Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 12:07
      mam spray kokos i papaja, czuć w nim bardziej papaję
      ale jest fajny, słodziusi smile zdecydowanie poprawia mi nastrój smile
      Właśnie niedawno kupiłam drugą sztukę bo pierwsza się kończy smile
      mam też lawendowy spray ale z serii FLORAL PRINTS
      fajny, mocno kojący zapach, idealny na miłe jesienne wieczory
      długo się trzyma i pozwala się wyciszyć smile jak to lawenda smile
      moja mama ma całą serię wanilia & soja z naturalsów
      ładnie pachnie, słodziutko, waniliowo smile
      każdy kto wchodzi do pokoju pyta za pierwszym razem
      "o, macie jakieś ciasto?" hihihi
      a co do sesnes to zależy od osoby, mnie zawiódł bardzo dezodorant re-charge
      odświeżał na krótko i nie kojarzył mi się zupełnie z żelem czy balsamem z tej
      serii, no i to alkoholowe uderzenie po zastosowaniu na skórę, nie do zniesienia
      dla mnie i zapach jakiś taki... blehhhhh
      • gudz666 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 12:27
        Ja też mam lawendowy z serii Floral Prints,używałam też waniliowego z Naturalsów i brzoskwiniowego.Wszystkie dość długo pachną-stosuję zawsze po porannym prysznicu dla odświeżenia.Jeżeli zależy Ci na czystej brzoskwini,to nie kupuj tego z naturalsów
        • isa666 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 12:35
          no to juz zdecydowałamsmile zamowie sobie te serie Wanilia i mleczko sojowe, mysle ze na zime bedzie w sam raz, bo wanilia ma taki miły i cieply zapachsmile
          dziekuje za Wasze opinie, pozdrawiam smile
          • roza202 zobaczcie 27.10.05, 13:48
            www.youravon.com/catalog/2005/22/p160.html?ba=null]
            ciekawe czy w Polsce też bedzie ta seria dostepna?
            • one-step Re: zobaczcie 27.10.05, 14:30
              Wanilii zdecydowanie nie polecam na zimę. Ma strasznie słodki zapach i nie
              każdemu może przypaść do gustu. Dla mnie jest za bardzo mdły. Jednak kokos i
              papaja jest świetny. Taki... świeży smile Brzoskwinia ciepły, miły i trwały
              zapach, również polecam na cieplejsze dni. A co do lawendy to jeszcze nie
              kupiłam. Mam też dezodorant Re-charge... beznadziejny, alkoholowy zapach. A
              fe...
              • misioczat n/t 27.10.05, 15:52
                wlasnie wczoraj wykonczylam zel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe.. ja na
                punkcie tego zapachu po prostu odjechalam smile)) jestem w stanie wybaczyc marne
                pienienie i niewydajnosc - zamowie na pewno jeszcze raz, bo na samo wspomnienie
                sie usmiecham smile)) PYCHOTA, slodki, apetyczny zapach.. oj, trzeba miec duzo
                silnej woli, zeby go nie wypic smile)) a dzisiaj dostalam zelik z zurawina i
                pachnie jak wino smile tez super!
    • alice691 Re: Naturals i Senses - pytanie! 27.10.05, 16:06
      Ja mialam tylko zel pod prysznic i balsam brzoskwiniowy, powiem ze swietnie mi
      podpasowaly te kosmetyki smile super zapach maja ;] a uzywalam od kolezanki
      waniliowego spray'u i w pierwszej chwili wydaje sie ze starsznie smierdza
      alkoholem, ale potem zapach 'robi sie 'ladny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka