Dodaj do ulubionych

żel brązujący do twarzy

17.04.06, 16:20
chciałabym sobie kupić jakiś żel rozświetlająco-brązujący do twarzy..w kat.06
wypatrzyłam dwa :
- jeden z serii Bronze
- drugi z serii Arabian Glow
i zastanawiam się który wybrać ? który będzie lepszy ? jak myślicie ? smile
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: żel brązujący do twarzy 19.04.06, 14:25
      miałam ten z serii Arabian Glow, ale się ścierał i wałkował, nie dało się go
      użyć np. na wybrane części twarzy, bo jego granice się ścierały i wyglądały jak
      brud, jak na całą twarz, to i na szyję (bo dosyć ciemny), a przy ubraniu znów
      się ścierał... pozbyłam się go w połowie opakowania wink
      • julian2102 Re: żel brązujący do twarzy 19.04.06, 18:56
        czyli beznadziejny ten Arabian Glow, ktos juz na forum nie polecal tego z lini
        Bronze, wiec z tego wynika ze obydwa nie sa godne uwagi. A szkoda, bo chcialam
        sobie jeden sprawic, ale chyba zrezygnuje...
        • buffy79 Re: żel brązujący do twarzy 12.06.06, 11:55
          prosze jeszcze o opinie na temat Bronze podkreślajacego opalenizne SPF 15

czy jest ciemny/ posiada drobinki swiecące?
          wałkuje sie czy dobrze sie rozprowadza?
          jaki ma zapach?
          • ancia19 Re: żel brązujący do twarzy 12.06.06, 22:12
            śmierdzi alkoholem. Z resztą ma alkohol na drugim miejscu w składzie. Fuj, na
            buzię? Wysusza!
            • martina22 Re: żel brązujący do twarzy 15.06.06, 15:31
              Żel do twarzy podkreślający opaleniznę z serii Bronze...niedawno zamówiłam,ale
              jeszcze nie maiłam okazji go wypróbować zgodnie z jego przeznaczeniem tzn. na
              słońcu, bo on służy właściwie do opalania (jak czytamy na opakowaniu).Nie wiem
              więc jaki efekt (i czy wogóle jakiś) daje. Narazie moge tylko powiedzieć, że
              brzydko pachnie-rzeczywiście alkoholem, jest bardzo rzadki, opakowanie nie jest
              napełnione żelem do końca i chyba raczej nie ma co go stosować tak wogóle na
              twarz na codzień, bo według mnie nie daje żadnego efektu-nie brązowi, nie
              nabłyszcza. Jak wypróbuje na słońcu to napisze czy warto go wogóle kupować.
              Pozdrawiamsmile
              • piotr_aga Re: żel brązujący do twarzy 15.06.06, 16:03
                martina22 napisała:

> Żel do twarzy podkreślający opaleniznę z serii Bronze...niedawno
                zamówiłam,ale
                > jeszcze nie maiłam okazji go wypróbować zgodnie z jego przeznaczeniem tzn. na
                > słońcu, bo on służy właściwie do opalania (jak czytamy na opakowaniu).Nie
                wiem
                > więc jaki efekt (i czy wogóle jakiś) daje. Narazie moge tylko powiedzieć, że
                > brzydko pachnie-rzeczywiście alkoholem, jest bardzo rzadki, opakowanie nie
                jest
                >
                > napełnione żelem do końca i chyba raczej nie ma co go stosować tak wogóle na
                > twarz na codzień, bo według mnie nie daje żadnego efektu-nie brązowi, nie
                > nabłyszcza. Jak wypróbuje na słońcu to napisze czy warto go wogóle kupować.
                > Pozdrawiamsmile

ja nie radziłabym Ci wychodzić z tym żelem na słońce
                coś co zawiera dużo alkoholu i na dodatek pachnie nim znajdzie się na twarzy
                lub na innej części ciała nie robi nic tylko wywołuje poparzenia i mozesz
                dostać brzydkich plam

Naprawdę odradzam

Może jednak da się go w inny sposób wykorzystać? jeśli nie to może spróbuj
                zwrócic
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka