karus1001 30.04.06, 12:27 Widziałam takie w ostatnim katalogu, są teraz w promocji, myślę o kupnie, ale nigdy jeszcze nie używałam. Jak sądzicie, warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_aga Re: kuleczki brązujące 30.04.06, 14:00 mam juz je 3 miesiace, uzywam codziennie, sa bardzo wydajne, starczy mi na conajmniej jeszcze raz tyle. mają bardzo ładny kolor i dają efekt delikatnej opalenizny. gorąco polecam Odpowiedz Link
gabi683 Re: kuleczki brązujące 30.04.06, 14:17 Mam uzywam i wiele juz sprzedałam jest tak samo jeszcze róz w kuleczkach i tak samo rewelacja Odpowiedz Link
goscha Re: kuleczki brązujące 01.05.06, 11:02 Wrzuć hasło na wyszukiwarkę, to pojawi Ci się mnóstwo postów, że to ulubiony kosmetyk z Avonu Odpowiedz Link
jolek.i Re: kuleczki brązujące 01.05.06, 13:35 Dokładnie, to też mój ulubiony. Mam go już dłuuugo, długo, fakt faktem nie używam przez okrągły rok, ale i tak jest bardzo wydajny. I efekt jak dla nie super! Polecam! Odpowiedz Link
joju9 Re: kuleczki brązujące 01.05.06, 14:25 mi bardziej słuzą kuleczki z Oriflame- goraco polecam! Odpowiedz Link
grrronazgr Re: kuleczki brązujące 03.05.06, 23:07 nigdy ich nie używałam ale wypowiedź, cytuję: "mam juz je 3 miesiace, uzywam codziennie, sa bardzo wydajne, starczy mi na co najmniej jeszcze raz tyle" troche mnie zaniepokoiła. Czy to mozliwe zeby starczyły tylko na 6 miesięcy ?? (te z Ori starczaja na kilka lat i również polecam ) Odpowiedz Link
goscha Re: kuleczki brązujące 04.05.06, 11:09 Kuleczki starczają spokojnie na dwa lata codziennego malowania. Ja wole z Avonu bo mają ładniejszy odcień. Poza tym na Oriflame mam uczulenie. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: kuleczki brązujące 04.05.06, 19:41 napisalam CONAJMNIEJ bo uzywa je jeszcze moja siostra z reszta nie wiem na jak dlugo mi starczy bo mam je pierwszy raz. odezwe sie jak mi sie skoncza Odpowiedz Link
dori19851 Re: kuleczki brązujące 04.05.06, 21:57 kuleczki są godne polecenia!Starczają na bardzo, bardzo długo.Nadają się do modelowania twarzy jak i na całą twarz.Twarz wygląda bardzo ładnie, taka zdrowa. Sprzedałam już bardzo dużo tych kuleczek.Polecam. Odpowiedz Link
karus1001 Re: kuleczki brązujące 05.05.06, 22:26 Dzięki za pomoc! Już nie mam wątpliwości, czy je kupić! Odpowiedz Link
evatka Re: kuleczki brązujące 17.05.06, 09:21 kuleczek używam od kilku lat co dzień i w lecie i w zimie , są super, lekko brązowią twarz,buzia zawsze ładnie wygląda,naprawdę je polecam z czystym sumieniem,jako chyba jeden z nielicznych produktów godnych polecenia. Aha są bardzo wydajne, starcza chyba na około rok Odpowiedz Link