motylek33 31.05.06, 12:47 Własnie dzis dostałam paczke z katalogu 7(kampanii I).Zamowione przeze mnie kolczyki nie spodobały mi sie i chciałabym je zwrócić. Czy zdarza się,że avon nie akceptuje zwrotu i odsyłają produkty z powrotem?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gudz666 Re: zwrot 31.05.06, 13:06 Zwracaj śmiało. Zaznacz na formularzu, że Ci się nie podobają i na pewno Ci uwzględnią reklamację. Pamietaj tylko, że masz 3 miesiące od daty wystawenia faktury Odpowiedz Link
motylek33 zwrot 31.05.06, 14:15 To jeszcze jedno pytanko.Chciałabym tez zwrócic i wymienic błyszczyk (z kat.7 ze s.33)na inny kolor. I teraz pytanie czy moge?. W formularzu przesyłki zwrotnej napisano " wymiana produktu obejmuje wyłacznie produkty dostepne w aktualnej ofercie katalogowej z tej samej kategorii i cenie co zwrocony produkt". A tych błyszczyków nie ma w katalogu 8. Moze mi ktoś wyjasnic?? Odpowiedz Link
goscha Re: zwrot 31.05.06, 17:25 Ale w ogóle są w ofercie, nie są to produkty wycofane. Spokojnie możesz wymienić. Odpowiedz Link