evita2 28.07.06, 20:14 Czy ktoś już widział tę torbę z nowego katalogu? Jakie wrażenia? Czy w rzeczywistości prezentuje się też tak fajnie jak na zdjęciu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majulka18 Re: torba SENNA 28.07.06, 21:10 bylam wczoraj w biurze u siebie i widzialm ja przymierzalam ja jest rzeczywiscie duza duzo sie miesci do niej material to skoro podbny moim zdaniem kolor jest ciutke inny niz ten w katalogu ale mzo eto zalerzalo od swiatala ja ja na pewno kupuje Odpowiedz Link
myska85 Re: torba SENNA 31.07.06, 16:21 Dziewczyny interesuje mnie kolor tej torby, bo w K10 wygląda na brąz, a w 11 juz jak czarna?!?! Mozecie mnie oswiecic? Dzieki Odpowiedz Link
majulka18 Re: torba SENNA 31.07.06, 18:00 pod siwatlo i u mnei w biurze wygladala na ciemny braz nei czarna na pewno nie jest czarna to jest ciemny braz Odpowiedz Link
anetapan Re: torba SENNA 31.07.06, 22:53 witajcie...też widziałam tę torbę i wcale jej nie polecam...no chyba że komuś nie przeszkadza to co mnie a mianowicie to, że jest straasznie cienka...ten materiał jest jak szmatka...podejrzewam że ostry kant jakiejś teczki i dziura gotowa...na mnie nie zrobiła dobrego wrażenia ...ani kolor fajny ani fason....no a szczególnie materiał użyty do tej torby. Tak na mój gust...ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje, dlatego niech nie czują się urażone te którym torba się podoba pozdrawiam. Aneta Odpowiedz Link
gosus Re: Majulka torba SENNA 05.08.06, 16:16 Czy torba SENNA wykonana jest z materiału cienkiego, że trzeba się martwić o dziury postępujące w szybkim tempie Odpowiedz Link
gosus Re: torba SENNA 03.08.06, 09:45 Chcę kupić. Czy naprawdę jest taka cienka? Ktos moze jeszcze opisać? Odpowiedz Link
buffy79 Re: torba SENNA 09.09.06, 15:24 czy kieszonki wewnętrzne w tej torbie są duże? tzn czy zmieszcza sie tam np dokumenty portfel i jakies dobnostki czy to tylko takie małe kieszonki na... chusteczki higieniczne Odpowiedz Link
veni83 Re: torba SENNA 11.09.06, 09:22 moja siostra kupila ja sobie i nosi do szkoły. gdy zapakuje do niej zeszyty i jakas ksiazke to ma wrazenie ze dno sie rozerwie i wszystko wypadnie. torba jest ładna, kolor tez ma fajny, ale zdecydowanie zbyt cienki materiał i brak usztywnianego dna Odpowiedz Link
aaaga79 Re: torba SENNA 11.09.06, 13:14 to nie bylo pocieszajace sama ja sobie zamowilam z mysle ze nawrzucam do niej mnostwo rzeczy. To nic do nie wrzuce lusterko z pomadka, z resze nosic bede w reklamowce oczywiscie jako wierna w reklamowce z avonu Odpowiedz Link