Dodaj do ulubionych

Chcę tylko dla siebie

19.08.06, 16:15
Witam. Chciałam zapytać czy istnieje taka możliwość, bym została konsultantką
Avonu, ale tylko i wyłącznie na swój własny i ewentualnie rodziny użytek?
Wiem, że nie muszę mieć określonych miesięcznie obrotów, nie ma żadnych
wymogów co do ilości sprzedanych produktów, a ja po prostu chciałabym kupować
sobie taniej kosmetyki, nie biorąc pod uwagę dystrybucji. Czy istnieje
możliwość, bym podpisała umowę, która przyjdzie mi do domu bez umawiania się z
konsultantką itp.?
Obserwuj wątek
    • majulka18 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 16:36
      Oczywiscie bedzies zmiec mniejszy upust kazda zaczynala kupujac dla siebei
      spokojniesmile mzoe KOrdynatorka namawiac zebys wiecej spzredawala le to jest
      twoja sprawa i nie trzeba sie tlumaczyc nie za 200zl rabat jest zawsze staly i
      korzystny smile wiec sie oplaca nawet dla siebie samejsmile
      • joasia_23 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 17:37
        Taniej Ci wyjdzie jak będziesz zamawiała na Allegro.
        • goscha Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 17:43
          Allegro to już inna historia. Sama się zastanawiam, czy nie zarzucić bycia
          konsultantką i kupować od złodziei, ale jakoś mnie to mierzi.
          Natomiast sama tak zaczynałam, że chciałam mieć taniej dla siebie i rodziny.
          Potem pokazałam katalog koleżankom i w pracy i się interes rozkręciłsmile
          • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 17:47
            Mi chodzi tez o to, czy muszę się spotkać osobiście z konsultantką, by podpisać
            umowę?
            • joasia_23 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 18:08
              Musisz ale nie z konsultantką ale koordynatorką.
              Ja rzuciłam avon i zamawiam dla siebie własnie na Allegro. O wiele to
              korzystniejsze niż zamawianie z katalogu z upustem.
              • edytka2005 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 18:47
                oliwko jest mały problem jeśli nie miezkasz w mieście w którym jest cok gdyż
                twoje zamówienia jeśli będą mniejsze niż 150zł będzie doliczana dodatkowa
                opłata 10zł.więcej szczegółów mogę odpisać na meila ponieważ nie zaczesto czytam
                to forum.pozdrawiam edyta
                • jaurszula Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 20:48
                  Nie róbcie dziewczynie wody z mózgu....jeśli zamówienia będą na 150zł..paczka
                  przychodzi bez opłat..zastanów się czy na taką sumę będzie zamówienie...umowę
                  podpisać musisz z koordynatorką lub oks-ą...z pewnością wszystko wyjaśni..pytaj...
                  pytając nie błądzisz....co do alegro...gdzie szukać gwarancj?...kiedyś się
                  naciełam,koniec z kupowaniem na alegro!!! to moja opinia!!!...
    • agniesia66 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 20:53
      Oliwka
      oczywiscie że mozesz zamawiac tylko dla siebie lub swoich najblizszych.Aby móc
      kupowac kosmetyki trzeba podpisac umowę osobiscie ,jesli jesteś z okolic
      Warszawy to chetnie się z tobą spotkam.napisz na emaila gazetowego
      • roza6 Re: Chcę tylko dla siebie 19.08.06, 21:01
        jeżeli jesteś z Tychów lub okolicy chętnie Ci pomogę.Pozdrawiam Róża
    • justa_79 Re: Chcę tylko dla siebie 21.08.06, 10:35
      umowę musisz podpisać osobiście z koordynatorką. jeśli zamówienie jest mniejsze
      niż 150 zł, to płacisz 10 zł za dostawę.
      • anna732 Re: Chcę tylko dla siebie 21.08.06, 11:12
        Odezwij sie Oliwko skąd jesteś?
        • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 21.08.06, 17:00
          Z okolic Katowic.
          Ale przejrzałam ofertę dostępną na allegro i faktycznie jest o wiele taniej...
          tylko może wstepując do Avonu czerpie się jeszcze z tego jakieś pfofity?
          • roza6 Re: Chcę tylko dla siebie 21.08.06, 19:33
            Ja jestem koordynatorem a właściwie to już liderem z Tychów mój rejon to
            Tychy,Katowice,Mikołow,Łaziska i jesze trochę okolicznych dzielnic.Jak jesteś
            Konsultantką to masz opust,możesz brać prezenty z programu dla dla nowych o ile
            spełniasz wymagania,No i jakbyś się zdecydowała możesz zarobić na swoje
            kosmetyki.decyzja należy do Ciebie.Masz na wszelki wypadek m numer tel.604503416
            • tullinka Re: Chcę tylko dla siebie 21.08.06, 20:21
              Ja szukam kons. z Tychow, odezwij sie do mnie roza na maila LuKsA@poczta.fm
              dzieki smilesmile
              • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 23.08.06, 14:51
                Jeszcze mam ostatnie pytanie: czy jako konsultantka Avonu miałabym stały upust
                na kosmetyki, czy kosmetyki byłyby tańsze dopiero po złożeniu zamówienia na
                określoną kwotę?
                • justa_79 Re: Chcę tylko dla siebie 23.08.06, 16:04
                  upust nie jest stały, zależy od wielkości zamówienia. ale minimalny upust masz
                  zawsze.
                  • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 23.08.06, 19:30
                    A jaki jest minimalny? Niezależny od niczego, tak?
                    • goscha Re: Chcę tylko dla siebie 23.08.06, 19:32
                      Poziom startowy to 15% upustu od cen katalogowych.
                      • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 09:29
                        Zatem chyba lepiej ołaca się Oriflame, bo nie ma wpisowego, a upust na kosmetyki
                        wynosi 26%. Co o tym myślicie?
                        • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 09:33
                          Zatem chyba lepiej ołaca się Oriflame, bo nie ma wpisowego, a upust na kosmetyki
                          wynosi 26%. Co o tym myślicie?
                          • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 09:34
                            4
                            • gosia_pb Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 10:05
                              W Oriflame upust masz 23% ale aby nie miec oplaty zamale zamowienie musi zebrac
                              za 100 pp czyli za kwote okolo 175 zl, pozatym paczka na dom kosztuje 10 zl a w
                              Avonie bezplatna dostawa co 2 tygodnie.

W Avonie rowniez nie ma oplaty wpisowej.
                              • majulka18 Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 10:13
                                dokaldnie ori ma 23% od cen katalogowych a jak chcesz miec paczke gratis to
                                musisz miec 200PP co prawda upust jest staly ale tam wiecej sie placi za
                                wszytsko
                              • zielona-oliwka Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 10:14
                                To dlaczego justa79 napisała "jeśli zamówienie jest mniejsze niż 150 zł, to
                                płacisz 10 zł za dostawę." ??? A inna dziewczyna z kolei napisała, że wpisowe to
                                19zł.

Czy ktoś może podać mi prawdziwe i rzetelne informacje na ten temat?
                                • gosia_pb Re: Chcę tylko dla siebie 24.08.06, 18:49
                                  w A1vonie ponizej 150 zl masz oplate w wysokosci 10 zl

wpisowe w Avonie gratis
                                  w Ori w zaleznosci czy jest promocja to wtedy 1 zl a jak jej nie ma to 19zl
                                • jaurszula Re: to co napsała justa79, 24.08.06, 21:07
                                  jest prawdą...a co do 19zł pewnie nie doczytałaś wątku..nie ma w AVON ZADNYCH
                                  OPŁAT...dziewczyno jesli chcesz się zapisać zadzwoń przyjedzie koordynatorka
                                  wyjaśni Ci wszystko...męczący stał się ten wątek..." bo ten powidział to a tamta
                                  owo"..eh..poztym jeśli naprawdę chcesz podaj skąd jesteś..z pewnością się ktoś
                                  nawiąże z Tobą kontakt....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka