27kate 19.12.06, 14:45 Czy podkład perfect Wear jest z jakimś dozownikiem?, jak np. podkład rozświetlająco-antystresowy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janette0 Re: podkład PW 19.12.06, 18:22 no własnie... dzis kupilam pierwszy raz ten podkład i juz chcialam reklamować bo wyglądało na felerne opakowanie( jak to dozowac prosto z butelki? Odpowiedz Link
sarunieczka Re: podkład PW 19.12.06, 20:22 to właśnie jest wadą tego podkładu....że trzeba lać sobie na palec,a nie daj Bóg gdyby się otwarta buteleczka przewróciła(a nie jest stabilna). Poza tym jak sie podkład kończy,ze szklanej butelki nie da się wybrać go do końca...powinien mieć tubkę do wyciskania. Dobrze ze sam podkład jest rewelacyjny Odpowiedz Link
zosiajaniak Re: podkład PW 20.12.06, 13:23 Widzę że nie tylko Revlon robi taki opakowania. Kupiłam Colorstay, przyszłam do domu, otwieram a tu wiekie zdziwienie - ani dozownika ani szptaułki. Na prawdę ciężko się tego używa zwłaszcza że przed użyciem trzeba wstrząśnąć i wylewa się z zakrętki. Miałam chrapkę na Perfect Wear ale teraz na pewno go nie kupię. Odpowiedz Link