05.01.07, 14:14
Ktoś już wie jak toto pachnie? smile
Obserwuj wątek
    • enthousiasme Re: In Bloom 05.01.07, 22:28
      hm...na pewno kwiatowosmilemi ten zapach kojarzy się trochę z Icandessence..nie
      wiem czemu, nie podoba mi się w każdym razie smile
    • s.wioletta Re: In Bloom 06.01.07, 22:16
      Nie podoba mi się. Jest nachalny i pachnie mi rozgrzaną oponą koła samochodu smile
      Oczywiscie to tylko moje skojarzenie, ja największą sympatią darzę Always.
      • patusia22 Re: In Bloom 08.01.07, 13:16
        może ktos jeszcze podzieli się swoimi wrażeniami,bardzo ciekawa jestem tego
        zapachu
        • fenris14 Re: In Bloom 08.01.07, 18:10
          Paskudny zapach. Bardzo intensywny, kwiatowy - nachalny, jak to ktoś napisał. Nieprzyjemny.
      • olka21 Re: In Bloom 11.01.07, 21:54
        ta woda, to dla mnie rewelacja! pachnie na mnie przecudnie! moja druga skora...
        kwiatowy, sloneczny, lekko slodki... mniam...
        inne wody, ktore na mnie ladnie pachnialy to treselle, be... spontaneous,
        extraordinary, celebre i najladniejsza sposrod nich z nich: Women Of Earth

za to Always smierdzi ode mnie na kilometr tonami potu -fuj! bleeee... juz dawno
        niesmierdzialam tak bardzo jak po Always
    • jaurszula Re: In Bloom 11.01.07, 18:58
      zapach kwestia gustu...
      mnie osobiście zapach się podoba...nawet bardzo..
      Avon Extraordinary oraz Tomorrow także Aura Crystal i Little black dress to
      zapachy które mi podobają się.....także musisz sama ocenić ,które Tobie
      przypadną do gustu...
      • dori19851 Re: In Bloom 11.01.07, 20:04
        kupiłam próbki... i zapaszek fajny. Nie umiem opisywać zapachów, ale powiem, że
        nie jest ciężki taki w sam raz na wiosnę, lato, na dzień. Zapach nie jest
        trwały, a może na mnie się zapachy długo nie utrzymują, no nie wiem sama :roll:
        Ten zapach kojarzy mi się a nawet jest taki sam, jak pret a porter, tak wyglądają:
        www.allegro.pl/ite...nal_f_vat.html,
        www.allegro.pl/ite...inal_f_vat.html
        W sumie wolałabym kupić wodę toaletową pret a porter, taniej zapłacić, bo
        trwałością to się one od siebie nie różnią.

• patrysia02 Re: In Bloom 12.01.07, 22:09
          Zamówiłam sobie próbki, więc we wtorek się przekonam co to za zapach smile
          Tak w ogóle to strasznie mi się podoba ta złota torebka, która jest dołączana
          do tej wody In bloom smile
          • nicoletta771 Re: In Bloom 13.01.07, 15:09
            Okropny..., przypomina mi zapach balsamu Nivea z olejkiem migdałowym do suchej
            skóry.
    • epa5 Re: In Bloom 13.01.07, 18:44
      Piękny kwiatowy zapach, nietypowy jak dla avonu, zapach światowy, elegancki,
      cudowny po prostu. Pozdrawiam.
      • dori19851 Re: In Bloom 13.01.07, 23:03
        zgadzam się z epa5, zapach piękny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka