goscha 05.01.07, 14:14 Ktoś już wie jak toto pachnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enthousiasme Re: In Bloom 05.01.07, 22:28 hm...na pewno kwiatowomi ten zapach kojarzy się trochę z Icandessence..nie wiem czemu, nie podoba mi się w każdym razie Odpowiedz Link
s.wioletta Re: In Bloom 06.01.07, 22:16 Nie podoba mi się. Jest nachalny i pachnie mi rozgrzaną oponą koła samochodu Oczywiscie to tylko moje skojarzenie, ja największą sympatią darzę Always. Odpowiedz Link
patusia22 Re: In Bloom 08.01.07, 13:16 może ktos jeszcze podzieli się swoimi wrażeniami,bardzo ciekawa jestem tego zapachu Odpowiedz Link
fenris14 Re: In Bloom 08.01.07, 18:10 Paskudny zapach. Bardzo intensywny, kwiatowy - nachalny, jak to ktoś napisał. Nieprzyjemny. Odpowiedz Link
olka21 Re: In Bloom 11.01.07, 21:54 ta woda, to dla mnie rewelacja! pachnie na mnie przecudnie! moja druga skora... kwiatowy, sloneczny, lekko slodki... mniam... inne wody, ktore na mnie ladnie pachnialy to treselle, be... spontaneous, extraordinary, celebre i najladniejsza sposrod nich z nich: Women Of Earth za to Always smierdzi ode mnie na kilometr tonami potu -fuj! bleeee... juz dawno niesmierdzialam tak bardzo jak po Always Odpowiedz Link
jaurszula Re: In Bloom 11.01.07, 18:58 zapach kwestia gustu... mnie osobiście zapach się podoba...nawet bardzo.. Avon Extraordinary oraz Tomorrow także Aura Crystal i Little black dress to zapachy które mi podobają się.....także musisz sama ocenić ,które Tobie przypadną do gustu... Odpowiedz Link
dori19851 Re: In Bloom 11.01.07, 20:04 kupiłam próbki... i zapaszek fajny. Nie umiem opisywać zapachów, ale powiem, że nie jest ciężki taki w sam raz na wiosnę, lato, na dzień. Zapach nie jest trwały, a może na mnie się zapachy długo nie utrzymują, no nie wiem sama :roll: Ten zapach kojarzy mi się a nawet jest taki sam, jak pret a porter, tak wyglądają: www.allegro.pl/ite...nal_f_vat.html, www.allegro.pl/ite...inal_f_vat.html W sumie wolałabym kupić wodę toaletową pret a porter, taniej zapłacić, bo trwałością to się one od siebie nie różnią. Odpowiedz Link
patrysia02 Re: In Bloom 12.01.07, 22:09 Zamówiłam sobie próbki, więc we wtorek się przekonam co to za zapach Tak w ogóle to strasznie mi się podoba ta złota torebka, która jest dołączana do tej wody In bloom Odpowiedz Link
nicoletta771 Re: In Bloom 13.01.07, 15:09 Okropny..., przypomina mi zapach balsamu Nivea z olejkiem migdałowym do suchej skóry. Odpowiedz Link
epa5 Re: In Bloom 13.01.07, 18:44 Piękny kwiatowy zapach, nietypowy jak dla avonu, zapach światowy, elegancki, cudowny po prostu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link