karolcia890 01.02.07, 22:18 Mam pytanie dotyczące tego kremu, od jakiego wieku można używać tego kremu, bo koleżnka (17 lat) chce sobie zamówić, ma cienie i wory pod oczami, ale nie wiem czy taki krem jej nic nie zaszkodzi? i czy da efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goscha Re: Program liftingujący okolice oczu- pytanie 01.02.07, 22:55 Będę nudna do bólu. Więcej snu, więcej ruchu na świeżym powietrzu, jeść więcej warzyw i owoców. I zrobić morfologię, żeby wykluczyć anemię. A doraźnie zimne okłady np.: z herbaty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
patrycja.nowa Re: Program liftingujący okolice oczu- pytanie 02.02.07, 16:24 Ja tez bym nie ryzykowała z tym kremem , takich kremow uzywają raczej starsze kobiety Odpowiedz Link
iselle Re: Program liftingujący okolice oczu- pytanie 02.02.07, 21:18 Ja mam 26 lat i dla mnie ten krem jest za mocny (bardzo mocno napina). Odpowiedz Link
katarzyna.avon Re: Program liftingujący okolice oczu- pytanie 03.02.07, 12:11 Tak ,to prawda,najlepiej kupic inny krem pod oczy ,przeznaczony do odpowiedniego wieku. Odpowiedz Link