kasia9211 03.05.07, 13:19 Hej wiecie moze juz cos na temat nowych zasad avonowyhch? jakies nowe opusty, czesciej katalogi itd...?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luavon Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 03.05.07, 19:52 nie wiem skad informacja ze nowe upusty ;] to nieprawda... raczej nie myśl na nowe WIĘKSZE upusty... a co do terminów to na katalog maja byc 3 zamówienia.. co tydzien bedziesz miec mozliwosc zamawiania i dostarczania ich w zamowieniu regularnym Odpowiedz Link
avonkaa Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 03.05.07, 22:36 luavon napisała: > nie wiem skad informacja ze nowe upusty ;] to nieprawda... raczej nie myśl na > nowe WIĘKSZE upusty... > a co do terminów to na katalog maja byc 3 zamówienia.. co tydzien bedziesz miec > > mozliwosc zamawiania i dostarczania ich w zamowieniu regularnym też coś takiego słyszałam czyli podobnie jak w Oriflame... ale mam nadzieję że opusty też się zwiększą Odpowiedz Link
luavon Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 03.05.07, 23:28 w oriflame jest możliwość że co tydzień dostarczają paczkę pod drzwi zupełnie za darmo, bez żadnych opłat???? Lol... a ja myślałam ze tylko Avon wychodzi konsultantkom z takim genialnym patentem... Co do upustów wątpię i to szczerze... choć chcialabym, chciala... Ale zwroccie uwage że są moim zdaniem lepsze motywacje... w 06 zamow a dostaniesz za darmoche DEMO.. takiego czegoś jeszcze nie bylo.. choć darmochą do konca tego nie mozna nazwać bo zapewne bedzie obciazone 0.50zł w 07 złóz zamowienie za 250zł a otrzymasz 2 startery... ) coraz ciekawiej się dzieje... i coraz więcej konsultantek pewnie bedzie... ....Co juz nie jest takie ciekawe ;] Odpowiedz Link
avonkaa Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 04.05.07, 08:27 opłaty w oriflame są... ale ja dobrze nie wiem ale wiem że paczki sa przywozone często Odpowiedz Link
julian2102 Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 04.05.07, 11:20 zeby w ori dostac paczke pod drzwi , trzeba zamówić za ok 220-230zł. Odpowiedz Link
justa_79 Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 06.05.07, 21:02 luavon napisała: > w oriflame jest możliwość że co tydzień dostarczają paczkę pod drzwi zupełnie > za darmo, bez żadnych opłat???? w Oriflame mogą Ci ją dostarczać za darmo nawet codziennie, jeśli zamówienie ma odpowiednią wysokość. ale nie o to chodzi, podobieństwem ma być podobno to, że Avon skróci katalog do 3 tygodni. Odpowiedz Link
avonkaa Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 06.05.07, 22:09 Pewne jest też to, że dostawy będą co tydzień. Odpowiedz Link
luavon Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 08.05.07, 12:03 justa_79 napisała: > luavon napisała: > > w oriflame jest możliwość że co tydzień dostarczają paczkę pod drzwi zupe > łnie > > za darmo, bez żadnych opłat???? > > w Oriflame mogą Ci ją dostarczać za darmo nawet codziennie, jeśli zamówienie ma > > odpowiednią wysokość. > > ale nie o to chodzi, podobieństwem ma być podobno to, że Avon skróci katalog do > > 3 tygodni. Podobieństwem do czego??? wiesz zmiana katalogu na 3tyg wiąże się z częstymi dostawami pod drzwi bez opłaty... ;] wydaje mi sie że to też o to chodzi bo wiąże się to z tematem....i to dość bardzo.. Odpowiedz Link
justa_79 Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 08.05.07, 14:41 no podobieństwem do Oriflame, które już od dawna ma katalogi 3-tygodniowe. Odpowiedz Link
abba321 Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 12.05.07, 11:32 Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie W związku z wprowadzeniem nowego cyklu kampanijnego, może ulec zmianie Twój dzień składania zamówień i dostaw. Informacje na ten temat możesz sprawdzić w komunikacji umieszczonej na fakturze. Aktualnie harmonogram od kampanii 08, a dla okręgów prognozujących od kampanii 10, nie jest dostępny. Pełny harmonogram będzie dostępny w Internecie od 21 czerwca. Serdecznie pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: NOWOSCI AVONU? opusty itd... 12.05.07, 12:59 Cos sie chyba komus w avonie pokrecilo. Przeciez katalog 8 wchodzi wlasnie 21 czerwca, a katalogi konsultantki rozdaja klientkom znaczenie wczesniej. I co maja wpisac na katalogu jako date zamowien? Odpowiedz Link