buena_luna 12.10.09, 23:07 poszli wszyscy spać...ufff...jaki spokój, cisza.....teraz to nie dość, że własne myśli słychać to jeszcze można się z nimi bić ;D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: no i ... 12.10.09, 23:35 Pewnie tak ale jaki za to teraz spokój i cisza ... Kojarzysz taki kawałek ? Podprowadziłem właśnie od konkurencji : www.youtube.com/watch?v=LpNfRub3oUk Odpowiedz Link
tata.kasi Re: no i ... 13.10.09, 08:39 Bardzo fajne Perkusyjne własności męskiego głosu są nie do przecenienia. Ta dziewczyna ma powera, trochę wymięka przy szybkich frazach dykcyjnie. Ale ogólnie - super ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no i ... 13.10.09, 09:08 Oj Tata, masz wymagania. Widzisz anioła i nadal szukasz absolutu ? Odpowiedz Link
tata.kasi Re: no i ... 14.10.09, 12:41 No..przyznam się zazdroszczę . Słucham dużo męskich chórków a'capella: Naturally7, Pow Wow, Ball in The House, The Persuasions, Voice Male, Boyz II Men, The King's Singers. Moim marzeniem było przez pewien czas śpiewać w czymś takim, bo to świetna zabawa. W każdym razie trzymam za nich kciuki . Na pewno nagrania studyjne są 100% idealne ! Odpowiedz Link
tata.kasi Np. Ball in The House - Your Love > 14.10.09, 12:51 www.thesixtyone.com/ballinthehouse/song/Your+Love/65256/ Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no i ... 14.10.09, 14:15 No ja Cię przepraszam. Wobec takiej expertise, niezwłocznie wycofuję tę swoją żenującą sugestię. Zresztą jedyny chór jaki kojarzę to 'chór wujów' Odpowiedz Link
li_sa_li Re: no i ... 13.10.09, 09:57 Rewelka, thx...na dobry poczatek dnia;-D "Ociec"szukasz dziury w całym,fakt - delektuj sie, a nie marudzisz;-D ...ten ruch robota mogłaby dopracować hahahaha)))) Super Odpowiedz Link
buena_luna Re: no i ... 13.10.09, 22:21 17lipiec1976 napisała: > no i.... > poszla spac wyszła, idzie, poszła ;D pa! Odpowiedz Link
fallen86 Re: no i ... 13.10.09, 15:53 jennie napisała: > kto poszedl, ten poszedl :p ...i czy wrócił? Odpowiedz Link
prawdziwy-miko Re: no i ... 13.10.09, 16:51 kupiesprzedam24.pl/view_sms.php?name=9&strona=1&a=js mi przyniosło szczescie, goraco polecam Odpowiedz Link
buena_luna Re: no i ... 13.10.09, 20:52 prawdziwy-miko napisał: > kupiesprzedam24.pl/view_sms.php?name=9&strona=1&a=js > mi przyniosło szczescie, goraco polecam te koleś WYPAD Z MOJEGO WĄTKU!!!!! Bo jak się w Qrzę......!!! Odpowiedz Link
buena_luna Re: no i ... 13.10.09, 20:55 no! klimacik wrócił..... co tam gadułki ???? serial się nie skończył czy cóś? ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no i ... 13.10.09, 21:08 Luśka, walnij ze 3 dębowe i po adhd śladu nie będzie. A potem wbij się w linkę od kolegi miko i poczytaj, bo warto. Prawdziwe perły epistolografii matrymonialnej Moja ulubiona leci tak : 'Nie wiem czego chce...Wiem ze brakuje mi kobiety' Typ wie, że brakuje mu kobiety, ale nie wie czego od niej chce. Frapujące, nie ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: no i ... 13.10.09, 21:19 przeokrutnie frapujące ale wiesz jak jest kiedy sie w trampkach po lodówce skacze.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: no i ... 13.10.09, 21:25 No dobra, nie gniewaj się już, tylko tak naskoczyłaś na chłopaka za tą niewinną linkę, że musiałem się za nim wstawić tak w ramach solidarności jamników Odpowiedz Link
vidmo76 Re: no i ... 15.10.09, 20:11 No kto by pomyślał, że ona taka czasem ostra jest! Luna dawaj dawaj, nie przestawaj hehehe !! Odpowiedz Link
buena_luna Re: no i ... 15.10.09, 20:24 vidmo76 napisał: > No kto by pomyślał, że ona taka czasem ostra jest! > Luna dawaj dawaj, nie przestawaj hehehe !! Vidmo!!!!!! no gdzie żeś się łajdaczył satrapo jeden przeca to sie nie godzi tak swoje owieczki zostawiać...;D Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: no i ... 15.10.09, 21:39 jutro piątek wyczekiwany, upragniony ale niestety ... znów weekend ech zaczynam ubolewać, że człowiek nie rozmnaża się przez pączkowanie... Życie byłoby taaakie proste Odpowiedz Link