gyubal_wahazar 14.10.09, 08:56 U Was też ? W sumie więcej w nim deszczu, ale za to wali zdrowo. Trzeba się będzie zaimpregnować wieczorem. No i przydałby się jakiś okład Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona_76 Re: Śnieg 14.10.09, 10:10 Witam Od wczesnych godzin porannych pada śnieg z deszczem i strasznie wieje. Podobno tak ma być cały dzień Wieczorem to ja wychodzę ze znajomymi, o ile nie przestraszą się tej pogody Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 11:38 uwielbiam przebijać sie autem przez zaspy, wykopywać itb - zajebista zabawa ale deszczu ze śniegiem nie hmmmmmmmmmmmmm a co to za okłąd polecasz....mnie tylko jeden przychodzi do głowy.... ))))))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 12:08 Ten sam (z młodych uszu). Rany wali już 5-tą godzinę a w pobliskiej wypożyczalni reniferów nie można płacić kartą Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 13:22 nooooooooooooo karty fajna rzecz, jak narkotyk wiec trzeba uważać preferuję rozmowy z laskami ale szczezrze powiem fajny z Ciebie gość tylko nie pij tyle Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 14:25 > preferuję rozmowy z laskami ale szczezrze powiem fajny z Ciebie >gość Dzięki za dobre słowo. No i likewise - jak to mówią > tylko nie pij tyle No ile ? Jakieś żałosne dwa na krzyż, z czego jedno i tak zaraz Mary wysępi ? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 14:43 to nie daj Mary kobietom bardziej szkodzi choć potem sa takie mięciutkie też sypie jak cholera ale to prześciowe, zimówek jeszcze nie zakłądam Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 14:54 > to nie daj Mary > kobietom bardziej szkodzi > choć potem sa takie mięciutkie Taaaaa, to weź i nie daj. Wiesz jak to jest z babami. Najpierw Ty niedasz to potem ona nie da. Mściwe są, cholery. Poza tym, z moich skromnych doświadczeń, piwko wykazuje średnie własności zmiękczające. Potrzeba zwykle ze 2 godzin, a jeszcze w połowie łapie ją czkawka i cała romantyczna dramaturgia pryska. Lepsze wino. Najlepiej importowane Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 16:10 hahahahhahahahaha przegadałeś mnie - rzucam ręcznik bylebyście nie dali sobie po razie Odpowiedz Link
mary171 Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 18:44 mówić (w sensie pisać o nieobecnych Dziś nie sępię mam grzańca własnego ps. u mnie śniegu nie ma Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 18:54 Oooooo Mary, jak fajnie Cię widzieć A jak się przyznam, że nieładnie to mam szansę na małą próbkę ? Jedynie celem kontroli jakości. > u mnie śniegu nie ma To gdzie Ty mieszkasz ? Na Kanarach ? Odpowiedz Link
mary171 Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 19:03 Mój drogi poznaj moje dobre serce i pokosztuj ciutkę...jeszcze cieplutkie pachnące goździkami Chciałabym na Kanarach...jutro góra pojutrze ma przyjśc do nas śnieg ale dzis pada i wieje potężnie bym rzekła Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 19:16 Noooo zacne winko. Niech Ci Bozia w dzieciach. Jakbyś nie mogła zmęczyć tej butelczyny, to wiesz gdzie mnie szukać ? U Seba, chyba zaraz po Uszatku babcia wykręca korki, ale może choć Luśka jak skoczy na pocztę i zapłaci prąd za lipiec to do nas dołączy. Martwię się za to o Li. Mija jakaś 22h jak mnie nie objechała. To do niej nie podobne. Obawiam się najgorszego ... Odpowiedz Link
mary171 Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 19:41 Może zajęta albo też śnieg jej wyłaczył dostęp do świata ale jak chcesz to ja Cię mogę zjechać Odpowiedz Link
sebtrom Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 20:48 spoko, dziś dla odmiany tylko komórki padły Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 20:53 No siemasz Seb )) Ehh, Ty zawsze umiesz zwęszyć gdzie się zejdą niewiasty. To zabaw je przez chwilę wykwintną konwersacją dopokąd nie wrócę z zakupami. Jakmyslisz dadzą nasze orły w tym czasie utrzymać wynik 1-cyfrowy ? Odpowiedz Link
sebtrom Re: Koledzy a ładnie tak 14.10.09, 20:57 nigdy nie byłem kibicem ale to to jest po prostu koszmar stały, niezmienney i zawsze przewidywalny ostatnio trzymałem kciuki za siatkarki - nie wiedziałem ze może z tego być tyle emoci... nie zgub się w drodze do sklepu bo zaspy.... Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 14:45 tak na marginesie Wahazarku to chyba ten młody przesadza z tymi zalami, fotkę w krawacie przygotował...mi się wydaje raczej niewyżyty a tu tak się towarzystwo wzruszyło......ech.. sądzięłm ze takie przesadzanie to domena kobiet i ogrodników ... zdrowie i oby się nam działo Odpowiedz Link
buena_luna Bałwanki ;-) 14.10.09, 19:47 Cześć Rudolfy! ;-D A co to za konspira??? ;/ dzielić mi sie tutaj promilami! raz, raz,..... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Bałwanki ;-) 14.10.09, 19:57 Noooo Lusia, jesteś w końcu. Kolejka była na poczcie ? Maryś polej a ja żeby nie było pijaństwa zapewniam przeżycie estetczne. Jak leciał ten kawałek jeszcze nie byłyście nawet w planach ale nic nie stracił ze świeżości : www.youtube.com/watch?v=C0wVP4UrgpE A i co za Rudolfy, huh ?! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Śnieg 14.10.09, 20:17 faceci to mają klawe życie, piwko, okładzik... cel, sens życia ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 20:29 Nooooo i kogo my tu widzimy. E_Maryś, jak miło że wpadłaś No dobra, jeszcze nie wpadłaś, ale noc jeszcze młoda Dziewczyny, to może byście zrobiły parę kanapaków a ja w tym czasie lecę do nocnego. Co ma być ? Likier wiśniowy czy maciato z prądem ? A żebyście się zanadto nie nudziły w tzw międzyczasie to poniżej kolejna uczta duchowa : www.youtube.com/watch?v=oxb-PZV7PFo&NR=1 Słuchać uważnie z przymrużonymi powiekami, bo jak wrócę to przepytam Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Śnieg 14.10.09, 20:32 dla mnie grzaniec galicyjski. Mary, Twój pomysł na grzańca bardzo przypadł mi do gustu ) Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 20:44 ale się zdenerwowałam!!!! nie no tak się nie da żyć....średniowiecze normalnie.....co jest z tym netem???? p.s. nie wiem czy wiadro melisy mnie ukoi a co dopiero "clasyka".....boshe dlaczego? p.s.2 <wdech> 10,9,8,7,6,....... Qrde co jest po 6????? ;D Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 20:26 no ludzie kochani!!! ale mnie wywaliło z sieci.....ech zywioły dzisiaj walczą nie ma co....... chyba winem tego nie ogarnę....macie coś mocniejszego? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 20:30 Mocniejszego od tego maciato to mam nawet wodę w kranie Odpowiedz Link
mary171 Re: Śnieg 14.10.09, 20:41 kurcze zniknełam na moment a tu imprezka beze mnie Kobietki nie dajmy się tym panom przeciez wszyscy widzą ze Kopernik to kobieta była a grzanca polewam Odpowiedz Link
mary171 Re: Śnieg 14.10.09, 20:57 poczekaj mówili ze zawieje i zamiecie wiem wiem dowcip z brodą znak że muszę odpocząć od kompa Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 21:06 > rzepadam za odśnieżaniem.. > i drwa lubię rąbać..... tak? ja jestem przeziębiona i chwilowo nie przepadam Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 21:47 lubię, pod warunkiem, że mi nie jest zimno w łapki Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 21:58 Sebtrom... Ty myślisz, że ja tak bez rękawiczek? hm? mi w rękawiczkach zimno. Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 22:09 no myślalem ze to jakoś tak na zywca ale w rękawiczkach też ????????????? oj to bida Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 22:15 proszę Cie! na żywca? posądzasz mnie o nie wykazywanie minimalnego stopnia inteligencji i empirycznego doświadczania świata Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 23:02 nie, o zaczytanie się w Jacku LOndonie )))))))))))))))) Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 21:00 cześć Srebrna hm... myslałam że zima zaskoczyła tylko drogowców Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 21:05 Witaj Bueno ;D mnie też zaskoczyła, zwłaszcza, że jak wstałam po 8 to było tyyyyyyyyyyyyyyle śniegu, że zaczęłam się zastanawiać czy jeszcze aby na pewno nie śpię ;p Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Śnieg 14.10.09, 21:06 srebrnalza buuuuuuuuuuuuziak! miło czytać )))))))) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 21:10 Cześć Srebrna Pomóż dziewczynom przy kanapkach i dawaj kubek Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 21:16 > Cześć Srebrna Pomóż dziewczynom przy kanapkach i dawaj kubek nie miałeś lepszego nick'a? bo nie mam konceptu jak się do Cię zwracać :p chyba, że się już "coś przyjęło" podczas mojej chwilowej nieobecności. Czytaj proszę uważnie parę linijek wcześniej, chora jestem i nie nadaję się do żadnych zajęć majacych miano pożytecznych, nie robię dziś kanapek. Przykro mi Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 21:27 > nie miałeś lepszego nick'a? bo nie mam konceptu jak się do Cię > zwracać :p chyba, że się już "coś przyjęło" podczas mojej chwilowej > nieobecności Został mi tylko do wyboru Fletrycy Dymont i Świntusia Macabrescu, więc sama rozumiesz ... Li z Lusią testowały wczoraj na mnie : 'nowy' i 'młody' choć z umiarkowanym sukcesem. Zwracaj się jak Ci wygodniej Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 22:34 >Został mi tylko do wyboru Fletrycy Dymont i Świntusia Macabrescu, więc sama > rozumiesz ... w obliczu tego przedstawionego mi faktu... rozumiem.. byłeś postawiony w wyjątkowo niekomfortowej sytuacji. > > Zwracaj się jak Ci wygodniej Baltazar będzie dobrze??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 22:38 > Baltazar będzie dobrze??? Nauczę się z tym żyć Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 22:42 > Nauczę się z tym żyć heh możesz sam coś zaproponować. :p Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Śnieg 14.10.09, 22:55 Antoni Murdel-Bęski... i ja to mam zapamiętać, ale w ogóle takie to subtelne... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 15.10.09, 00:01 Kiedyś pani od polskiego też się nie spodobało, a przecież to klasyka. To trzymajmy się już tego Baltazara Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 23:08 ....idę sobie już..... do jutra Śnieżynki i inne Sopelki bądźcie grzeszni...eeee grzeczni!!!! ;D Umyjcie ząbki! Pa! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 21:18 No dziewczyny nie ma lekko. W nocnym wszystko rozdrapane. Jak spytałem o grzańca albo likier, Pani (tak, ta z wielkimi smutnymi oczami) spojrzała na mnie jakbym jej ojca i matkę. Z narażeniem życia a nawet zdrowia udało mi się wyszarpać ostatnie 2 Wyborowe i 3 Szare Renety (Spółdzielnia Las). Maryś, Lusia, E_Maryś, Srebrna - co polać ? Seb, Ciebie nie muszę pytać ? A jak tam nasze orły ? Połapali sie już do której bramki lepiej kopać ? Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 21:23 nie zagaduj Chłopaku tylko polewaj co tam masz.... kranówka, chlorowana czy cóś bo jakos nie grzeje.... pewnie co cieplejszą to w kaloryfer pusciłeś ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 21:28 bul-bul-bullllllll Wszyscy mają ? No to Zdrowie Mamy ! ... a jak nie mamy to kupimy Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg 14.10.09, 21:49 toasty?...hm....najpierw to polej na drugą nogę a toast wzniesiemy przy rozchodniaku ;p Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg 14.10.09, 21:53 kurcze sami profesjonaliści.... ja mało pijam...wbrew pozorom Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 21:57 To ja wznoszę (Seb, tylko jak się roześmiejesz ...) Zdrowie Pięknych Pań ))) Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Śnieg 14.10.09, 22:12 niech Wasze żony Krzepę mają ! wzrok i słuch niech im się nie przytępia! Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: Śnieg 14.10.09, 21:59 hmmm więc zdrowie pań na 2 na 3 razy pić będziecie? ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg 14.10.09, 22:14 Dziewczyny, teraz Wasza kolej. Bo nie odeskortujemy Was do Mamy, hehe Odpowiedz Link
buena_luna Re: Śnieg z deszczem i wiatr 14.10.09, 22:29 ech ja to w czubie już mam.... jeszcze chwila i zacznę rzewnie zawodzić "dary losu"...chyba nie dam rady stawić czoła kolejnej kolejce....chyba, że toast będzie za wolną miłość i ku chwale pasty do zębów..... daaaaaary, daaaaaaryyyyyy...loo o ooo ooo ooosuuuuuu ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Śnieg z deszczem i wiatr 14.10.09, 22:39 No akurat nawinął mi się jeden, ale nie wiem czy nie jest za wcześnie Odpowiedz Link
sebtrom Re: Śnieg z deszczem i wiatr 14.10.09, 23:26 jakos nie mogę się dziś wkręcić w zabawę, za mało polewasz Gubusiu....ide czytać dobrej nocki wsjem Odpowiedz Link