hrabina.w 16.11.09, 20:12 jednak nie mam świńskiej grypy i ostatnia szansa na zdobycie sławy poszła wraz z wyssanymi strepsilsami ) może będzie wkrótce jakaś nowa grypa, może końska, psia, kanarkowa... pożyjemy zobaczymy 7 ludzi umarło, w tym 4 ze strachu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raggnarok Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:22 Nudne już te zwierzęce grypy. Czas na grypę słodko-kwaśną! Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:26 dobre, ciekawe czemu sama na to nie wpadłam hehe smaczna byłaby grypa karmelowa ale słodko-kwaśna też bomba Odpowiedz Link
chrupeks Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:33 Prędzej wpadniesz w "zmyśloną grypę" niż świńską/ptasią. Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:38 witam kolegę o fajnym nicku no jeśli może być ciąża urojona, to grypa też, co nie??? grypa dla każdego - kurde, jak hasło dla partii hehe Odpowiedz Link
chrupeks Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:48 Witam, witam No w sumie może być. To może załóżmy partię. Ile to potrzeba było osób 15? "Chorzy i Weseli", konkurencyjny skrót dla PiSu. Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:51 alternatywna wersja dla PiSu, być może Pandemia i Szczepionekbrak tylko skąd wziąć członków to musi być ktoś, kto nie boi się kolejnej 'pepidemii' jak mawiała siostra Basen Odpowiedz Link
chrupeks Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:58 O ludzi się nie bój. Zawsze się znajdzie kilku desperatów, którzy z chęcią podejmą się tego zadania. Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 21:04 no niby jest paru ludków z parciem na szkło... Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:44 może i jestem panikarą, może i jestem hipochondrykiem ale gdy grypę nazywa sie epidemią, gdy porównuje się do "hiszpanki", która jak wiadomo siała spustoszenie, mnie nie jest do śmiechu. Przeraża mnie choroba też z uwagi na podejście lekarzy, szpitali, obawiam sie, że nie są przygotowani na duże ilości pacjentów, że NFZ -towi braknie kasy... Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:48 cały czas powtarzam sobie, że lepiej jest się śmiać niż płakać, a od paru ładnych lat co jakiś czas mamy nową epidemię, więc przyzwyczaiłam się złego diabli nie biorą Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:53 wiem, że masz rację ) jakby się czlowiek bal wszystkiego z domu nie wychodziłby nikt. Odpowiedz Link
hrabina.w Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:58 moja babcia mi mówiła: 'dobrze, że się nie boisz, bo odważnym trzeba być' i jeszcze "nie ustępuj tym staruchom w autobusie" hahaha Odpowiedz Link
chrupeks Re: dobra wiadomość 16.11.09, 20:53 Eee się przejmujesz. Poczucie humoru jest zawsze mile widziane nawet jeśli to "czarny humor" Odpowiedz Link