raggnarok 30.11.09, 16:23 Poczęstowano mnie dzisiaj ciastkiem z wróżbą. Szkoda, że powiedzieli o ukrytej w środku wróżbie dopiero po zjedzeniu. Popsułem, nie umiem nawet wróżby dobrze obsłużyć. Ktoś jeszcze miał jakieś dziwne przygody? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sensi_spring Re: Popsułem 30.11.09, 16:27 Licz na to, że Ci się wróżba spełni..tak wewnętrznie... "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
tetika Re: Popsułem 30.11.09, 16:34 A moze chociaz wrozba byla w jakas folijke zapakowana ? bo jak nie to przepadla Ci przyszlosc z kretesem Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Popsułem 30.11.09, 16:36 Tetika...ja Cię bardzo przepraszam...ale czy aby na pewno chciałabyś g.... wróżbę?;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Popsułem 30.11.09, 18:09 Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak zajac sie swoim wnetrzem i odkryc nieodkryte Odpowiedz Link
tetika Re: Popsułem 30.11.09, 18:47 Sensi to miala byc drobna zlosliwostka siedzialam w pracy i na biegu napisalam Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Popsułem 30.11.09, 20:35 No i przeze mnie wyszła mniej drobna Biję się już w piersi w ramach zadośćuczynienia) "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Popsułem 30.11.09, 21:14 > Popsułem, nie umiem nawet wróżby dobrze obsłużyć. Obawiam się, że ja też mogłabym mieć problem xD Odpowiedz Link
raggnarok Re: Popsułem 30.11.09, 23:53 srebrnalza napisała: > Obawiam się, że ja też mogłabym mieć problem xD Nom, to wymaga niezwykłej zręczności. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Popsułem 30.11.09, 21:19 Zjedzona, na pewno się sprawdzi. Proszę mi tu chłopaka nie dołować Odpowiedz Link
daro37 Re: Popsułem 01.12.09, 18:39 Spokojnie, przecież ta wrózba i tak wyjdzie drugą stroną, pamiętaj, że co zjadłeś, musisz wydalić. Odpowiedz Link