srebrnalza 03.12.09, 22:57 przegapiłam jakieś przełomowe wydarzenie w związku, z którym pustki na forum? No powiedzcie mi proszę, i tak dowiaduję się o wszystkim ostatnia .. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 22:59 Jakie pustki? Gdzie pustki? Po prostu imprezy Balti nie zrobił, ale żeby od razu pustki...? Łezko...! Odpowiedz Link
raggnarok Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:02 Ja chyba jestem, ale nie zapewniam. ^^ Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:04 masz racje , takie zapewnienia bywają ryzykowne ;p Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:02 Chwila, chwila.. przetrę okulary.. no rzeczywiście.. jeeeeeeeju jakie tłumy Odpowiedz Link
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:04 No widzisz? Czyste szkiełka i już świat wydaje się lepszy Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:08 założyłam te różowe.. tylko lekko pęknięte. Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:08 ...i pojawiają się nowe stare postaci...;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:10 Sensi nic nie mówiłaś, że kupiłaś nową piżamkę Odpowiedz Link
raggnarok Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:18 Ostatecznie doszedłem do wniosku, że jestem. ;D Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:21 No i widzisz Ragg (ufff, w 1-szej chwili wstawiło mi się tylko jedno), po co Ci te hamletyzowanie ? Tyle fajnych dziewczyn a Ty jeszcze jakieś rozterki zapodajesz ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:27 raggnarok napisał: > Ostatecznie doszedłem do wniosku, że jestem. ;D więc.. bądź PS. a ja mówiłam ,że pusto.. gdzie wy się chowacie za tym filarem? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:18 Ktoś powiedział 'piżamkęęęęęę' ? A 1 czy 2-częsciowa ? A w misie czy patysie ? A czy mientka w dotyku ? Siepytam, a jak przyjdzie co do czego to i tak nikt mi nie uzbiera na kaucję Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:20 Oj..co się będę tak nachalnie chwalić;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:25 > Oj..co się będę tak nachalnie chwalić;D No Sensi, to pochwal się nonszalancko, subtelnie, mimochodem albo od niechcenia (*) (*) niepotrzebne skreslić Odpowiedz Link
raggnarok Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:29 No, to skoro już jestem to też chcę się dowiedzieć. Pochwal się, może być prozą, nie musi się rymować, ale pochwal się. ;> Odpowiedz Link
sensi_spring Uwaga..chwalę się...:))) 03.12.09, 23:38 Nie wiem, czy wspominałam...pidżamkę mam nową...ehh..może niekoniecznie to interesujący Was wątek...ale tak sobie mimochodem...nienachalnie..wspomnę o niej co nieco...no bo w zasadzie po to jest forum..żeby się dzielić...)))) Więc jedni o swych sukcesach..inni o porażkach..a ja o tym, co teraz mam najcenniejszego..)) Tylko..zacząć od górnego fragmentu...czy dolnego...hmmm..dylemat taki mi się stworzył nagle...muszę to przemyśleć...;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Uwaga..chwalę się...:))) 03.12.09, 23:44 > Tylko..zacząć od górnego fragmentu...czy dolnego...hmmm..dylemat > taki mi się stworzył nagle...muszę to przemyśleć...;D Sensi, wybawię Cię ze szponów tego dylematu : leć od środka, będzie bliżej Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Uwaga..chwalę się...:))) 03.12.09, 23:50 A tam...taki pomocnik z Ciebie...jak od środka...jak pośrodku przeszczeń...w sensie..taka wolna przeszczeń? "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Uwaga..chwalę się...:))) 03.12.09, 23:58 > jak od środka...jak pośrodku przeszczeń...w sensie..taka wolna przeszczeń? I cały czas wolna ? Ragg, słyszysz to samo co ja, chłopie ?! Tylko czy ona tam gdzieś nie ma na czarną godzinę ukrytych za parkanem podręcznego zestawu kołków osinowych. Hmmmmmmm, no i ta 12-ta za 3 też mnie jakoś zbyt optymistycznie nie nastraja Odpowiedz Link
raggnarok Re: Uwaga..chwalę się...:))) 04.12.09, 00:02 gyubal_wahazar napisał: > I cały czas wolna ? Ragg, słyszysz to samo co ja, chłopie ?! Słyszę, ale trochę późna pora na myślenie konstruktywne. Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Uwaga..chwalę się...:))) 04.12.09, 00:04 Kołki osinowe w każdym porządnym domu powinny być;D Tak na wszelki wypadek...Baltiego;D 00:00 minęła..czas się zabawić... P.S. Dobranoc "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Sensiiiii, wracajjjjjj 04.12.09, 00:09 Zostawiłaś kieszonkowe górne 3-ki. Odpowiedz Link
sensi_spring Aj..musiałam... 04.12.09, 00:16 Musiałam wrócić...górne kieszonkowe 3 zostawiłam...a bez nich zabawy nie ma...;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Raaaaaaaagggggg , wracaaaaaaaajjjjj 04.12.09, 00:23 Trupią czachę zostawiłeś ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Aj..musiałam... 04.12.09, 00:21 To juz nie masz po co się kłaść. Noc taka młoda, a zaraz jakiś spóźniony przechodzień się napatoczy. A Ty ocieplasz trochę atmosferę czy od razu za łeb i chap ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: Aj..musiałam... 04.12.09, 18:34 No proszę Cię...piękna ciemna noc...jakiś smaczek tuż tuż...a Ty myślisz, że czas na pieszczoty..?...od razu za łeb;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:15 Łezka Robimy imprezę jak Claire da sygnał za jakiś tydzień z hakiem, ok ? Jak za dawnych czasów : Grechutka, Trubadurzy, Czerwone Fuja.. (czy Gitary ?), socreal hits - Lusi, Wampiry, Więcej Wampirów, Travolta - Sensi i kto co tam jeszcze wrzuci Domperionion, Szara Reneta, Dębowe i z gąsiorka domowe Dziewczyny w przezroczystych kieckach i trzeźwi (przez pierwszy kwadrans) przystojniacy Co Ty i reszta towarzystwa na to ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:23 więc jestem trzy razy na tak "jak za dawnych czasów"- najlepszy fragment wypowiedzi mojego przedmówcy hah to ja przez pierwszy kwadrans w tej kiecce.. potem chcę z powrotem spodnie :p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:28 > "jak za dawnych czasów"- najlepszy fragment wypowiedzi mojego > przedmówcy No bo tu średni lidetime to tydzień, więc nasza paczka to już matuzalemowie > hah to ja przez pierwszy kwadrans w tej kiecce.. potem chcę z > powrotem spodnie :p A mowy nie ma. Wiesz czym się różni informatyczka w spodniach od informatyczki w spódnicy ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:35 > No bo tu średni lidetime to tydzień, więc nasza paczka to już matuzalemowie ale przyzwyczaiłam się już do Was w pewnym sensie > A mowy nie ma. jakbyś to jeszcze poparł racjonalnymi argumentami, opartymi na przykładach z życia, a tak to jesteś mało przekonywujący, więc w sapodniach. kropka > Wiesz czym się różni informatyczka w spodniach od informatyczki w spódnicy ? wiem.. więc oszczedź mi powtórki ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:43 > jakbyś to jeszcze poparł racjonalnymi argumentami, opartymi na > przykładach z życia, a tak to jesteś mało przekonywujący, więc w > sapodniach. kropka No chciałem poprzeć i to dość fundamentalnym argumentem a do tego jak najbardziej z życia, ale Ty już znasz tę anegdotę Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:45 cóż za problem dla Ciebie zmajstrować następną ;p Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:52 > cóż za problem dla Ciebie zmajstrować następną ;p Bóg zapłać za dobre słowo, ale przeceniasz mnie co nieco. Hmmm, ale z drugiej strony zwykle daję się nabierać na takie wjazdy na ambit. Rzuc jakiś strzęp to będę miał punkt zaczepienia do jutrzejszej zwrotki Bajeczki Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:55 chcesz, żeby się Forum popłakało przy następnej zwrotce, z łzawymi wskazówkami spadnie Ci ogladalność ;P Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:07 > chcesz, żeby się Forum popłakało przy następnej zwrotce, z łzawymi > wskazówkami spadnie Ci ogladalność ;P I znów mnie przeceniasz, Łezko. Oglą-co ? Przecie 3/4 oglądalności nabijam sobie sam, ale z drugiej strony to dość niegroźny rodzaj schizofrenii. Dawaj strzępa, no ! Z czego tam miałaś albo zanosi się że będziesz miała gola ? Statystyka ? Rachunkowość ? Infa ? Cywil ? Na jakim kolosie nakryto Cię na ściąganiu (w sensie ze ściagi, więc bez sprośnych komentów, pls) ? Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:24 Tak więc ja szykuję już musicalowe nowinki;D...z kuchni świata coś przyrządzę do tych przednich trunków...kieckę nowiuśką zaprezentuję...ale trzeźwo ma być conajmniej 2 kwadranse...coby podziw na kiecką był nie chwilowy;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:31 > Tak więc ja szykuję już musicalowe nowinki; > z kuchni świata coś ) > kieckę nowiuśką zaprezentuję )) ale ten 3-ci ')' to tylko pod warunkiem, że prześwitująca > ale trzeźwo ma być conajmniej 2 kwadranse...coby > podziw na kiecką był nie chwilowy;D ( Nie wiem czy zbyt wysoko nie ustawiasz poprzeczki Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:40 gyubal_wahazar napisał: > > ale trzeźwo ma być conajmniej 2 kwadranse...coby > > podziw na kiecką był nie chwilowy;D > > ( Nie wiem czy zbyt wysoko nie ustawiasz poprzeczki No proszę Cię...trzeba wciąż i wciąż doskonalić coś w sobie.. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:29 Przecież Claire nigdy z wami nie imprezowała więc i znaku od niej nie potrzebujecie A tym bardziej za tydzień z hakiem Ale wy bawcie się dobrze, Balti streścisz mi wszystko tak, jak tylko Ty to potrafisz Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:37 > Przecież Claire nigdy z wami nie imprezowała więc i znaku od niej nie potrzebujecie Claire, najwyższy czas naprawić stare błędy. A poza tym : Z NAMI SIĘ NIE NAPIJESZ ? )) > Ale wy bawcie się dobrze, Balti streścisz mi wszystko No freakin way. And I mean it ! Za tydzień z hakiem, walisz jak Potiomkin wątek 'Jestem' czy cuś i dopiero wtedy nastawiamy patefon Objections rejected ! Odpowiedz Link
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:51 > Claire, najwyższy czas naprawić stare błędy. A poza tym : Z NAMI SIĘ NIE NAPIJESZ ? )) Poradzę sobie jakoś z tą presją > Za tydzień z hakiem, walisz jak Potiomkin wątek 'Jestem' czy cuś i dopiero wtedy nastawiamy patefon Ech... (plus uśmiech Giocondy) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:01 > > Claire, najwyższy czas naprawić stare błędy. A poza tym : Z NAMI SIĘ NIE NAPIJESZ ? )) > Poradzę sobie jakoś z tą presją Jesteś okrążona a wszelki opór jest bezcelowy > Ech... (plus uśmiech Giocondy) Hehe. Sama widzisz Odpowiedz Link
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:12 Ale żeby nie było że robię tu za Claire Po Trzykroć Przedziwną, na żywo to lubię podrinkować Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:19 > Ale żeby nie było że robię tu za Claire Po Trzykroć Przedziwną, na żywo to lubię podrinkować Ufffffff ) Zawsze to raźniej dyżurnemu degeneratowi Jak to leci ? 'Po Trzykroć Przedziwną' ? No pyszne Odpowiedz Link
claire.ampres Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:24 Balti, ja tu bluźnię, więc nie rozpowszechniaj tego zbyt głośno Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:30 > Balti, ja tu bluźnię, więc nie rozpowszechniaj tego zbyt głośno Zdajesz sobie sprawę, że są kwestie w których nie możesz na mnie liczyć ? Więc to jest jedna z nich (ta 'po 3-kroć Przedziwna ) No, trzeba uderzać w piernatki. Śpij grzecznie Claire i rączki na kołderce ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:22 No siemasz Ola, To jak - już piżamce czy jeszcze w pełnym rynsztunku ? A co Cię tak wczoraj zaraz po Uszatku wywiało ? Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:28 Siema Kolego Balti, no Uszatka jakiegoś to bym z chęcia wytargała za uszka;P Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:25 Cześć Ola, uśmiecham się do Ciebie ) Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:38 Już tyle wątków o zębach było, że nie śmiem się uśmiechać przy moich wadach uzębienia Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:42 Ola...nie kusi Cię, żeby rozpocząć związany z tym wątek? "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:47 Hehe Nie mogłam się powstrzymać i otworzyłam japę na całą szerokość, na szczęście nikt nie widzi Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:51 Może chcesz o tym porozmawiać..? Może masz jakieś lęki z tym związane...?;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:54 A może rosną Ci z szybkością światła obie górne 3-ki przy pełni ? Stworzyłybyście z Sensi niezły debel : Transylvanian Babes Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:56 Ty ze mną Balti nie zadzieraj...bo Ci czosnek nie pomoże "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:10 A co jest warte życie bez ryzyka ? A poza tym chyba znów mam nadciśnienie więc jakaś para smukłych kiełków mogłaby coś pomóc Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:59 To byłoby spełnieniem marzeń Kurde, lubię wampiry, ale ni cholery nie wiem, co to jest ten "Taniec wampirów", co się Sensi nad tym rozpływa w zachwycie Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:00 Ola...takie błędy młodości do naprawienia są))..ja nawet wątek stworzyłam z całością tego dzieła do posłuchania;D "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:02 Ja stara dupa i niereformowalna Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:12 Ale za to całkiem rozbrająca, chwilami Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:15 Rozbrajająca w pozytywnym sensie? Jak tak, to czemu tylko chwilami??? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:26 > Rozbrajająca w pozytywnym sensie? Jak tak, to czemu tylko chwilami??? Wyłącznie pozytywnym. A bo albo lecisz spać zaraz po Uszatku, albo znikasz na parę dni jak sen jakiś złoty ... Porozbrajaj nas trochę częściej i będą miody Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:34 Teraz narzekasz, a co będzie jak sobie na serio znajdę Uszatka i będę zaglądać tu jeszcze rzadziej? P.S. W moim odczuciu bywam tu za często. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 11:13 > Teraz narzekasz, a co będzie jak sobie na serio znajdę Uszatka i będę zaglądać tu jeszcze rzadziej? Będę wył do księżyca > P.S. W moim odczuciu bywam tu za często. A na czymś je opierasz czy to wyłącznie kobieca intuicja ? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:43 ekhem.. ja się uśmiecham, ponieważ mnie nie widać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:48 > Już tyle wątków o zębach było, że nie śmiem się uśmiechać przy moich wadach uzębienia Chcesz o tym pomilczeć ? Ola, proszę Cię. Swoim zdjęciem położyłaś pokotem męską część foruma, a teraz wynajdujesz sobie jakieś masochistyczne preteksty ? Kaman ! Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:51 Jakie zdjęcie? Ych... pomilczmy:] Odpowiedz Link
srebrnalza LUSIU ! 03.12.09, 23:47 jesteś tam? nie chowaj się proszę za rogiem Wracaj ! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: LUSIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!! 04.12.09, 00:13 A właśnie, co jest z Lusią ? Rozlepię jutro list gończy, bo nas ostatnio zaniedbuje szkaradnie Odpowiedz Link
srebrnalza Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:52 wiecie.. na mnie już pora. Dobranoc Odpowiedz Link
sensi_spring Re: znowu przegapiłam..? 03.12.09, 23:57 Dobranoc Łezko "...every day for us something new...open mind for a different view...and nothing else matters..." Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Łeeeeeeeeeezka, wraaaaaacaaaaaaaaaaaaaaj !!!! 04.12.09, 00:15 Rachunkowość - Krwawego Jasia zostawiłaś i ściągi z WF-u ! Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 00:48 To i na mnie już pora iść do wyrka, pomarzyć o Misiaczku Odpowiedz Link
fallen86 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 10:12 Proszę nie mówić że powoli zapadacie w sen zimowy? ...a ja myślałem że tylko niedźwiadki zapadają w taki sen Marysiu, śpisz? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 12:11 Marzą o tym, co by dostać na gwiazdkę. Odpowiedz Link
fallen86 Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 12:53 vidmo76 napisał: > Marzą o tym, co by dostać na gwiazdkę. Znaczy się piszą listy do Mikołaja? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: znowu przegapiłam..? 04.12.09, 18:31 W ostatnim tygodniu byłam grzeczna, nie pokłóciłam się z nikim zero wojenki Tak więc nie moja to sprawka, że cisza! Jestem jak żona Cezara ) Odpowiedz Link