Dodaj do ulubionych

zaczyman się powtarzać.. ale

19.12.09, 15:54
znowu podnieśliście mnie na duchu; przepraszam że wycofałam się wczoraj po
'angielsku" ale odpadłam od pionu (żadne używki!- psychicznie odpadłam,), ale
dzięki Wam wstałam...
Obserwuj wątek
    • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:00
      Oj Pati, Pati tongue_out
      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:01
        no tak, jeszcze mi się dostało!
    • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:03
      Petiiii smile

Powtarzaj się do bólu smile Wte, wewte i nazad. Lepiej już ciut dzisiaj czy taka
      sama kicha ? To poczekajmy z godzinkę dwie to się reszta miejscowego elementu
      zejdzie i będzie wesoło. Stefan już jest smile

Łap na zachętę taki stary bieszczadzki kawałek. Przed chwilą go Myszce
      wrzuciłem, ale nie wiem czy się na niego tam napatoczysz

Ballada o Świętym Mikołaju

www.youtube.com/watch?v=THamfAghc1E
      PS A co tam masz dobrego ? Mogę Ci zrobić szybki rajd po garkach ? wink
      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:25
        hmmm, to okropne że nie potrafię powstrzymać emocji i 'karmię" Was swoimi
        problemami... dzięki za link! Czy możesz zrobić rajd po garnkach? a rób sobie,
        bo są puste!!
    • fallen86 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:04
      Ha!
      Akcja reanimacja big_grin
      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:21
        no... nie ukrywam że tak..
    • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:23
      Ja sie tutaj dzis znowu umówiłam z brunetem wieczorową porą, ale czy
      sie zjawi...czas pokaże smile w kazdym razie pisze coś tam sobie i
      zagladam, a tak z innej beczki Peti, moze ty sie wybierzesz ze mna
      na Grunwald... ja moge załatwic wszytko tongue_out
      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:26
        kiedy? a co ze zbroją?
        • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:31
          Na jak kiedy? Przeciez chyba wiesz kiedy jest rocznica bitwy pod
          Grunwaldem, a w przyszłym roku bedzie okragła, oj Ty Peti...ze
          zbroją? a po co Ci zbroja, ty masz zabrac siebie, mnie , troche
          pozytywnego nastawienia, troche ciuchów, albo kasy( ciuchy mozesz
          kupic na miejscu tongue_out) i wszystko. O!
          • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:36
            Peti smile po to tu jestesmy. A swoja droga dziwny mikroklimat macie tam u was , bo nie dalej jak wczoraj zadzwonil do mnie pewien ladny i bardzo uczciwy mlody mezczyzna z Twoich okolic, skarzac sie ze zycie mu znow dalo w dupe. Az mi go szkoda bo dobry z kosciami jest.
            Tak wiec narzekaj sobie ile ci potrzeba, ja mam tydzien sluchania od moich bliskich i wspierania ich , wiec zaprawiona w boju jestem.
            • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:40
              Tetika dawaj jego nr my go z Peti pocieszymy big_grin
              • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:42
                nooo, wyręczyłaś mnie !
                • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:43
                  Kolega sporo mlodszy ode mnie , wciaz wolny i godny polecenia smile i smutny.
                  • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:44
                    heh zebym mogla to bym go wam oddala smile wiem ze nie wpadlby w zle rece smile
                  • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:44
                    ale jest pełnoletni? smile
                    • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:45
                      tuz przed 30smile
                      • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:48
                        To się nadaje big_grin Dawaj big_grin hahahaha
                      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:48
                        eee tam; to starawy big_grin
                        • gyubal_wahazar No ! Peti doszła do siebie :)) 19.12.09, 16:53
                          > eee tam; to starawy big_grin

smile)))))))))))))))))))))))))
                          • petea1 Re: No ! Peti doszła do siebie :)) 19.12.09, 16:58
                            zamiast jakichś dziwnych znaków tylu ))))) powinieneś Starszego Pana pozdrowić,
                            ot , co
                            • gyubal_wahazar .... i jeszcze jak dokazuje !!! 19.12.09, 17:23
                              > zamiast jakichś dziwnych znaków tylu ))))) powinieneś Starszego Pana
                              pozdrowić, ot , co

LOL smile)))))))))))))))
                      • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:51
                        > tuz przed 30 smile

Cześć Teti smile

A od kiedy to 16 > 30 hę ? No chyba, że to arytmetyka nieeuklidesowa wink
                  • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:47
                    > Kolega sporo mlodszy ode mnie

To on jeszcze w gimnazjum. Nie wiem czy na co się Wam nada, Dziewuchy, ale jak
                    go trochę od chowacie, to za 2-3 lata, hohoooo wink
                    • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:51
                      nie mów że już jesteś w wieku licealnym? sorki, ale starzec jesteś!
                    • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:52
                      Nada się nada, po 30 nie czytałeś? Juz nie dziecko, a jeszcze nie
                      zepsuty tongue_out i czytałes, dobry, godny polecenia, jak tetika roponuje,
                      mozna brac w ciemno tongue_out
                      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:00
                        zaraz zaraz, kto w końcu założył ów wątek???? Chyba mam prawo pierwokupu!
                        • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:05
                          No prosze na poczatku watku taki dol a tu wspomniec ze znam odpowiedniego faceta i jak sie kobietki ozywilysmile az milo popatrzec. Ale on wstydliwy bardzo i mlody(mowie tuz PRZED 30)wiec nie wiem czy sie zdecyduje i pozwoli mi dac swoj numer. Cholera gdybym miala te 15 lat mniej.......
                          • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:10
                            " i tak to nas -zwykłych ludzi -rzeczywistość ze snu budzi"
                        • sensi_spring Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:08
                          Peti!! Walczbig_grin
                          P.S. Dzięki Tetika...za zbudzenie (albo rozbudzenie;D) właściwej
                          Petiwink)
                          • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:10
                            tez sie ciesze ze sie ozywila smile
                            Kolega pojachal zawiezc mame gdzies , ma do mnie pozniej zadzwonic smile
                            • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:28
                              > Kolega pojachal zawiezc mame gdzies ,

A jesteś pewna że nie ma tych mam ze 3-ech poupychanych gdzieś na mieście ?
                              Tylko tak się pytam ... wink

> ma do mnie pozniej zadzwonic smile

To wrzuć nas do conf-calla albo zgraj na mp3 i wrzuć tam gdzie zdjęcia
                              • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:40
                                a dlaczemu Ty tak dolująco do Koleżanki? Zazdrość przez Ciebie przemawia!
                                • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:45
                                  > a dlaczemu Ty tak dolująco do Koleżanki? Zazdrość przez Ciebie przemawia !

Jak wrzuci tu do nas conajmniej 3 posty, to obiecuję go polubić !

Reguły trzeba szanować. A forumowe jeszcze bardziej smile
                          • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:11
                            e tam zara wlaciwej....
                        • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:09
                          Masz racje Peti sad Ja juz na je3dnym Twoim wątku podobrałam Ci
                          kawalera, teraz przyzwoitosc nakazuje sie zabierac, ale tamtego, to
                          ja juz kiedys znałam, jesli mozna tak powiedziec, tego zostawie
                          Tobie smile Buziaki smile
                          • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:13
                            co????????????????? którego mi podebrałaś??? Mój ci On!!!!!!!
                            • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:15
                              Bazakkbala smile
                              • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:17
                                aaa, tego to sobie bierz, on jakoś reaguje tylko na Ciebie...jesteśmy bez szans
                                • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:21
                                  smile))))))))))))) Oj Peti, ja tez jestem bez szans, ale co tam...
                                  pogadac mozna smile
                                  • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:36
                                    skoro TY jesteś bez szans to w końcu która tu ma szanse u niego??
                                    • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:46
                                      Na pewno kotka w skarpetkach smile i rower.... reszta nie wiem tongue_out
                                    • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:47
                                      Może ja ? wink Wiecie jak jest Dziewczyny, 3 dychy fajny i chodzi luzem - brzmi
                                      trochę jak yeti, nie ?
                                      • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:59
                                        A jak brzmi prawie czterydychy, chodzi wolna, małouzywana, zadbana?
                                        Jak syrenka? Nie mylic z sarenką !!!
                                        • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 18:06
                                          Cześć Ania smile

> A jak brzmi prawie czterydychy, chodzi wolna, małouzywana, zadbana ?

Brzmi jak 4 pory roku, Fuga d-moll, Etiuda Rewolucyjna, 1-szy fortepianowy,
                                          Sonata księżycowa, Ogrody Brandenburskie, Marsz turecki i Kaprys 24 - żeby
                                          wymienić pierwszysch parę z brzegu. Słowem aż zbyt zbyt dobrze ! smile)
                                          • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 18:14
                                            ŁOOOOOOOOOOOOOOO no prosze, jednak można jeszcze liczyc na
                                            fantazje smile Buziak smile
                                            • gyubal_wahazar Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 18:24
                                              smile)) Dwa w rewanżu smile)
            • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:40
              to co jest? jakiś mikroklimat w Wielkopolsce? a swoją drogą... rozumiem że to
              jakiś miły Kolega?
          • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:37
            no dobra, ale po co te ciuchy?smile
            • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:44
              Rozumiem Peti, nago bedziesz chodzic, no tak... to ja musze sie
              zastanowić, chyba zbyt pochopnie Ci zaproponowałam, nie wiedziałam,
              ze ty az taka nowoczesna uncertain
              • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:47
                ale tam wręcz przeciwnie -za moich młodych czasów jeszcze nie było wierzchniego
                okrycia big_grin i tak mi zostało..
      • sensi_spring Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:37
        anirat napisała:

> Peti, moze ty sie wybierzesz ze mna
        > na Grunwald... ja moge załatwic wszytko tongue_out

Niejakiego Ulricha też?big_grin
        • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:40
          Przede wszystkim Ulricha smile ha ha ha
          • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:46
            No z Urlichem kiepsko, ale jak dasz nr tego kolegi, to kto wie, kto
            wie.....
            • tetika Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:54
              zawstydzil sie okrutnie kiedy wlasnie do niego zadzwonilam, musze go oswoic z informacja ze jakies kobiety chca go poznacsmile
              • anirat Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:59
                Jakieś kobiety??? iesz Ty co? Ja nie jestem jakas kobieta! Tylko
                wyjatkowa, niepowtarzalna kobieta!
                No dobra ide jesc smile
              • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 17:06
                oswoić? Ty natychmiast dawaj te dane teleadresowe Kolegi!
    • sensi_spring Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:36
      Hej Peti,
      dziś jest lepiej niż wczoraj...a jutro będzie lepiej niż
      dziś..pamiętajsmile

A to dla Ciebiesmile
      www.youtube.com/watch?v=0_PWBJH67y0
      • petea1 Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 16:43
        cześć Sensi! jak zwykle jesteś niezawodna!
    • lolcia-olcia Re: zaczyman się powtarzać.. ale 19.12.09, 19:03
      Hejsmile od tego jesteśmybig_grin
      • sensi_spring Olcia!!!:) 19.12.09, 19:06
        Ty tutaj?? Ja od godziny na Ciebie czekam...marsz na kolacjębig_grin
        • lolcia-olcia Re: Olcia!!!:) 19.12.09, 19:07
          juuuuż;p
          • mary171 Tetika 19.12.09, 19:21
            Ty lepiej szepnij temu samotnemu koledze że masz dwie fajne koleżanki w
            okolicach Pyrlandii a my z Peti już się panem zaopiekujemy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka