materulka76 15.06.10, 17:39 jestem mężatką, mam syna i dobrego męża, ale brak mi przyjaciółki "od serca" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimoza35 Re: samotnośc 16.06.10, 20:04 trzymaj z daleka przyjaciółki od dobrego męża bo następny wątek założysz nieco inny Odpowiedz Link
liwcia_20 Re: samotnośc 17.06.10, 22:40 kurcze pisze już chyba na trzecim forum i zauważam że naprade mam sporo problemów...zaczynam chyba powoli bardzo powoli rozumiec... ja mam chłopaka i córeczke ale nikogo bliskiego jedna koleżanke ale nie widzimy sie zbyt czesto...brak mi kogos z kim moge pogadac o moich problemach i kto mnie wesprze... troche cie rozumiem różni nas tylko to ze ty masz dobrego meza i nie wiem z akich powodów nie masz przyjaciółki a ja nie mam jej własnie z powdu faceta ech... Odpowiedz Link
piorex12 samotnośc 19.06.10, 19:47 Powiem tak, Niejeden by Ci tego zazdroscił co masz! Odpowiedz Link
groma_00 Re: samotnośc 20.06.10, 14:10 Nie znasz tego, że człowiek pragnie tego czego nie ma? Trochę więcej zrozumienia ;p Odpowiedz Link
piorex12 Re: samotnośc 20.06.10, 20:47 groma_00 napisał: > Nie znasz tego, że człowiek pragnie tego czego nie ma? Trochę więcej zrozumieni > a ;p Ja nauczyłem cieszyc sie z tego co sie osiagneło w zyciu. Odpowiedz Link