Dodaj do ulubionych

mam dosc...

28.12.10, 23:04
21 lat, urody nie wiem jakiej (kilka zwiazkow mam za soba wiec chyba nie jest najgorzej chociaz ja sie sobie nie podobam), nie sugerowac sie prosze tym marnym ogloszeniem bo pisze na szybko i nie odzwierciedla ono mojej osobowosci nawet w 1%. Nie lamie danego slowa, nie interesuje mnie sam seks ani przelotna znajomosc, nie jestem materialista ani meska szowinistyczna swinia. Cos sie ostatnio wydarzylo i albo szybko los sie odmieni albo bedzie niefajnie. Owijac w bawelne jak widac tez nie lubie. Wychodze na niesympatycznego piszac to wszystko ale taki rowniez nie jestem. Potrafie kochac z calego serca i chce kogos pokochac a jednoczesnie byc pokochanym. Zainteresowan mnostwo. Do tego multiinstrumentalista heh, teoretycznie nie powinienem miec takich problemow a jednak... bo to co w swiat wysylasz dostajesz spowrotem a mnie nie interesuja te same puste gierki co wiekszosc. Kogo szukam? Milosci na cale zycie, szczescia, bajki. Zadnych dodatkowych wskazowek bo kazdy jest inny a nie chce sie ograniczac czy szufladkowac. Zainteresowane prosze o napisanie na moj nr gg - 32434420
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: mam dosc... 28.12.10, 23:19
      Aż mnie zatkało. Dziewczyny naprawdę są aż takie głupie? Nie pisze się "spowrotem". W tym wieku to się raczej nie szuka "miłości na całe życie", chyba, że Ci śpieszno kończyć.
      • zlodziejmasla Re: mam dosc... 28.12.10, 23:30
        Ma prawo pisać jak chce - sens jest oddany. Nie jest to rażący błąd. A Tobie z tym Twoim buractwem na forum, przydałby się ban na jakiś tydzień-dwa, abyś odpoczął od klawiatury - nie jesteś w niczym lepszy od innych. Regulamin forum Cię nie obowiązuje?
        • noajdde Re: mam dosc... 28.12.10, 23:32
          Nie czytam regulaminów. Możesz mi go przytoczyć kartoflu?
          • zlodziejmasla Re: mam dosc... 28.12.10, 23:34
            Nie mogę. I co mi zrobisz?
            • noajdde Re: mam dosc... 28.12.10, 23:36
              A co byś chciał? Od razu mówię, że nie mam skłonności homo.
              • zlodziejmasla Re: mam dosc... 28.12.10, 23:47
                Z moją Karoliną od niedawna tworzymy tak świetną parę, że potraktuję Twą wypowiedź jako żart - po prostu. Dobrej nocy.
    • finka9 Re: mam dosc... 28.12.10, 23:25
      Tytuł postu niezbyt zachęca do zawarcia znajomości z autorem, ale mimo wszystko życzę owocnych poszukiwań.
      • zlodziejmasla Re: mam dosc... 28.12.10, 23:32
        >"Tytuł postu niezbyt zachęca do zawarcia znajomości z autorem"

podobnie jak z komentującą.
        • finka9 Re: mam dosc... 29.12.10, 00:02
          Pisałam szczerze i od serca .Ciekawe ,że akurat Ty zarzucasz komuś buractwo .
          • stropha Re: mam dosc... 29.12.10, 11:47
            Uwazam, ze kazdy ma prawo tak a nie inaczej sie oglaszac. Ale ten czlowiek jest bardzo mlody, sprawia wrazenie pewnego siebie i raczej pozbawionego kompleksow. Nie wroze mu <dlugiej> samotnosci, w tym sensie, na jaka zdaje sie skarzyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka