Dodaj do ulubionych

czekając na śmierć

08.07.11, 19:23
Może to nie temat na to forum ale... ostatnio poszłam za namową przyjaciółki do wróżki. Skończyło się na tym że dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Nie wierzę w takie rzeczy ale naprawdę się przestraszyłam, i nawet spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na smierc.org i otrzymałam znów tę datę! sad W sumie to nie wiem co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: czekając na śmierć 08.07.11, 19:32
      A dużo Ci jeszcze tego czasu zostało?
    • baffinola Re: czekając na śmierć 08.07.11, 19:51
      Ponoć jak długo i obsesyjnie sobie coś wmawiamy to jest w stanie się to spełnić. Taka samospełniająca się przepowiednia, autosugestia. To chyba zależy od tego jaki masz stosunek do takich wróżb. Ja osobiście nie neguje takich paranormalnych zdolności ale podchodzę do nich z rezerwą. Spotkałam się z przypadkami trafionych wróżb ale i z takimi całkowicie nie spełnionymi, wolę wierzyć, że sami jesteśmy kowalami swojego losu.
      • mr.kev Re: czekając na śmierć 08.07.11, 19:55
        dobra, weź nie reklamuj śmierci org bo to jest naprawdę żałosne
        • baffinola Re: czekając na śmierć 08.07.11, 21:17
          To się chyba autora/autorki posta tyczyło nie mnie, bo ja żadnej reklamy nie uskuteczniałam smile
          • mr.kev Re: czekając na śmierć 09.07.11, 00:05
            owszem, autorki, a tu drzewko przypadkiem wyrosło smile
    • baenzai Re: czekając na śmierć 08.07.11, 20:41
      Było się zapytac obu tych wróżek o numery totolotka, ciekawe czy by podały te same.
    • coelka Re: czekając na śmierć 09.07.11, 01:18
      A to my na to , ż ez pewnoscia do wrózek lepiej nie chodzić bo mozna takie głupie rzeczy usłyszeć i sie zasugerować testów glupich tez lepiej nie robić. Apropo tego testu moj znajomy go szsobie zrobił iw yslo ze dozyje 60 przejał sie a umarł w wieku 41 lat na zawał , więc sie nie p0rawdza za bardzo jednak heh , no cóz srednia wieku zycia mężczyzn jest krtsza niz kobiet , ale facet miał pecha i nikt mu tego nie był w stanie przepowiedziec, poniewaz dosc dobrze wygadał , hehh nie przejmuj sie tak .
    • wersja_robocza Re: czekając na śmierć 09.07.11, 09:12
      Czy moderator forum nie widzi tej spamiary?????????????
    • sabinakozak Re: czekając na śmierć 09.07.11, 23:25
      Kolejna historia: a zobaczcie to: pordubitz.org/wiadomosci.onet.pl
      • oszukany.32 Re: czekając na śmierć 13.07.11, 12:30
        A ja już znam datę: smile
        W 1981 byłem w szpitalu na oddziale dziecięcym -zapalenie płuc
        W 1991 na chirurgii dziecięcej na zabiegu
        W 2001 na urologii na operacji
        W 2011 na szpitalnym oddziale ratunkowym po małym stłuczeniu
        Prawem serii, ponieważ idę coraz "wyżej" w tej hierarchii
        nie powinienem dożyć dłużej niż do
        2021 bo strzelam że będzie to już OIOM (co może być po SORze?). smile
        • kosmo.1 Re: czekając na śmierć 13.07.11, 13:30
          ja nie muszę czekać w niewiedzy i śmierć nie będzie dla mnie zaskoczeniem.
          Wyliczyłem sobie jej datę na smierc.org . To jest sprawdzone źródło. tylko dla osób o mocnych nerwach!
          • user0001 Płacąc 61 złotych za 2 SMSy? 13.07.11, 16:58
            Ta strona podaje kwotę płatności kartą jako 3 złote, a ukrywa kwotę płatności w kanale SMS, która wynosi 50 PLN + VAT
          • baenzai Re: czekając na śmierć 13.07.11, 20:26
            W jakim sensie sprawdzone? To znaczy ilu osobom już ta data śmierci się sprawdziła? wink A ty na kiedy masz tą datę? Bo chętnie bym do ciebie wpadł z kijem bejsbolowym i roztrzaskałbym ci łeb z hasłem "j*bac spamerów" na ustach.;0
          • syloczeq Re: czekając na śmierć 14.07.11, 10:57
            ja nie muszę czekać w niewiedzy i śmierć nie będzie dla mnie zaskoczeniem.
            Wyliczyłem sobie jej datę na smierc.org . To jest sprawdzone źródło. tylko dla osób o mocnych nerwach!
            • karygodna Re: czekając na śmierć 14.07.11, 11:38
              Strona smierc.org to naprawdę ciekawe miejsce. Nie wierzyłam w takie rzeczy, ale tam obliczają datę śmierci na podstawie Twojego trybu życia, więc chyba coś w tym jest. Możesz sprawdzić jaki wpływ na długość Twojego życia mają używki itd. Naprawdę polecam!
              • baenzai Re: czekając na śmierć 14.07.11, 19:12
                I co, wyszło, że umrzesz w wyniku zadławienia się spermą?
          • annal-to-ja Re: czekając na śmierć 18.07.11, 15:52
            Ja polecam inną stronę vservidno.com, link przesłała mi znajoma, która bardzo mocno interesuje się tematyką śmierci. Naprawdę warto ale decyzja należy do Was, bo jeżeli o mnie chodzi strona godna polecenia.
      • tapatik Re: czekając na śmierć 15.07.11, 23:11
        Who is dla smierc org:

Registrant Contact Information:
        Name: Valerija Maksimova
        Organization: Valerija Maksimova
        Address 1: Lakowa 6
        City: Bialystok
        Zip: 15666
        Country: CZ
        Phone: +420.608266812
        Email: valerija101@rambler.ru

Od kiedy to Białystok jest w Czechach? Czyli oszuści.

pordubitz org

Registrant Contact Information:
        Name: Viktor Nagnibeda
        Organization: Viktor Nagnibeda
        Address 1: Skroupova 1116
        City: Hradec Kralove
        Zip: 50002
        Country: CZ
        Phone: +420.608925768
        Email: helpsmstest@gmail.com

Znowu Czechy. I podobny kierunkowy.

Czyli mamy do czynienia z rosyjskimi lub czeskimi oszustami.
    • easydobranocka Re: czekając na śmierć 14.07.11, 14:17
      Witaj.Nigdy nie chodziłem do żadnych wróżek.Pewnego denia przechodząc przez Wrocławiu,gdzie byłem u mojego brata.Przechodząc pod mostem zaczepiła mnie cyganka i chciała mnie powróżyć.Wyciągnęła karty i zaczęła wróżyć.Powierdziałem cygance,że Biblia zakazuje wrtożb.Odpowiedziała mnie ,czy ona jest diabłem.Od tej pory nie wierzę w żadne wróżby.
    • dontremember czekając na śmierć 14.07.11, 16:07
      polecam stroknę poznajdate.pl, mam nadzieję, że Cie troszke uspokoi smile
    • tapatik SPAM 15.07.11, 22:54
      Niech ktoś to wytnie.
    • mileczka31 Re: czekając na śmierć 16.07.11, 21:12
      pomogę.
      www.załamanie.pl/
    • megara0 Re: czekając na śmierć 16.07.11, 21:18
      Nasuwa mi się pytanie podstawowe - wierzysz w Boga? Jeśli tak, odpowiedź jest oczywista. Tylko ON zna odpowiedz kiedy zakończysz "karierę" na tej ziemi. Moim zdaniem to strata czasu zajmować się takimi "zabawami". Przeczuwam znudzenie i stąd takie zapędy, które wpędzają tylko w kłopoty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka