Dodaj do ulubionych

Pojadę na ostro

31.08.11, 05:15
Wykład: Dlaczego ludzie są samotni (nieśmiali i zakompleksieni).

Teoria nędzy i biedy. Teoria samotności.

Def.

Nędza- stan funkcjonowania społecznego o dochodach < 500 zł na osobę
Bieda- stan funkcjonowania społecznego o dochodach < 1500 zł na osobę

Dlaczego nędzarz/nędzarka jest samotny(a)?. Odp. brak. Z definicji.

Dlaczego biedak/biedaczka jest samotny(a)?.

1.Najczęściej ma pochodzenie chłopsko-robotnicze czyli transponuje biedę (dzisiejsi 25latkowie mieli 4-5 lat kiedy ich rodzice polecieli z zakładów lub PGR)
2.Bo bieda to według mainstreamu obciach.
3.Bo jeśli nawet zdobyli wykształcenie to mieszkają na prowincji lub za granicą (co jest równoważne) i normalnej roboty nie mają.
4.Jeśli nawet mieszkają w większym mieście to są tam nikim bo rodzice "pracy nie załatwią". Jaką pracę może załatwić absolwentce administracji ojciec hutnik czy matka sprzątaczka?
5.Mając dochody zerowe lub mieszczące się w granicach biedy "umownej", nie mają na takie wydatki jak zdrowie, odżywanie się, sportowy i zdrowy tryb życia, stomatologa, kosmetyczkę, siłownię.
6.Nie spełniają więc wymagań które lansują media smile. Mając 1000-1500 zł i mając na utrzymaniu nieślubne dziecko raczej ciężko się "ogarnąć", podobnie mając 1200-1300 zł ciężko jest regularnie dbać o zdrowie, od zębów po nadpotliwość stóp smile, za dużo żeby umrzeć, ale w sam raz żeby się upić, i powstaje brzuszek piwny.
7.Rosną więc tabuny pięknych inaczej i przystojnych inaczej (za 20 lat będzie to 3/4 populacji w wieku "zapoznawczym") co powoduje 75% stężenie singielstwa.
8.75% z tego stanie się pacjentami nie tyle specjalistów od chorób organicznych a psychiatrów.
9.Zatem stworzenie ekonomiki defraudującej przemysł, rolnictwo, a promującej
usługi, handel i obrót pieniądzem nie mającym pokrycia w produkowanych dobrach, przy nachalnej propagandzie...
10....piękna i ideału spowoduje w perspektywie "......dziesięciu" lat zmniejszenie liczby urodzeń dzieci, oraz zwiększenie ilości samotników, w konsekwencji zmniejszenie ludności świata o .... procent.
I o to chodziło? Komu? Ja wiem komu. smile

Będę pytał z tego na egzaminie smile
Obserwuj wątek
    • mr.kev Re: Pojadę na ostro 31.08.11, 11:50
      Ad. 4: mogłabym zrobić tu listę z 20 nazwisk znajomych co zmienili miasto za pracĄ i pracę mają bez śladu znajomosci, poczynając od wyżej podpisanej. Jak ktoś ma niezyciowe studia i nie chce mu sie ruszyć tyłka za pracą, to jest wyłącznie jego problem, a nie tego biednego ojca hutnika, który i tak zrobił co mógł żeby dziecku start ułatwić.
    • gyubal_wahazar Re: Pojadę na ostro 31.08.11, 17:04
      > I o to chodziło? Komu? Ja wiem komu. smile

Przecież każde dziecko wie, że Żydom i masonom. Czyste jak łza. Aaa i jeszcze cyklistom, homoseksualistom i dekadenckim burżujom. Aaa i jeszcze tym no ... emu - co ojciec Natanek niedawno ostrzegał. I czarnym rokowcom i szatanistom jeszcze. I całej reszcie, prócz takim równym gościom jak ty i ja. Wesoło piszesz, wnosisz zawsze sporo uśmiechu. Dzięki smile

Motto :
      'Synu, nie mogę Ci kupić bułki, albowiem przez masonerię żydowską pracy pozbawion, utraciłem możność na chleb zarabiania' (Kukiz)
      • czarnamajka75 Re: Pojadę na ostro 01.09.11, 00:05
        eee tam Gyu chodzi pewnie o NWO jak mniemam?
        • gyubal_wahazar Re: Pojadę na ostro 01.09.11, 19:31
          A co to takie ? Oświeci Majka nieboraka, pls smile
    • fatalny_kasztan Re: Pojadę na ostro 31.08.11, 18:28
      Genialny wykład wink
    • kamini1 Re: Pojadę na ostro 31.08.11, 23:19

Powiększam grono Twoich fanów smile Jesteś jednak interesowny jak zauważyłam wink Będzie jakaś opłata wpisowa ?
      • oszukany.32 Re: Pojadę na ostro 01.09.11, 00:33
        Zbieram po 2 zł za poradę 5 zł za odczyt 10 zł za wykład (promocja do 31.X.) smile
        po miesiącu uzbieram na randkę w tandetnym lokaliku ala kebabownia smile smile smile smile
        • kamini1 Re: Pojadę na ostro 01.09.11, 08:15

Najbardziej fascynują mnie wykłady...Stracę fortunę...A Ty zyskasz lepszą lokalizację na randkę wink Może zacznę od porad, a zyskam wykład dzięki temu że Cię jakoś omamię i zagadam wink Marna wizja...Ciebie zagadać ? No trudno...Za luksus trzeba płacić wink
          Niesamowicie dużo widzisz...
        • stefcia41 Re: Pojadę na ostro 01.09.11, 08:45
          sadzę,że prędzej na bułkę l kefir w promocji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka