gehirnwassersucht 01.10.11, 14:15 Jeździ ładna dziewczyna tym samym co ja pociągiem od kilku miesięcy. Ostatnio się do mnie uśmiechnęła, ja do niej też i na tym się skończyło. Jakim tekstem do niej zagadać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raziel24 Re: PKP 01.10.11, 15:53 Ponarzekaj na PKP to jest modny temat ostatnio a tak na serio to moj kolega zawasze robi to tak. "Czesc Diana dawno sie nie widzielismy wygladasz oszalamiajaco. Co? pomylilem Cie z kims a to wpadka... Dobra przyznam sie tylko sie nie smiej za bardzo glupek ze mnie chcialem poprostu z Toba porozmawiac i szukalem jakiegos sposobu" to jest metoda z zycia wzieta ale skutecznosc jest taka sobie lepiej badz soba poprostu podejdz i mow to co uwazasz swoj rozum masz Odpowiedz Link
gehirnwassersucht Re: PKP 02.10.11, 14:34 Będąc sobą nie owijałbym w bawełnę, tylko po prostu zapytał czy pójdzie ze mną wieczorem na piwo. Wydaje mi się jednak, że tekst ten, jakkolwiek słusznie oddający powód, dla jakiego do niej podszedłem, jest nazbyt... "prosty, zwyczajny" i może nie zadziałać. Jeśli nie zadziała, to znaczy, że dziewczyna jest przyzwyczajona do bycia podrywaną na różne zagmatwane sposoby, a ja się w tej dziedzinie dobrze nie czuję, więc i tak nic by z tego nie było. we need to go deeper Odpowiedz Link
raziel24 Re: PKP 02.10.11, 17:32 A to widze ze kolega to moje przeciwienstwo w tej dziedzinie, ja za to slaby jestem w mowieniu wprost taki juz ze mnie "przyczajony Żbik ukryty Padalec" co sprawia ze w takich skaplikowanych manewrach czuje sie lepiej Odpowiedz Link
tapatik Re: PKP 01.10.11, 20:31 Jakimkolwiek. Kobiecie "nie wypada" zaczepiać mężczyzny. Zacznij z Nią gadać na jakieś tematy ciekawe dla kobiet. Albo opowiedz jakąś historyjkę z emocjami. Odpowiedz Link
bugbuddy Re: PKP 01.10.11, 23:43 Zdefiniuj proszę, co to jest temat ciekawy dla kobiet. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: PKP 02.10.11, 15:51 nie tylko "nie wypada" może też nie chcieć, bo wie, że jak zacznie to potem już cała inicjatywa będzie należała do niej. Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: PKP 04.10.11, 10:05 Cześć. Zauważyłem że często jeździsz tym pociągiem, do szkoły pewnie? Ja też sporo czasu spędzam na dworcach, bo tam pomieszkuję. Nie skoczyłabyś ze mną na pomidorową? A tak poważnie przygotuj się z kolej.one.pl/ i zagadaj tekstem czy ciekawostką z historii linii. Lepsze to niż gadanie o pociągach wjeżdżających do tunelu. Odpowiedz Link
mr.kev Re: PKP 04.10.11, 13:52 Pomidorówka jest cool ciekawostki też, tylko warto wyczuć kiedy z nich zejść na bardziej ogólne tematy Odpowiedz Link
gehirnwassersucht Re: PKP 05.10.11, 16:44 oszukany.32 napisał: > Cześć. Zauważyłem że często jeździsz tym pociągiem, do szkoły pewnie? Ja też sp > oro czasu spędzam na dworcach, bo tam pomieszkuję. Nie skoczyłabyś ze mną na po > midorową? dobre niestety nie użyłem powyższego tekstu. zapytałem po prostu czy pojdziemy na kawę. odmówiła. powstaje pytanie: po co dziewczyna się do mnie uśmiecha, po wysiadce idzie peronem koło mnie, co chwilę zerkając w moją stronę, w pociągu stoi w drzwiach, którymi 8/10 razy wsiadam. a umówic się nie chce. o co tu chodzi? Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: PKP 05.10.11, 19:00 Nie chce pozowac na eksperta bo nim nie jestem, ale moze ozcekuje ze ją kilka razy bedziesz próbował zaprosic? Odpowiedz Link
fuks0 Re: PKP 05.10.11, 23:45 A prowadziłeś z nią choć przez chwilę rozmowę czy od razu wyskoczyłeś z zaproszeniem na kawę? Poza tym może dziewczyna kawy nie lubi... Odpowiedz Link
fallus25cm Re: PKP 06.10.11, 10:41 Zainwestuj w jakiś kurs uwodzenia. Może pomóc, a przynajmniej nieco rozjaśnić sprawę. Odpowiedz Link
vitek_1 Re: PKP 11.10.11, 04:48 > po co dziewczyna się do mnie uśmiecha, po wysiadce idzie peronem koło mnie, co > chwilę zerkając w moją stronę, w pociągu stoi w drzwiach, którymi 8/10 razy wsi > adam. > a umówic się nie chce. > > o co tu chodzi? o to chodzi że zbyt obcesowo poleciałeś żadna dziewczyna nie pójdzie pić choćby tylko kawy z facetem który kilka sekund temu do niej się odezwał najpierw musisz urabiać ziemię neutralnymi tekstami skąd jesteś, dokąd jeździsz, w te mańkę zapomnij o tym falstarcie i zacznij jeszcze raz, nie poddawaj się, jesteś facetem musisz walczyć taki nasz los Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: PKP 05.10.11, 18:57 Tego typu pytania padaly tu juz kilkakrotnie ja nawet sam jedno zadałem. Zawsze odpowiadam na nie tak: Gdybym znał odpowiedź nie byłoby mnie forum. NIe mniej jednak życze powodzenia Odpowiedz Link
oszukany.32 Re: PKP 05.10.11, 23:33 Pytanie takie samo jak to które zadaje sobie pacjent neurochirurgii, który idzie na operację kręgosłupa przekonany że "nie martw się wszystko będzie dobrze", a wyjeżdża na wózku. Po prostu niektórzy szczęścia w życiu nie mają. Im wcześniej się z tym uda pogodzić, tym lepiej. To tak jak z egzaminem w sesji. Umiesz, czy nie umiesz, liczysz na 2/3. Dostaniesz 3, masz radochę. Dostaniesz 4 czy 5 to chlejesz przez tydzień. Dostaniesz 2 nic strasznego. Kwestia podejścia i tak nie mam szans, bo jestem nikim. A co ponadto to już sukces. Odpowiedz Link
mr.kev Re: PKP 06.10.11, 14:44 odpowiedź, czemu - jedna z możliwych: dziewczyna jest miła, kojarzy Cię z widzenia, wydajesz jej się sympatyczny, więc się uśmiecha. ale ma chłopaka. Odpowiedz Link