Dodaj do ulubionych

Znowu myślę tylko

05.02.12, 16:26

o Nim.O tym , który mógłby jako jedyny sprawić,że dobrowolnie poświęciłabym swoją "samotność" na rzecz bycia z Nim.
Czy też tak macie, czy jest już taka osoba czy jeszcze na nią czekacie?
Bo ja myślałam, że jeszcze się taki nie urodził a on był całkiem obok, szkoda tylko,że nie wie kim właściwie dla mnie jest...
Tak tylko chciałam się pożalić , wybaczcie ale On to Ktoś o kim ciągle myślę i gadać bym mogła godzinamismile
Obserwuj wątek
    • sheneeds Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 16:31
      ja czekam sad ; ale rozumiem tą sytuację myślenia o kimś konkretnym; smile
    • desper.atka Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 17:55
      chyba dobrze Cię rozumiem. trudno jest z tym walczyć, szczególnie, że ciągle mimo woli myśli wędrują w tym kierunku. mimo to trzeba próbować...
    • piorex12 Znowu myślę tylko 05.02.12, 17:57
      To mam propozycje. Może przejdź na forum Samotni-laczny sie. Tam może Pani coś poradzą na tę dolegliwość
      • desper.atka Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:05
        hej nie odstraszaj koleżanki, a jak Ci przeszkadza to nie czytaj
        • piorex12 Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:10
          desper.atka napisała:

> hej nie odstraszaj koleżanki, a jak Ci przeszkadza to nie czytaj
          Ja jej dobrze radze. Bo tutaj ma bardzo znikome szanse. Tutaj powinni pisac ludzie, którzy cenia sobie swoja samotność tak jak ja
          • desper.atka Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:17
            to chyba sam do siebie musiałbyś pisaćtongue_out
            • piorex12 Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:22
              desper.atka napisała:

> to chyba sam do siebie musiałbyś pisaćtongue_out
              Wcale nie. Na wspomnianym wczesniej forum sporo jest wpisów typu :'poszukuje...' Moze tez portale randkowe (choć ja w to nie wierzę). Może inny portal? Ale tutaj na nie widzę pozytywnych skutków. Niestety
              • desper.atka Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:28
                każdy może pisać gdzie chce, to są uroki internetu, poza tym jest wolność słowa
                • piorex12 Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:34
                  desper.atka napisała:

> każdy może pisać gdzie chce, to są uroki internetu, poza tym jest wolność słow
                  > a
                  Zgadzam sie w 100% ale w zimie np. w obecnej chwili, kiedy są duże mrozy nie chodzi się na grzyby do lasu. Bo nie tan czas, nie ta pora. I artykułów mlecznych nie kupuje się w sklepie z artykułami przemysłowymi.
                  • desper.atka Re: Znowu myślę tylko 05.02.12, 18:41
                    a czego wg Ciebie szuka autorka wątku? bo moim zdaniem chciała podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami i zapytała nas o opinię na ten temat. co w tym złego?
                • piorex12 hah 05.02.12, 18:42
                  desper.atka napisała:

> każdy może pisać gdzie chce, to są uroki internetu, poza tym jest wolność słow
                  > a
                  Znalazłem podobny post na innym forum. Tego samego autora. I mam nadzieje, ze tam autor dostanie więcej ciekawych i interesujących odpowiedzi na swój dylemat
                  • desper.atka Re: hah 05.02.12, 18:52
                    piorex12 napisał:

> desper.atka napisała:
                    >
                    > > każdy może pisać gdzie chce, to są uroki internetu, poza tym jest wolnoś
                    > ć słow
                    > > a
                    > Znalazłem podobny post na innym forum. Tego samego autora. I mam nadzieje, ze t
                    > am autor dostanie więcej ciekawych i interesujących odpowiedzi na swój dylemat

z pewnością. ale myślę, że na nas też może liczyć
                    • piorex12 Re: hah 05.02.12, 18:59
                      desper.atka napisała:

> piorex12 napisał:
                      >
                      > > desper.atka napisała:
                      > >
                      > > > każdy może pisać gdzie chce, to są uroki internetu, poza tym jest
                      > wolnoś
                      > > ć słow
                      > > > a
                      > > Znalazłem podobny post na innym forum. Tego samego autora. I mam nadzieje
                      > , ze t
                      > > am autor dostanie więcej ciekawych i interesujących odpowiedzi na swój dy
                      > lemat
                      >
                      > z pewnością. ale myślę, że na nas też może liczyć
                      Tylko, ze moja opinia powieje pesymizmem. A autorka postu pewnie by tego nie chciała.
                      • desper.atka Re: hah 05.02.12, 20:08
                        piorex12 napisał:

> Tylko, ze moja opinia powieje pesymizmem. A autorka postu pewnie by tego nie ch
                        > ciała.

a czy koniecznie musisz ją wygłaszać?
                        • piorex12 hah 06.02.12, 10:55
                          desper.atka napisała:

> piorex12 napisał:
                          >
                          > > Tylko, ze moja opinia powieje pesymizmem. A autorka postu pewnie by tego
                          > nie ch
                          > > ciała.
                          >
                          > a czy koniecznie musisz ją wygłaszać?
                          Raczej tak. Bo ja lubie i wole gorzką prawde niz słodziutkie kłamstwo. I po co sie czarowac i oszukiwac.
                          • desper.atka Re: hah 06.02.12, 12:17
                            piorex12 napisał:

> Raczej tak. Bo ja lubie i wole gorzką prawde niz słodziutkie kłamstwo. I po co
                            > sie czarowac i oszukiwac.

no to napisz po prostu, myślę, że świat się przez to nie zawali. nie ma o czym gadać
                            • fioletowoczarna Re: hah 07.02.12, 20:17
                              dzięki desper.atko za miłe powitanie i słowa otuchy.Bardzo miło tu u wassmile
                              • desper.atka Re: hah 07.02.12, 22:09
                                smile
    • lonelyshe29 Re: Znowu myślę tylko 07.02.12, 20:11
      myślenie o kimś to zawsze jakiś bonus, nawet jakby z tym konkretnym nie wyszło to człowiek przynajmniej doprecyzuje czego oczekuje od potencjalnego partnera he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka