Dodaj do ulubionych

MAM PROBLEM

28.02.12, 19:42
NIEDAWNO MIAŁEM WYPADEK NA MOTOCYKLU , PORUSZAM SIĘ NA WÓZKU MINĘŁO JUŻ 4 LATA I Z DNIA NA DZIEŃ CZUJE SIĘ CORAZ BARDZIEJ SAMOTNY , POMIMO ŻE MIESZKAM Z RODZICAMI TO CAŁY CZAS DOSKWIERA MI SAMOTNOŚĆ , WCZEŚNIEJ MIAŁEM SPORO KOLEGÓW I KOLEŻANEK A TERAZ NIKT MNIE NAWET NIE ODWIEDZI , MIESZKAM NA 1 PIĘTRZE W BLOKU Z TEGO POWODU NIE MOGĘ NAWET WYDOSTAĆ SIĘ NA ZEWNĄTRZ BUDYNKU NIE WIEM JUŻ SAM CO MAM Z SOBĄ ZROBIĆ ?
Obserwuj wątek
    • kartacz27 Re: MAM PROBLEM 28.02.12, 20:04
      ja też nie mam znajomych i też mieszkam z rodzicami , też nie daje rady ale jakoś trzeba żyć , chciałem się już nawet zabić z tego powodu , mam czasem dziwne myśli a ty się nie załamuj nawet jak miałeś wypadek , czemu cię nie odwiedzają twoi znajomi ? ty masz jakiś znajomych a ja nie mam nikogo
      • desper.atka Re: MAM PROBLEM 28.02.12, 20:33
        co to za znajomi co nie odwiedzają?! to chyba jeszcze gorzej niż nie mieć. to straszne jak wszyscy się odwracają wtedy kiedy najbardziej ich potrzebujesz
    • panna.m.igotka Re: MAM PROBLEM 28.02.12, 20:34
      Może spróbuj tutaj www.ofon.net/ albo tutaj www.ipon.pl/forum/ W internecie jest dużo portali dla osób niepełnosprawnych, może to w jakiś sposób cię wewnętrznie podbuduje. Może poznasz ciekawych ludzi. Pozdrawiam smile
      • desper.atka Re: MAM PROBLEM 28.02.12, 21:51
        nie jestem pewna czy o taką pomoc chodziło autorowi. po pierwsze w tym wątku zwraca się do nas a nie do forumowiczów z innych portali, po drugie to, że wylądował na wózku nie oznacza, że powinien zmienić swoje środowisko, że stał się kimś innym. w związku z tym nie widzę powodu, dla którego miałby się przenosić na inne fora. tutaj też może poznać mniej lub bardziej ciekawych ludzi a co najmniej porozmawiać.
        • lonelyshe29 Re: MAM PROBLEM 28.02.12, 22:11
          ....wcale nie musisz się przenosić na inne forum smile, przecież z nami możesz pogadać, nie dołuj się niepełnosprawnością, jeśli znajomi nie wypalili to może uda się znaleźć nowych, nie wszyscy są beznadziejni.
        • sonnchen Re: MAM PROBLEM 29.02.12, 13:31
          To bylo super, co napisalas smile
    • sm0czy-ca Re: MAM PROBLEM 03.03.12, 00:33
      Nawet jeśli jesteś zamknięty w mieszkaniu to nie zamykaj umysłu na innych.
      Odzywaj się, są tu życzliwi ludziesmile
      • raziel24 Re: MAM PROBLEM 03.03.12, 13:21
        Wiesz w sumie dobrze radzisz ale jak sobie pomyślę co bym zrobił na Jego miejscu to mi niewesoło łatwo się mówi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka