amma40 Re: szukam chłopa 29.06.12, 20:22 O chłopa bez jaj trudno by było... A ja szukam DOBREGO chłopa. Tylko co to znaczy "dobry"? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: szukam chłopa 29.06.12, 20:38 rzecz gustu, ale ja lubię kruche mięsko bez tłuszczu szczególnie łopatkę ooo taki placek po węgiersku z gulaszem na ten przykład Odpowiedz Link
amma40 Re: szukam chłopa 29.06.12, 20:55 Tłuszczu nie lubię, ale wysuszonego mięcha też. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: szukam chłopa 29.06.12, 21:46 Nie chciałbym nic sugerować, ale może większe zainteresowanie anonsem byłoby gdybyś wspomniała choć słówko o kategorii jaj jakie Cię szczególnie interesują. Coś typu: szukam chłopa z jajami A1. I wtedy wszystko jest jasne: preferujesz jaja świeże (A), z chowu na wolnym wybiegu (1) Oszczędziłoby to Ci ewentualnych rozczarowań i pozwoliło na szybsze odnalezienie poszukiwanego posiadacza jaj. Odpowiedz Link
nom73 Re: szukam chłopa 29.06.12, 22:25 torado napisała: > z jajami..... Gdzieś na portalu randkowym widziałem jednego, mieszka gdzieś pod Warszawą i ma fermę kur. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: szukam chłopa 30.06.12, 09:30 Hmmm,tylko w którym momencie następuje weryfikacja w kwestii tych jaj? Odpowiedz Link
torado Re: szukam chłopa 30.06.12, 09:44 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Hmmm,tylko w którym momencie następuje weryfikacja w kwestii tych jaj? w odpowiednim... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: szukam chłopa 30.06.12, 18:41 aż mi się przypomniało siedzi kobiecina ze wsi w pociągu, obok niej pełne siaty wchodzi facet i z impetem siada tuż obok tych siat -niech pan uważa na jajka! -a co, wiezie pani jajeczka na targ? -nie, gwoździe Odpowiedz Link
noajdde Re: szukam chłopa 06.07.12, 17:19 Zapisz się do Samoobrony albo do bojówek Giertycha. Odpowiedz Link
han.n.a Re: szukam chłopa 06.07.12, 23:56 Jak szukasz chłopa, to na wieś, a jaja kupisz u baby po 0.60 gr za sztukę Odpowiedz Link