27.12.12, 18:38
Następny rok się kończy, a ja dalej nie zrobilam nic ze swoim życiem.Mam wrażenie, że moje życie nalezy kompletnie do innego człowieka. Mam dość innych ludzi, coraz bardziej się od nich izoluje.Nie mam ochoty się z nimi spotykać, gadać. Każdy niby chce się spotkać, a tak naprawde ludzie spotykaja sie by pochwalic się swoim życiem, ponarzekać.Nikogo nie obchodzi co tak naprawdę chcesz powiedzieć.Najchętniej wyjechałabym gdzieś daleko sama, by pomyśleć nad swoim życiem, co dalej.Niestety jest to nierealne.
Ostatnio zastanawiam się czy nie iść do wrózki. Może ona sprawi, że inaczej spojrze na swoje życie.Byliście kiedyś u wrózki? Pomogla Wam?
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: nowy rok 27.12.12, 18:52
      Następny gimbus z dylematem.
      • czarny.onyks Re: nowy rok 27.12.12, 19:10
        jakbym widziała Twoje młodsze wcielenie...
      • raziel24 Re: nowy rok 28.12.12, 12:18
        Ty jaśnie oświecony ciągle marudzisz po stokroć wole wysłuchać wypowiedzi jak to określiłeś oryginalnie "gimbusa" niż echa twoich zabetonowanych poglądów
    • mayenna Re: nowy rok 29.12.12, 20:33
      Wróżce można zadać konkretne pytanie i dostaniesz odpowiedz, ale ty dokonujesz wyborów sama. Nikt ci nie powie co masz zrobić, żeby było dobrze. Sama musisz i tak decydować. Wróżba może pokazać drogi, możliwości.
      Równie dobry rezultat osiągniesz medytując, biorąc udział w rekolekcjach czy czymś co pozwoli na uspokojenie i wgląd w siebie.
      Jesli uważasz, ze wróżba ci pomoże to idż, ale poszukaj osoby sprawdzonej, takiej która komuś już pomogła. Jest tez takie forum wróżbiarskie, gdzie można poprosić o wróżbę za darmo.
      Pamiętaj jednak, że to ty jesteś panią swojego losu i żadna wróżka za ciebie życia nie uporzadkuje.
      • pann_a_nikt Re: nowy rok 31.12.12, 15:17
        często w filmach jest główna bohaterka i występuje też jej przyjaciółka, nie wiem dlaczego odgrywasz rolę tej drugiej, ale tylko od Ciebie, a nie od jakiejś wróżki zależy czy to się zmieni...jeśli otoczenie Ci nie odpowiada zmień je...znajdź nowych znajomych i zacznij nowe WŁASNE życie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka