noajdde 31.12.12, 14:31 Niezły wysyp ofert matrymonialnych na koniec roku. Trzeba się pokazać tu i tam a wszystkie "towary" już zajęte. U panienek z nocnego telefon się pewnie urywa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Sylwek 31.12.12, 14:35 pamiętaj...wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma... a to nie do końca prawda Odpowiedz Link
mayenna Re: Sylwek 31.12.12, 16:20 Próbowałeś się dodzwonić? Noajdde, życzę Ci szampańskiej zabawy, Takiej jak zaplanowałeś Odpowiedz Link
noajdde Re: Sylwek 31.12.12, 16:50 Niczego nie planowałem. Zabawa będzie gówniana, jak zwykle, czy też wcale jej nie będzie. Jak będę mieć szczęście to uda mi się ten cyrk przespać. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Sylwek 31.12.12, 16:55 Wiesz co Noajdde skończ już się nad sobą użalać Masz to co masz na własne życzenie !!! Odpowiedz Link
malgosia.k75 Re: Sylwek 31.12.12, 17:01 Nie mogę się zalogować na pocztę, więc korzystam z forum - aby, życzyć Ci "magicznego" przejścia w Nowy Rok Ja jestem "fanką" liczby 13, więc niech ten nadchodzący 2013 rok będzie wyjątkowy i takich samych wyjątkowych dni życzę Tobie, bo jesteś Wyjątkowy. P.S. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Sylwek 31.12.12, 17:19 Nie planowałeś? Znaczy że na żywioł idziesz? No i słusznie Nie ma ryzyka - nie ma zabawy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Sylwek 31.12.12, 17:27 o, Noajdde, serdeńko... chciałam Ci życzyć miłego wieczoru - mimo wszystko Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Sylwek 31.12.12, 17:40 przereklamowany ten Sylwek, psów mi szkoda - szaleją biedaki od tych fajwrwerków Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Sylwek 31.12.12, 21:19 dokładnie też bym nie głaskała psa. Rozczulając sie nad nią pokazujemy mu w ten sposób że na prawdę powinna się bać. Przewódca stada powinien mieć silną osobowość a my własnie nimi jesteśmy. Najgorsze co można zrobic to właśnie uspokajać psa. Dobra muzyczka powinna troszeńkę zmniejszyć strach. Moja psina juz siedzi w domu Wszystkiego naj... Oby 13 była dla wszytskich szczęśliwa Odpowiedz Link
tymianeek Re: Sylwek 31.12.12, 18:41 no ja nie mam psa to kurcze nie wiem... ale chyba dobrze przy nim posiedzieć Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Sylwek 31.12.12, 18:47 ja bym chciała właśnie wyjść i go zostawić ;d i what now?;d Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Sylwek 01.01.13, 09:24 ano zrobi. bo my myslimy ze glaskajac psa w ten sposob go uspokoimy. jednak czyniac to dajemy mu do zrozumienia ze ma sie czega bac. u zwierzat dzialaja inne prawa niz u ludzi. np. zwierzeta nie opiekuja sie slabszymi osobniakami takich sie "pozbywaja" zalezy im zeby jak najlepsze geny trafily do populacji. a u ludzi jest na odwrot, gdy osobnik slabszy to chuhamy na niego i dmuchamy, u nas sa szpitale. dzieki temu w przyrodzie istnieje selekja naturalna, to najsilniejszy, najlepiej przystosowany ma prawo bytu upss troche odjechalam od tematu... Odpowiedz Link
ona_zmeczona Re: Sylwek 01.01.13, 18:29 hashimotka ma racje. glaskanie psa, okazywanie mu czulosci to nagradzanie go. jesli nagrodzisz psa za niepoprawne zachowanie, w tym wypadku za panikowanie wywolane hukiem, to niestety pies pomyslili, ze tak nalezy sie zachowywac i juz do konca swoich dni bedzie siedzial biedak zestresowany w sylwestra. Odpowiedz Link