Dodaj do ulubionych

Szeptonile10

14.01.13, 16:52
No i z nieśmiałych zrobili się śmiali tak szybko i tak skutecznie,że forum ucichłosmile,ale to chyba dobrzesmile
Obserwuj wątek
    • tastefully7 Re: Szeptonile10 14.01.13, 17:49
      Jest jeszcze wersja, że nie mają śmiałości nic napisać smile
      • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 20:11
        oddaj fartucha!!!wink
        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 20:50
          Brutal tongue_out
          • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 21:02
            Kurczę,dobrze gotujesz,znasz się na tym czemu nie uderzysz do master szeffffa?smile
            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 21:22
              Skąd wiesz, że dobrze gotuję? smile
              Nie lubię i nie oglądam tego typu programów.
              • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 21:38
                No jak to??widziałem Twojego bloga przeciez!!!gdybym ja tak pichcił to bym zaryzykował,ale ja to inny jestemwink
                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 21:47
                  Widziałeś, ale nie smakowałeś wink
                  A tak, różnimy się smile
                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 21:55
                    No dobra,wiesz lepiej więc jesteś bardziej obiektywna.
                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:02
                      Droczę się trochę z Tobą smile
                      • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:06
                        Cffffaniaczekwinkjak minął dzien???
                        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:11
                          A dobrze minął. Owocnie, powiedziałabym smile
                          A Tobie? smile
                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:12
                            Owocnie???hmm,brzmi słodkowink
                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:14
                              Wiedziałam, że "owocnie" poruszy Twe zmysły wink
                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:16
                                Kurcze,jak Ty dużo wieszwink..dziwne
                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:22
                                  A dla mnie nie dziwne smile
                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:24
                                    wink
                                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:27
                                      Heh smile
                      • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:07
                        Głodna się zrobiłam....
                        Co mi Smakoszko w wersji fulll wypasbig_grin proponujesz?
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:09
                          Parówke!!!!!haha
                        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:13
                          A wiesz, Hashi, w sumie, to zaproponowałabym Ci sałatkę grecką z grzankami czosnkowymi. Tylko, że jak bardzo głodna jesteś, to chyba byś sobie nie pojadła...
                          A ja zadowolę się zieloną herbatą smile
                          • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:21
                            > A wiesz, Hashi, w sumie, to zaproponowałabym Ci sałatkę grecką z grzankami czos
                            > nkowymi. Tylko, że jak bardzo głodna jesteś, to chyba byś sobie nie pojadła...
                            > A ja zadowolę się zieloną herbatą smile

nie ejstem głodna ale zjadłam zeby się potejstować, znaczy posmakowaćbig_grin

ale narobiłaś mi ochotę na zieloną herbatkę, tez idę sobie zrobićwink

czosnku to się ostatnio najadłam w grzance równeiż był. Ale moja raczej była polska, tzsn ser, cebyla i czosnek a jak wygląda grecka?
                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:25
                              Ser feta, ogórek, sałata lodowa, pomidor i oliwki.
                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:28
                                a ocet winny????też chyba powinien być
                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:30
                                  Ja oliwę z oliwek plus różne zioła do smaku.
                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:32
                                    aa ja dodaje jeszcze troche papryki,lubię pikantnie..
                                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:34
                                      No wiem, że Ty lubisz na ostro wink
                                      Pizze trzeba by było robić dwie wink
                                      • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:35
                                        hahaha pamiętliwa bestiasmile
                                        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:37
                                          Pamiętam, dużo pamiętam. Myślę, że więcej niż Ty smile
                                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:41
                                            oj chyba nie....
                                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:44
                                              No właśnie widzę, że jednak nie więcej...
                              • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:32
                                mniamsmile
                                a ja sobie zrobiłam kanapkę z serem topionymwink

Masz komu gotować, bo ja Lubię jeść jak mi ktoś ugotuję.
                                Pisałaś że u Ciebie pole to polebig_grin skad jesteś? Okolice. Moze niedaleko mnie mieszkaszwink
                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:36
                                  Mam komu gotować. Dla samej siebie to już nie taka frajda smile
                                  80 km od Krakowa smile 80 km od Nowego Sącza smile
                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:40
                                    to skąd mi się wzięło, że tyś z warszawy?
                                    i po co ja się tak podlizywałem http://emots.yetihehe.com/1/puknijsie.gif
                                    nawet do samego końca wierzyłem, że masz na myśli pola mokotowskie big_grin
                                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:43
                                      Tede big_grin
                                      No przykro mi wink
                                      • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:53
                                        no nic smile
                                        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:55
                                          Tede, i tak mam do Ciebie słabość smile
                                          • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:57
                                            no i co my z tego będziemy mieli?
                                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:59
                                              Zawsze jakąś przyjemność - choćby czytania siebie smile
                                              • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:02
                                                no dobrze, ale co mi w tym łbie...
                                                a tak przy okazji to gdzie pracujesz? o ile..
                                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:03
                                                  Co Ci w tej głowie siedzi?

Pracuję. A to ważne gdzie?
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:13
                                                    a nie ważne?
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:16
                                                    Do konwersacji na forum nieważne gdzie pracuję.
                                                    Masz inne zdanie?
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:19
                                                    i tak i nie, ale jak nie chcesz, to nie mów.
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:20
                                                    nieważne piszemy razem wiesz????pamiętliwy jestem,wiemwink
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:23
                                                    Wyszeptany, ktoś Cię korygował? wink
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:24
                                                    ja go poprawiałem, bo czasem pisał jak wieśniak.
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:23
                                                    i głupi smile
                                                    bo można napisać i tak i tak.
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:28
                                                    Oj chłopcy, chłopcy smile
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:30
                                                    no ale źle mnie poprawił, powiedz sama, czytasz te książki, to pewnie wiesz. w tym kontekście pasowało rozdzielnie.
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:33
                                                    Tede, no nie wiem. Myślałam, że nieważne, to nieważne.
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:44
                                                    widzisz tasty - w tym wypadku to co napisałem robiło za równoważnik zdania - takie zdanie bez czasownika napisane przeze mnie: 'a nie [(jest) - tu w domyśle] ważne?'
                                                    i dlatego lekko zbeształem naszego samozwańczego korektora smile
                                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:02
                                              Wymięcie się numerami,porozmawiacie sobie....przecież to nie jest koniec świata,a za fajną laską to warto przejechać te parę kilosów,nie?
                                              • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:07
                                                Dawid, z kim miałam się wymienić, to już się wymieniłam smile
                                                • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:09
                                                  Gościu czuje miętewinkno dobra,nie wtrącam sie...
                                              • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:09
                                                jak się kogoś chce to pewnie tak.
                                    • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:49
                                      hehe dobrze że dzięki mnie Tede przestał robić sobie nadziejębig_grin
                                      Teraz sobie wyobraź ile dzieki mnie czasu zaoszczedziłeś.

Gdybyś słuchał Smakowitejwink to byś zauważył ze mowi pole a nie dwór no chyba ze nie uzywałą tego słówkawink
                                      • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:52
                                        Nie robił sobie nadziei, spokojnie wink Co więcej... nawet nie poczułam tego Jego podlizywania się smile
                                        Hashi, dzisiaj pierwszy raz napisałam "pole" - dzięki Tobie wydusiłam to z siebie big_grin
                                        • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:01
                                          >Hashi, dzisiaj pierwszy raz napisałam "pole" - dzięki Tobie wydusiłam to z sieb
                                          > ie big_grin

Miło mi że spowodowałam to u Ciebie, ze Cie odblokowałamwink

Mi jakoś cieżko jest używać słowa dwór, starsznie sie ze mną gryzie.
                                          Jak ktoś mówi, że idzie na dwór to sobie wyobrażam jak wychodzi z domu i wchodzi do drugiegobig_grin
                                          Ja wolę polewink a pole woli mniesmile
                                  • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:41
                                    eeeeee dalekosad Nie przyjdę do Ciebie na kolację na tę grzankę.
                                    Rzeszów za daleko od Krakowa. A właśnie, bardzo lubię Kraków, byłam tam parę razywink

Odnośnie zielonej herbaty. Jak Twoja zaparzyła sie? Domyślam się że masz lisciastą, jakś ulubiona. Ja nie znam się na herbatach choc ostatnią zaczełam pić zieloną wcześneij czerwona ale za barzdo chyba wypłukuję z org cenne składniki. i przeszłam na zielonąwink
                                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:47
                                      Hashi, ale ja do Rzeszowa mam też 80 km big_grin
                                      Ja tylko do miast na W mam daleko wink

Eeee, ja nie liściastą. Kupiłam taką bardziej dla smaku. Z trawą cytrynową.
                                      • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:53
                                        > Eeee, ja nie liściastą. Kupiłam taką bardziej dla smaku. Z trawą cytrynową.

No ja też pijam dla smakubig_grin Ja mam lisciastą z owcem pigwy ale nie mam pojecia jakie są dobre.
                                        Wolę liściastą bo wydaje mi sie taka pewneijsza. Dobrze widzieć listka a nie szmatkę, w której nie wiem co jestbig_grin

• tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:56
                                          Owoc pigwy chyba nie daje ciekawego zapachu? Albo coś kręcę...
                                          • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:04
                                            No własnie jest bardzo aromatyczna. Taką trochę cytrynka pachnie i ma owoc ananasa 13% a pigwy jest tylko 0,5% a pisze że ejst z owocem z pigwy, ehhhh to przekłamaniesuspicious
                                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:08
                                              Hashi, bo to tak zawsze jest z tymi herbatami smile

A Ty masz linka do mojego bloga? smile
                                              • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:21
                                                Ano nie mamsmile więc poproszęsmile
                                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:25
                                                  Hashi, napisałam Ci linka w prywatnej wiadomości smile
                                                  • raziel24 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:31
                                                    A się czaiłem jak przysłowiowy szpak na czereśniewink
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:34
                                                    Raziel, witaj smile

Na co się tak czaiłeś? smile
                                                  • raziel24 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:38
                                                    Na linkasmile a tutaj prywatnie no nie ładnie można prosić także?
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:42
                                                    Razi, wysłałam Ci linka smile
                                                  • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:32
                                                    Już zerkamsmile
                                                    Już czuje jak zapach unosi się po moim pokojusmile jeszcze nic nie widzę a już czuję.
                                                    Czuję że ślinka mi zacznie cieknąć a nosa to ja mam dobregosmile
                                                  • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:36
                                                    Hashi smile
                                                  • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:47
                                                    Smakowitasmile
                                                    Miałam rację że mi ślinka zacznie cieknąć, czy to taki chwyt marketingowy, ze na samym wstępie taką dawką wit C wypuszczasz a co za tym idzie ślinotok powodujeszbig_grin
                                                  • hashimotka88 Re: Szeptonile10 16.01.13, 00:04
                                                    Jest tu jeszcze ktoś?
                                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 16.01.13, 03:21
                                                    jestem jestem smile właśnie oglądam jak jerzyk z 02 wraca do gry smile
                                                  • hashimotka88 Re: Szeptonile10 16.01.13, 12:01
                                                    trza się było wcześniej odzywaćtongue_out
                                                    Tylko do 3 wytrzymałam
                                                    A co to jest ten jerzyk. Mi się tylko kojarzy z mieszczańskim ptakiem, który głośno popiskuję i siadać za bardzo nie umiewink
                        • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:15
                          cześć hashi
                          czy byłaś dziś na dworze? smile
                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:17
                            haha,co za gość,nie mogłeś jej prywatnie zapytac???dobry jesteś,rewel,jak boga kocham,haha
                            • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:19
                              mogłem, ale nie musiałem smile
                            • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:22
                              ale że co?

Bo ja chyba znowu nie czajebig_grin
                          • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:18
                            znowu zapomniałamsad

A nie byłam, prawie cały dzień byłam na dworze, nadal jestem, siedze teraz w dworzetongue_out

u mnie nie ma dworu jest pole.

swoją drogą dziwne że sie wychodzi na dwór, dwór to raczej budynek.
                            Kto tak pokręcił

A na polu byłam ale tylko z góry na dółbig_grin
                            zapomniałąm sie przejść, zwaliłam na chorobę jeszcze sie kurujewink
                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:21
                              Typ myślał że ty w klatce jesteswink...ehh,,masaqra
                              • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:23
                                typ to cię zrobił ;]
                                • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:28
                                  znikam z forum na jakiś czas
                                  mam nadzieję że będziesz miał z tego powodu dobry humor smile
                                  • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:30
                                    http://emots.yetihehe.com/1/szampan.gif
                                    • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:32
                                      świetnie, wypij też za to bym już tu nie musiała wracać
                                      gudbaj
                                      • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:35
                                        http://emots.yetihehe.com/1/oklasky.gif
                                        powodzenia
                                        • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:37
                                          Tede, witaj kolego smile
                                        • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:37
                                          ale wiesz, brawa mi się nie należą bo nic tu wielkiego nie zrobiłam
                                          a to powodzenie, wiesz jak to bywa, raz na wozie a raz pod
                                          ja obecnie jestem pod wozem smile
                                          • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:40
                                            sad a gdzie Ty idziesz???stało się coś?
                                            • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:42
                                              znikam po prostu do realnego świata
                                              tam niestety wszystko jest trudniejsze
                                              tutaj gdy jest jakiś problem to wiesz, można nacisnąc " wyloguj" i wyłączyć komputer
                                              w realu nie ma takiej opcji, szkoda
                                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:44
                                                ale stało się cos??masz jakis problem?
                                                • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:49
                                                  szczerze? nie
                                                  po prostu ogólnie niezbyt ciekawie jest u mnie ostatnio
                                                  wiele rzeczy się pogorszyło, zagmatwało
                                                  i jeszcze trzeba walczyć z nieustannym byciem ocenianym, krytykowanym
                                                  i nieważne jak byś się starał, kosztem siebie nawet, i tak zawsze znajdzie się ktoś kto sprowadzi człowieka do parteru
                                                  często niesłusznie
                                                  dobrej nocy
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:51
                                                    Oj Sad....nie daj się.....wstań i walcz jak kobieta..smile
                                                  • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:53
                                                    wiesz Dawid co jest najgorsze jak przez całe lata rujnujesz siebie żeby coś osiągnąć a ktoś
                                                    nie mając pojęcia o Twoim życiu wylewa na Ciebie kubeł pomyj
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:56
                                                    Ważne jest to,co Ty myslisz o sobie i Ci których spotykasz na co dzień....sorry za szczerość ale pierdol całą reszte...
                                                  • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:02
                                                    wiem o tym, mam malutką garstkę osób która niezmiennie przy mnie trwa.
                                                    osoby które znają mnie od długiego czasu i na tyle dobrze, by dać mi wsparcie nie chcąc ode mnie nic w zamian.bo wiedzą że czasem nie umiem się odwdzięczyć
                                                    mogę na nich liczyć zawsze, mimo wszystko i tylko to mnie jeszcze pociesza.
                                                    wiele razy już miałam złe momenty, teraz też będzie ok, tylko muszę wysuszyć się dobrze z tych pomyj które na mnie ktoś wylał
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:04
                                                    Sad konkretnie,co się stało????kto i co powiedział??jeśli to nie tajemnica oczywiście...
                                                  • sadgirl25 Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:10
                                                    wiesz, gdyby to chodziło o forum to kliknęłabym 'wyloguj się' i poszła stąd ale
                                                    to niestety przykład z życia realnego.
                                                    nie chcę więcej mówić, i tak za dużo już tu wywlekłam na publiczne forum
                                                    miałam iść spać przed 23 smile znikam cześć
                                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 23:13
                                                    cześć
                                          • tdf-888 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:42
                                            oklasky były na zachętę
                                          • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:46
                                            spod wozu też są fajne widoczkismile Mozna widzieć coś co niewidoczne jest gdy jest się na wozie.
                                            Ja lubię patrzeć od dołusmile
                                            Pod wozem ale jest usmieszek, to dobrzewink
                              • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:24
                                a skąd wiesz co Tede myślał?

Ja swoich myśli nie znam a co dopiero czyiś.

A moze ejstem w takiej klatce, w klatce swojego umysłu...
                            • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:23
                              U mnie też się wychodzi na pole wink
                              • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:24
                                ale nie minowe???obiecaj!!
                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:27
                                  Obiecuję!
                                  • wyszeptany-o-zmroku Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:29
                                    No to buziak,dziękujewink
                                    • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:31
                                      Mmm, słodko wink
                              • hashimotka88 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:29
                                No wreszcie normalna co wychodzi z dworu na pole a nie z dworu na dwórbig_grin

Ej, to Wy cały czas siedzicie w tych swoich dworach, wiecie co to pole?

No właśnei mam zadanie do odrobienia. Z kolega zaczelismy tak rozmawiać o tym dworze i polu.
                                I moim zadaniem jest zrobienei raportu z tego zagadnienia.
                                Gdzie sie mówi na pole dwór. Warszawiacy tak na pewno maja, kto jeszcze.

Wiem ze na południu i chyba w Małopolsce ejst pole.
                                Wiecie coś więcej. Nie chce mi sie szukac w neciebig_grin
                                Mam czas do piątku na odrobienei zadanai. Ostatnio miałąm już to zrobic ale zgłosiłąm brak zadania.
                                • tastefully7 Re: Szeptonile10 15.01.13, 22:32
                                  hashimotka88 napisała:

> No wreszcie normalna co wychodzi z dworu na pole a nie z dworu na dwórbig_grin

Hashi big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka