kira_koslin
28.09.13, 22:21
Dobry wieczór, jestem sąsiadką z innego forum forum.gazeta.pl/forum/w,12359,147067502,147161701,Re_PROSBA.html
tam zostawiłam swój apel - dlatego wybaczcie, że tutaj ale że szukamy pomocy wszędzie i tu pozwolicie opiszę to o co Was proszę!
Moi Mili,
zrobiłam sobie na jakiś czas przerwę od forum, musiałam, powoli wracam i wybaczcie mi śmiałość, że tu, właśnie tu zwracam się do Was z prośbą o pomoc.
Małe wprowadzenie, ja Kira proszę Was o pomoc w promocji, szerzeniu informacji nt. zbiórek dla mojego chorego męża. Nie proszę was o datki ( choć będziemy wdzięczni za każdy) ale głównie proszę Was o rozesłanie naszej prośby dalej, polubienia fanpage Deana ( to mój mąż) na FB. Dla nas dotarcie do coraz większej ilości osób jest bardzo ważne.
Dean mój mąż 5 lat temu na wskutek ataku astmy doznał nagłego zatrzymania krążenia, miał tego nie przeżyć, długi czas na OIOMie, potem neurologia i problemy z sercem, jednak niestety konsekwencją NZK, jest czterokończynowa spastyczność mięśniowa. Jest logiczny i świadomy ale potrzebuje jeszcze jeszcze opieki 24, nasz ostatni sukces rehabilitacyjny to że Dean wstaje przy balkoniku, może za parę lat będzie chodził przy balkoniku a może nie ale walczymy o jego samodzielność ruchową po to aby mógł wrócić do mnie do domu, żeby nasza rodzina nie była w rozsypce.
Tu do Was przywiodła mnie samotność , która każdego wieczora jest przerażająca i to co dalej będzie.
Jeżeli macie jakieś pytanie, oczywiście na nie odpowiem, a może macie jeszcze jakieś pomysły jak uskutecznić zbiórkę? Będę za nie bardzo wdzięczna!!!
A poniżej przesyłam Wam linki do tego co robimy.
www.facebook.com/pages/Dean-Peters-moje-%C5%BCycie-z-astm%C4%85/248102541943275?ref=hl profil Deana na FB ( dostępny także dla osób które nie mają FB, tzw otwarty profil )
i nasza strona[url=http://www.tesknietato.com/] www.tesknietato.com [/url]
w czerwcu odbył się na rzecz Deana, marton Zumby, kolejny planujemy w listopadzie/grudniu
prowadzimy aukcje charytatywne na allegro
ale już mi samej brakuje pomysłów na to co dalej....?
Proszę Was o polubienia fanpage Deana, rozesłanie wiadomości w świat.
Mam nadzieję, że nie jesteście źli że to napisałam.
Kira/Kasia