carol-jordan 26.10.14, 10:58 wątek. Ma ktoś coś miłego do powiedzenia? Bo tutaj ostatnio tylko smęty. Brak partnera nie musi oznaczać końca świata. Chyba że sami go sobie zafundujemy.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewikpoznan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:11 Ano nie musi, ale często oznacza. Chcę się śmiać , a te głupie łzy same lecą.......... Odpowiedz Link
carol-jordan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:15 To uśmiechaj się przez łzy. Nie napiszę, że będzie dobrze i tym podobne wkurzające bzdety. Jak musisz, to się wypłacz. A potem zmień to, co możesz. Odpowiedz Link
ewikpoznan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:19 uśmiecham się, bo jak jeszcze trochę popłaczę to oczu nie otworzę.....tak mi spuchną. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:22 I tak trzymaj! Ten etap mam już za sobą. Teraz łapię pozytywne chwile gdzie się da i kiedy się da. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:31 Czego? Każdy musi się uporać sam ze swoimi zmorami. Nie jest to ani łatwe ani miłe. Ale jaki mamy wybór? Odpowiedz Link
ewikpoznan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:35 dochodzę do wniosku, że ze mną jest po prostu coś nie tak. Wadliwy egzemplarz. zbyt wiele chcę od życia. Odpowiedz Link
carol-jordan Re: Optymistyczny 26.10.14, 11:54 A może zacznij od małych zmian? Drobnych przyjemności? Każdy jest inny. Na mnie to działa. Odpowiedz Link