26.12.16, 12:48
, które od dawna śledziłam, powyzdychały prawie wszystkie...smuteczek. sad
Macie jakieś ciekawe na oku, pisane ładnym jezykiem na przykład, albo w ogóle ciekawe?
Obserwuj wątek
    • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 10:28
      Nikt nic nie ma ciekawego, czy porwał was orkan?
      wink
      • cambria1.2 Re: blogi 27.12.16, 11:01
        Proszę, językowi nie da się odmówić specyficznej urody wink
        • cambria1.2 Re: blogi 27.12.16, 11:01
          kiljanhalldorsson.blox.pl/html

Ups, orkan mi link wywiał wink
          • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 17:20
            Dzięki smile
            Jak tylko przekopię się przez"na wczoraj" i "na jutro", zanurkuję w te klimaty.
    • tapatik Re: blogi 27.12.16, 12:58
      Daj linka do swojego bloga smile
      • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 17:25
        Mam tylko staroświecki pamiętnik smile
    • heniek.8 Re: blogi 27.12.16, 20:07
      to zależy co cię interesuje
      technologia? inwestowanie? sport? czy opowieści o tym jak ktoś poszedł do sklepu osiedlowego?

są czytniki które na podstawie tego co subskrybujesz dają sugestie co możesz polubić
      google reader się zwinęło ale został np. feedly, jak zasubskrybujesz swoje stare kanały przez to, to dostaniesz podpowiedzi
      • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 20:48
        Blogi tematyczne potrafię znaleźć chodzi raczej o takie pisane ładnym stylem wyjątkowo wciągające, to wypływa z osobowości pisarza, tego wyszukiwarki nie znajdują.
        • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 20:53
          Z trudem wysłałam wiadomość, chyba mam sprzęt wrażliwy na wiatr wink
        • heniek.8 Re: blogi 27.12.16, 21:00
          a to wiem mniej więcej o co chodzi - o uczucia
          trudno coś doradzić bo ja nie mam uczuć uncertain

a szczególnie wyższych
          • m.a.l.a_syrenka Re: blogi 27.12.16, 21:13
            Patatitipatatititata, jak mawiał jeden z moich profesorów...w takim razie ten pyszczek na końcu wypowiedzi nigdy by nie zaistniał.
            Ale nie chodzi też o uczucia. Po prostu niektórzy posiedli lekkość wypowiedzi pisemnej, albo zdolność wciągania w temat. Takie coś, czego nie potrafię nazwać, ani naśladować, ale smakuje mi to pisanie. Nie mam ostatnio tyle, co kiedyś czasu na grzebanie w internetach, więc postanowilam się zapytać. Cambria chyba podrzuciła mi smaczny kąsek, jutro go obadam smile
          • margott70 Re: blogi 27.12.16, 21:33
            "Bo ja nie mam uczuc a szczegolnie wyzszych"

Zawsze tak miales czy z latami Ci sie tak porobilo. Z ciekawosci pytam.
            • heniek.8 Re: blogi 27.12.16, 21:54
              boję się momentu kiedy nie będę miał uczuć niższych (czyli chce mi się sr*ć)

poważnie odpowiadając na twoje pytanie - lubię sobie pośmieszkować i oddzielić pustą linią jakiś dopisek, ale tak normalnie to myślę że mam coś w rodzaju aspi ale blokuję to i przed dziećmi udaję bardziej otwartego
              • margott70 Re: blogi 27.12.16, 22:11
                Nie wiem jakie sa dorosle aspi(bo znam tylko male) a Ty jak na aspi jestes troche za "skladny". Pytam z ciekawosci, bo ja tez nie jestem zbyt uczuciowa. Depresje moje slabe ale i wzloty niezbyt wysokie. U mnie to wybitnie wynika z wrodzonego temperamentu, ja jestem zadaniowiec(mowie zawsze, ze moze nie jestem zbyt humanitarna ale za to skuteczna) i mi sie wyraznie z wiekiem poglebia☺
                • heniek.8 Re: blogi 28.12.16, 11:26
                  może się wyszumiałaś, wygazowałaś za młodu i teraz nie potrzebujesz efektów specjalnych?
                  ja nigdy nie miałem głębokich dołów i wysokich lotów, kurs w miarę prosty ale chyba trend w dół, nie w górę ;/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka