najdluzszapodroz 16.04.17, 23:07 Jest tam kto? Jakieś genialne przemyślenia świąteczne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetsadness_87 Re: Knock knock 17.04.17, 10:19 Ja w swieta raczej nie mam czasu na przemyslenia, bo z reguly zajmuje sie robieniem miliona kaw i herbat na zjezdzie rodzinnym Mam jedynie refleksje, ze musze sie bardziej wysypiac, bo skladajac wczoraj komus zyczenia to zamiast powiedziec: zeby Jezus prawdziwie zmartwychwstal w twoim sercu to powoedzialam: zeby Jezus prawdziwie sie NARODZIL... Odpowiedz Link
tapatik Re: Knock knock 18.04.17, 17:56 Kiedyś był prawie tydzień, teraz zaledwie 3 dni... Odpowiedz Link
najdluzszapodroz Re: Knock knock 18.04.17, 20:59 czyli kiedyś było więcej czasu na rachunek sumienia niż teraz? Odpowiedz Link
najdluzszapodroz Re: Knock knock 18.04.17, 20:58 dobra,przemyślałam, przeanalizowałam, doszło do rękoczynów-zalogowałam sie na portal randkowy i.. chyba nie kumam wybaczcie, nie rozumiem. czy jest opcja darmowa korzystania z tego wynalazku? czy mogę "kontaktować się" z wybrańcami bez wykupowania abonamentów? apropo, odwiedziłam fryzjera, wiosna na głowie, czas się otworzyć. ale bez szaleństw, zacznijmy od wirtualnych rozmów, trochę minie zanim wyjde do ludzi. Odpowiedz Link
tapatik Re: Knock knock 18.04.17, 21:02 Ale to zależy na jaki portal się zalogowałaś. Są darmowe, ale są i płatne. Są też i takie, że możesz odczytać wiadomości od innych, ale bez opłacenia abonamentu sama nic nie wyślesz. Odpowiedz Link
najdluzszapodroz Re: Knock knock 18.04.17, 22:25 tapatik, prosta dziewczyna jestem, wziełam pierwsze z brzegu sympatia i coś co google wypluło pt "mydwoje". no to które darmowe? ee, jakiś 51 latek sie odezwał. ups. chyba nie określiłam się jasno. Odpowiedz Link
tapatik Re: Knock knock 19.04.17, 07:58 No to Sympatia jest płatna. Daj w opisie zakres wieku, który Ciebie interesuje i spokój. Przy okazji możesz odsiać tych, którzy nie czytają opisów tylko lecą na fotki (dużo ich jest). Darmowy jest na przykład Fdating, ale to serwis międzynarodowy. Odpowiedz Link
najdluzszapodroz Re: Knock knock 19.04.17, 17:29 o widzisz, a ja nawet nie wiedziałam że takie cuda są płatne. jednak człowiek uczy się całe życie na fotkę nie polecą bo nie wstawiłam Odpowiedz Link