Dodaj do ulubionych

chyba czas odejśc

14.07.17, 21:55
Krótko uczestniczyłem w tym forum. Było kilka ciekawych rozmów. Niestety wygląda na to, że Rafae postanowił dosyć skutecznie je zamulić sad
Obserwuj wątek
    • laskabezpaska Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 21:58
      nie poddawaj się
      • karolivia Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:06
        Popieramsmile
        • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:14
          Jak gdzieś pójdziesz, to daj znać wink
          • laskabezpaska Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:16
            i vice .... coś tam, coś tam smile
          • karolivia Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:24
            Jakoś się złapiemy...Romanwink
            • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:47
              Uspokoiłaś mnie smile
              • karolivia Re: chyba czas odejśc 15.07.17, 13:38

Postaram się nie odchodzić za daleko, żeby tak już Cie uspokoić do końca.
                • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 15.07.17, 16:14
                  Dzięki. Uspokoiłem się. Nie lubię, gdy kobiety daleko odchodzą smile
                  • karolivia Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 00:25
                    Zapamiętam.
                    • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 01:26
                      Moja znajoma mi kiedyś powiedziała: gdy kobieta mówi, że zapamięta, to znaczy, że jest śpiąca.
                      Tak mi się przypomniało. Do dziś nie wiem, co miała na myśli.
                      • karolivia Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 10:44
                        Miała racje. Po słowie "zapamiętam" - zapadłam w sen big_grin
                        • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 12:38
                          A jednak. Czyli jednak nie doceniłem jej przenikliwości.
                          • karolivia Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 19:54
                            Zadzwoń do niej i przeproś (za brak wiary w kobiecą intuicję). wink
                            A jak mężczyzna mówi, że "zapamięta" to też coś znaczy????
                            • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 20:56
                              karolivia napisała:

> Zadzwoń do niej i przeproś (za brak wiary w kobiecą intuicję). wink
                              > A jak mężczyzna mówi, że "zapamięta" to też coś znaczy????

Ha, dobre pytanie. Myśle, że generalnie to znaczy, że będzie się starał zapamiętać smile smile
                              Ale pewnie wiele zależy od kontekstu i skali materialu do zapamietania wink
                              Nie, nie będę przepraszał, nie tyle mialem brak wiary, co nie wiedzialem, jak to zinterpretować
    • rafae Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 22:51
      Nie.. tylko Uważaj
    • kevinjohnmalcolm Re: chyba czas odejśc 14.07.17, 23:33
      Roman, do tej pory pisałeś zdecydowanie najmądrzesze i najbardziej dojrzałe komentarze w historii tego forum. Jeżeli chcesz odejść - trudno, nic na to nie poradzimy, daj jednak znać gdzie Cię szukać.
      • sweetsadness_87 Re: chyba czas odejśc 15.07.17, 13:56
        Widze, ze troche taki bromance wink
      • roman_to_ja Re: chyba czas odejśc 15.07.17, 16:15
        Nie wiem, co powiedzieć. Nie jestem przyzwyczajony do słów uznania. Dzięki
      • silencjariusz Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 10:53
        Jak na kogoś kto tu pisuje ledwie od dwóch lat to odważna teza.wink
        • kevinjohnmalcolm Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 20:51
          Pamiętasz kawał o milicjantach? wink
          Pisanie a czytanie to dwie niezależne umiejętności, te czynności nie muszą zachodzić dokładnie w tym samym czasie tongue_out
          Czytając można bardzo łatwo teleportować się nawet do roku 2012 na tym forum. Pisanie to co innego, jeżeli nie chce się oberwać Złotą Łopatą, to lepiej nie komentować zbyt starych wątków wink
          • silencjariusz Re: chyba czas odejśc 16.07.17, 23:53
            Czyżby historia tego forum zaczynała się w 2012 r.?tongue_out
            • kevinjohnmalcolm Re: chyba czas odejśc 17.07.17, 01:24
              O, rzeczywiście, to forum jest dużo starsze niż myślałem. Jak kiedyś je całe przeglądałem, to nie wyświetliły mi się starsze wątki niż z 2012 roku i byłem przekonany że wtedy ono powstało.
    • tapatik Re: chyba czas odejśc 15.07.17, 22:25
      Też nie rozumiem wrzucania kolejnych filmików, ale dopóki to nie łamie regulaminu, nie będę interweniował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka