heniek.8 22.12.17, 21:47 zasadniczo niewiele się zmieniło od ostatnich postanowień, więc je podtrzymuję nie podejrzewam że będzie jakiś przełom, więc przynajmniej dbać o siebie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: 2018 plany 22.12.17, 22:41 prawie, na razie w virtualu, ale dobrze mi idzie Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: 2018 plany 22.12.17, 22:56 to trzymać kciuki abyś przeniosł to do reala ??? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: 2018 plany 23.12.17, 08:10 trzymać można, pomóc nie pomoże, ale też nie powinno zaszkodzić Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: 2018 plany 28.12.17, 19:36 Ja tak troche nietypowo, bo stwierdzialm, ze chyba za duzo od siebie wymagam i mam postanowienie dac sobie na luz ze wszystkim od nowego roku Odpowiedz Link
leaf.7 Re: 2018 plany 28.12.17, 19:46 schudnąć więcej zieleniny i bieganie polubić gotowanie tak 2/10, bo tak 1/10 już polubiłam zrobić coś w kierunku "przydatnosci i pożyteczności" na rynku pracy nie zmieniać pracy do końca roku - jeszcze dac na luz jedynie te 12 mies grafikowac sobie co jakieś czas domowe spa i takie tam różne sprawy odnośnie zmiany stylu i przyzwyczajeń jeśli chodzi o moją nową kobiecą wersję zacząć szybciej przygotowania niż w tym roku do BN 2018 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: 2018 plany 30.12.17, 17:48 i to mi się podoba, jedna kartka... co rok ... zmiany i po co to się męczyć i wymyślać??? jak gotowiec sobie wisi Odpowiedz Link
heniek.8 Re: 2018 plany 30.12.17, 22:13 teraz czerwonym na 2018: 1. podtrzymuję 5 kg - tak 87 docelowo 2. no problem 3. racja 4. nie biegać ale inne rzeczy 5. no problem 6. no problem 7. racja 8. redundantne - patrz p.1 Odpowiedz Link
tapatik Re: 2018 plany 30.12.17, 22:28 heniek.8 napisał: > teraz czerwonym na 2018: > [...] > 2. no problem Co to znaczy u ciebie "no problem"? > [...] > 4. nie biegać ale inne rzeczy Czy przypadkiem do tych "innych rzeczy" nie jest potrzebna niewiasta? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: 2018 plany 30.12.17, 22:42 2. wyjazd na wakacje - nigdy nie miałem problemu żeby wziąć 2 tygodnie (wręcz jestem do tego zmuszony przez kodeks pracy) i wyjechać gdzieś w tym czasie 4. inne rzeczy to są np. orka w polu, wiem że w dawnych czasach zaprzęgało się kobiety, ale ja wolę nowocześnie, wołami Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: 2018 plany 02.01.18, 18:41 Miałam nie robić sobie planów na nowy rok, ale .............. no właśnie.......... wczoraj pojawiło sie pewne ale więc : zweryfikuje pewne osoby , które opowiadały i opowiadają nadal ,że są moim przyjaciółmi, że zawsze mogę na nich liczyć,że nie zarosnę pajęczyną ( niby mieli mnie wyciągać z domu ) etc.etc. Na mojej lodówce pojawiła się nowa kartka z napisem : Nie dzwoń do......... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: 2018 plany 02.01.18, 20:25 U mnie znajomych zweryfikował telefon. Kontakty nie były zapisane na karcie. Ot taka niefrasobliwość.Telefon padł .Kontakty również. Ci którzy zadzwonili czy napisali-zostali.Najśmieszniejsze było to, że zdarzało mi się odpisywać na życzenia i nie byłam pewna komu odpisuję. Odpowiedz Link
tapatik Re: 2018 plany 03.01.18, 20:00 Dostałem kiedyś od kogoś życzenia z nieznanego numeru. Ponieważ byłem w trakcie zmiany aparatu pomyślałem, że to ktoś znajomy i nie odpisałem. Po kilku latach kasowałem SMS-y z tego telefonu i zacząłem szukać tego numeru w wyszukiwarce. Okazało się, że to była jakaś nieznana mi kobieta z mojego miasta. Odpowiedz Link
tapatik Re: 2018 plany 04.01.18, 20:57 laskabezpaska napisała: > i....................??? jakiś morał??? Może taki, że mamy w życiu mnóstwo okazji do zmian, ale ich nie zauważamy. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: 2018 plany 03.01.18, 21:22 Miałam gorzej.Byłam z dziewczynami z pracy na jakieś imprezie. Do niektórych dołączyli mężowie, których znałam tylko z opowieści. A że jestem raczej nieśmiała, pod wpływem też nie byłam, wiele nie mówiłam . Za kilka tygodni dzwoni telefon ,nie patrząc na wyświetlacz odbieram.Facet przestawia się z imienia i pyta czy mogłabym z nim porozmawiać o muzyce, życiu itd,bo jest mu smutno, pracuje za granicą. Pytam kim jest , skąd ma numer.Początkowo nie chciał powiedzieć. Finalnie okazał się mężem mojej koleżanki z pracy a numer wziął z jej telefonu. Kilkakrotnie jeszcze dzwonił.Straszyłam go że powiem żonie, że nie jestem zainteresowana żonatym facetem, żeby dał mi spokój.Udało się. Ale miałam problem czy mówić o tym koleżance .Nie zdecydowałam się na to, bo przecież to nie ja robiłam coś złego,a poza tym ona go bardzo kochała i była bardzo zazdrosna.Ale te kilka dni były dla mnie koszmarem.Kiedyś zobaczyłam go na ulicy. Oboje udawaliśmy, że się nie widzimy. A wystarczyło sprawdzić numer kierunkowy. Odpowiedz Link
sebbastek Re: 2018 plany 25.01.18, 19:05 ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha - prawie z fotela spadłem Odpowiedz Link
searam Re: 2018 plany 27.01.18, 00:17 Moim planem na 2018 jest podniesienie jakosci moich plemnikow. Piecset plus bedzie zadowolone ! Oferta dla pan w beznadzei.. Odpowiedz Link