undead.mortis 27.11.18, 09:48 da się Was zagadać na śmierć "Tam W tej ciszy Chowamy twarz Tam W milczeniu Skrywamy fakt Że wciąż Że gra się toczy między nami Że świat jest grą Że miłość grą Że wciąż jej mniej I mniej, i mniej, i mniej" tak przewrotnie heh ale... co mi tam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
undead.mortis Re: a jednak heh 27.11.18, 10:17 heh www.youtube.com/watch?v=BE8nyNVeSmA wiem Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: a jednak heh 27.11.18, 10:20 Mimo, że jestem : - trzeźwiuteńki - wyspany - wypoczęty - i ogólnie w całkiem dobrej kondycji To nie wiem co poeci mają na myśli... Ale jak tam jestem wielbicielem konkretów - tak myślę, że powinienem zmienić nawet nicka np. na "obserwator rzeczy ulotnych ale precyzyjnie określonych" hi hi Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: a jednak heh 27.11.18, 10:41 Ależ skąd, byłbym wtedy chyba jakimś zakamuflowanym proboszczem Obserwowanie rzeczy ulotnych wymaga koncentracji na detalu, jest "złapaniem" momentu - dźwięku, obrazu, smaku, koloru, zjawiska - i czasami jeszcze poczucia energii jaka przepływa i płynie... I zatrzymania tego momentu - w głowie, w sobie, na nośnikach wszelakich... To gdzieżby ta wiekuistość ??? No chyba, że ta energia...to może...? Ale nie, póki co dobrze mi z tym Jak przejdę z epoki działania do epoki kontemplacji to rozważę zmianę - czyli najwcześniej za jakieś 10-15 lat Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: a jednak heh 27.11.18, 10:50 Ale co mija? Że miłość, że radość, że rozpacz? Słońce, pełnia, deszcz i wiatr? Toż to są sprawy wiekuiste, mimo że takie zmienne i ulotne. Ty ulecisz, ja ulecę, a ktoś inny będzie obserwował te same ulotne-nieulotne. Wiekuiste. Pokornym trzeba być, i basta! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: a jednak heh 27.11.18, 10:58 www.youtube.com/watch?v=oUBQPIk9Wh8 pominięte było heh Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: a jednak heh 27.11.18, 11:04 Rewelacyjne wykonanie Z tego mogła wyjść tylko burza Odpowiedz Link
undead.mortis Re: a jednak heh 27.11.18, 10:39 jednym słowem płytko heh kumatość padła Odpowiedz Link