19.01.20, 08:00
No to szukam tej swojej miłości. Mnie to potrzebne. Tyle mam doświadczeń.. generalnie ręce opadają i szukam dalej..
Obserwuj wątek
    • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 08:42
      No to fajnie ? A jakimi sposobami szukasz ? tak z ciekawości wink
      • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 08:44
        Hej. Jak się da. Dostaje telefon i gadam próbuje się umówić. Tutaj też szukam jak jestem. Może Ty?😉
        • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 09:00
          No to kiedyś byś miał łatwiej bo były książki telefoniczne wink Taaaak ja big_grin big_grin big_grin
          • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 09:10
            No teraz też są. Elektroniczne. Łatwiej wyszukać 😉. A one dają te telefony nawet chętnie. Dasz Ty to sprawdzimy czy jest chemia 😉
            • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 09:29
              Ale przemyśl to mój drogi bardzo mocno, ja tu napiętnowany jestem bo zrujnowałem życie jednej forumce tak, że nie wiem czy chcesz zaryzykować big_grin big_grin big_grin
              • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 09:35
                A to jak facet jesteś to nie chce. Ja tutaj jednej prawie też. To jesteśmy siebie warci 😉
                • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 09:40
                  A widzisz, jakaś nić porozumienia jest smile A na chemii znam się tylko tyle, że bimber pędzę, tak że wiesz, nigdy nie mów nigdy wink
                  • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 09:42
                    No ja na chemii też nie. Kobiety tak lubią to piszę......
                    • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 09:43
                      Ty chyba fajny jesteś. Ale facet i to Cię dyskwalifikuje 😉
                      • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 09:54
                        he he, może w swoim życiu natrafiałeś na same chemiczki smile No facet, dlatego nie mówię o lampce wina tylko flaszce procentów wysokich, do tego każdy się nadaje, później i tak nic nie pamiętasz big_grin big_grin big_grin
                        • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 09:56
                          Kurczę fajny pomysł. Tylko mi odbiło i od grudnia alkoholu nie piję. Soczek chętnie 😉
                          • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 10:02
                            O różnych wyczynach słyszałem, ale to mi się w głowie nie mieści. To już się chyba łapiesz do księgi rekordów Guinnessa wink
                            • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 10:25
                              To wszystko po to żeby kobietom się bardziej podobać 😉
                              • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 11:38
                                No co Ty, kobiety wolą lekkoduchych niechlujów otulonych wonią tlącego cygara ze szklaneczką bourbona w ręku smile Jeśli im powiesz, że nie pijesz alko będą Cię podejrzewać, że jesteś alkoholikiem wink
                                • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 11:51
                                  No dokładnie. Powiem Ci że tak już było. Nie pijesz to pewnie alkoholik. Teraz sprzątam w domu. Też potrafię 😊
                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 12:17
                                    Ech, jak będziesz miał w domu czyściutko wysprzątane to pomyślą żeś gej wink
                                    • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 12:28
                                      Ty masz rację. Wracam do picia. Będzie lepiej. Łatwiej tę kobietę znajdę😊
                                      • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 12:34
                                        No i cygara jeszcze, nie bez przyczyny w każdym męskim zmysłowym zapachu perfum przewija się nuta tytoniu. no i tego jeszcze... piżmaka big_grin big_grin big_grin
                                        • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 13:42
                                          To Ty wyższa półka. Tak wysoko nie sięgam. Prosta dziewczyna wystarczy. Nie przesadzajmy...😉. Nikt się jakoś nie włącza.....
                                          • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 13:46
                                            Moja koleżanka też Cię czyta i mówi że jesteś fajny. Czy chcesz sprawdzić czy będzie chemia?
                                            • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 20:00
                                              Tzn. chodzi Ci o ten mój bimberek? Nie ma sprawy, polewam smile
                                              Żadna wyższa półka, paliłem kiedyś fajki i to długo. Uważam, że to ekstremalna głupota i nigdy bym do tego nie wrócił smile Alko też jest do kitu, tak że jak masz takie postanowienie to się go mocno trzymaj, ja za to trzymam kciuki smile
                                              • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 20:07
                                                No racja. Dzisiaj dwa wypiłem i to błąd. Niepotrzebnie. A jak Z tą moją koleżanką? Ona coś tam chce. Nie wiem co....
                                                • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 20:15
                                                  Ja kiedyś nie piłem przez pół roku i to był bardzo dobry czas. Fizycznie i psychicznie czułem się wtedy najlepiej. Twoja koleżanka to Twoja koleżanka. Wszelkie swatania zawsze mi wychodziły bokiem. Tak, że ten... miłego wieczoru wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 20:32
                                                    No ok. Chciałem dobrze. A bez alkoholu ja też się lepiej czuje. Będę wiedział z kim mam dziecko 🙃🙃. Miłego...
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 19.01.20, 20:45
                                                    No to ja już aż tak głęboko w Twoje sprawy nie wnikam. Kto z kim ma dziecko to nie moja rzecz smile
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 19.01.20, 20:58
                                                    Mogłabyś pomoc jeśliś kolega........
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 20.01.20, 04:25
                                                    Jednak omieszkam smile W sprawy dzieci radzę Ci z pomocy kolegów nie korzystać. Jeśli już się na to zdecydujesz, stanowczo załatw sprawę sam smile
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 20.01.20, 07:15
                                                    Znowu masz rację 😊. Idę do pracy zarabiać na kobietę której nie ma 😉
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 20.01.20, 18:21
                                                    A za ile chcesz nabyć, że tak zapytam ? wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 20.01.20, 18:29
                                                    Wiesz. Kasy nie mam to lecę na uczucia 😉
                                                  • margott_2 Re: Kobiety 20.01.20, 20:54
                                                    To na co Ty lecisz ma drugorzędne znaczenie. Pytanie: na co one będą leciały?
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 20.01.20, 21:22
                                                    Kurczę masz rację. Wchodzę we wszystko i nie działa....
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 20.01.20, 22:38
                                                    Przeczytałam tę rozmowę. I się nie dziwię.
                                                    sad
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 20.01.20, 23:06
                                                    Ja tak. Bo mam dobre intencje. Lepiej nie umiem.....
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 21.01.20, 00:57
                                                    A co to za argument? Że masz dobre intencję i że lepiej nie umiesz?
                                                    Znałam gościa, ktory chciał zostać reżyserem - miał bardzo dobre intencje , dawał z siebie wszystko i też miał pretensję do świata, że zamiast zostać reżyserm pracuje jako urzędnik niższego szczebla.
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 06:15
                                                    Mądrze napisałaś. Nie mam pretensji do świata. Szukam. Moim zdaniem mądrze i nie wychodzi...
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 21.01.20, 16:06
                                                    strike1965 napisał(a):

>. Moim zdaniem mądrze i nie wychodzi...

No to może jednak (skoro nie wychodzi) należałoby coś zweryfikować w metodzie szukania...? Na początek choćby nie nudzić
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 16:24
                                                    Nudzę Cię? Tak szybko.....
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 21.01.20, 20:45
                                                    strike1965 napisał(a):

> Nudzę Cię? Tak szybko.....

Przykro mi, sad

• gyubal_wahazar Re: Kobiety 22.01.20, 00:03
                                                    Strajkuś, nic nie zmieniaj, bądź sobą. Dopasowywać się do damskich widzimisiów, to gwóźdź do trumny. Szczery i dobry bije z Ciebie chłopina. Prędzej czy później trafisz na swoją królewnę. Powodzenia smile
                                                  • dolores2222 Re: Kobiety 22.01.20, 18:15
                                                    O tak, potwierdzam tongue_out
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 07:41
                                                    Reżyserem można zostać na różne sposoby. Można iść do szkoły filmowej, mieć talent, mieć znajomości i dużo szczęścia. Przez całą swoją karierę ciężko pracować i na koniec, pomimo że nie stworzyło się szczególnie wybitnego dzieła, za ten cały mozolny trud dostać Oscara. Jak Andrzej Wajda. Można być reżyserem z wykształcenia i nie uprawiać zawodu. No i trzecia ścieżka, najpewniejsza. Wystarczy mieć kupę kasy. Można wtedy robić badziewiaste filmy ale mieć ogromny poklask i odnieść sukces. Typowy przykład: Patryk Vega big_grin
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 07:56
                                                    Hej. Znasz się. Wniosłeś dużo do tematu 😉
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 21.01.20, 16:02
                                                    Majowy, dzięki za informacje na temat "jak się zostaje reżyserem" (nie wnikam w kwesteie merytoryczne). Ale co to ma do rzeczy?
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 18:06
                                                    To ma do rzeczy, że potwierdza to starą prawdę. Masz kasę = możesz wszystko, oczywiście na każdej płaszczyźnie życia smile Dostosowałem się tylko do Twojej retoryki. No jak to, nie zrozumieliście ??? http://emots.yetihehe.com/2/gafa.gif
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 19:07
                                                    Hej. Ja Cię zaczynam docenić.. 😊
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 19:49
                                                    5 zeta http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif
                                                  • margott_2 Re: Kobiety 21.01.20, 19:52
                                                    majowy.poraanek napisał:

> 5 zeta http://emots.yetihehe.com/1/rotfl.gif

Kurde, nie jesteś tani
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 19:54
                                                    Nie chce mnie na koszta narażać. Dobry człowiek 😉
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 20:01
                                                    5 zeta to dwa browce, po trzech nawet zagram i zaśpiewam wink Co dalej, się nie ujawniam big_grin big_grin big_grin
                                                  • 999karolina Re: Kobiety 21.01.20, 20:02
                                                    majowy.poraanek napisał:

> To ma do rzeczy, że potwierdza to starą prawdę. Masz kasę = możesz wszystko, oc
                                                    > zywiście na każdej płaszczyźnie życia smile

O, stara śpiewka nieudaczników - takie wytłumaczenie tych, którzy nic nie potrafią albo nic im się nie chce. Takie:: gdybym mial kasę, to Bóg wie, co bym zrobił.

• majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 20:10
                                                    Wcale nie o tym mówię, dałem też przykład, że długotrwałym dążeniem do celu osiągniesz sukces. Kasa daje tylko możliwość ścieżki na skróty. Taki bonus smile
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 20:14
                                                    Sam odpowiedziałeś. Karolina z innej bajki....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 20:22
                                                    Każdy ma swoją bajkę do której niekiedy zaprasza innych. Na krócej, na dłużej... Każdy swoją pajęcza nić tka ...
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 20:23
                                                    No i też racja. Mądry jesteś.
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 20:30
                                                    No przestań, bo się zakocham http://emots.yetihehe.com/1/krzyk.gif
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 20:49
                                                    Karolina chyba czeka... 😉
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 20:55
                                                    Ale że na co? Dostawca pizzy się spóźnia ??? wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 21:10
                                                    A to wiesz. Z kobietom nie dojdziesz na co.....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 21:13
                                                    No nie wiem, ja tam z kobietami dochodzę wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 21:15
                                                    Szczęściarz. Ja tak nie mam. Ale walczę.....😉
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 21.01.20, 21:27
                                                    Nie walcz. Odpuść. Wtedy wszystko dzieje się samo http://emots.yetihehe.com/1/luzik.gif
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 21.01.20, 23:09
                                                    To wiem. Mam układ życiowy że mi zależy. To walczę. Widzę że jest gorzej. Ale nie będę walczył sam ze sobą. Życie..
                                                  • gyubal_wahazar Re: Kobiety 22.01.20, 00:04
                                                    Co do zasady - zgoda, ale akurat z Wajdą to nienajlepszy przykład, moim skromnym
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 06:20
                                                    Ależ ja o puchar najlepszości wcale tu nie aspiruję. Mało chlubnym zresztą byłoby to trofeum, moim skromnym rzecz jasna wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 07:34
                                                    Mądrze gadacie to się nie wtrącam. Ja bardziej o kobietach chciałem....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 08:47
                                                    A bo tuoj drogi o kobietach mądrego można powiedzieć... Lepiej już o pierdolach sobie pobzdulić wink
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 08:49
                                                    A bo co tu mój drogi - errata wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 09:09
                                                    Wolę pierdoły ale w temacie. Najwyżej się obrazą....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 09:34
                                                    Ale znawców kobiet tu przecież brak, cóż by na takim forum robić mieli??? wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 10:53
                                                    Różni się trafiają 😉. Popiszemy. Kobiety może docenią że to o nich i coś tam się urodzi. Może coś miłego....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 14:06
                                                    Docenią... Coś miłego... yyyyyyyyyyy smile
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 14:24
                                                    😉 tak bym chciał....
                                                  • majowy.poraanek Re: Kobiety 22.01.20, 15:39
                                                    To raczej nie tutaj wink
                                                  • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 15:42
                                                    Ja myślę że to bez różnicy gdzie. Bo nigdzie 😉. Takie życie.... Mnie się trudno do tego dostosować..
    • kozamat Re: Kobiety 22.01.20, 14:09
      Nieśmiałość, to grzech przeciw odwadze.
      • kevinjohnmalcolm Re: Kobiety 22.01.20, 19:11
        kozamat napisał(a):
        > Nieśmiałość, to grzech przeciw odwadze.

Nieśmiałość i odwaga to dwie różne rzeczy. Można być nieśmiałym w stosunku do ludzi, ale bardzo odważnym gdy np. wydarzy się wypadek i trzeba będzie uratować czyjeś życie ryzykując swoim. Można być nieśmiałym, a jednocześnie np. uprawiać sporty ekstremalne wymagające dużej odwagi.
      • tapatik Re: Kobiety 23.01.20, 22:01
        kozamat napisał(a):

> Nieśmiałość, to grzech przeciw odwadze.

No i? Co w związku z tym?
    • tapatik Re: Kobiety 22.01.20, 22:25
      Ale szukasz tu na forum?
      Jeśli tak, to napisz coś o sobie i napisz kogo szukasz.
      • strike1965 Re: Kobiety 22.01.20, 22:54
        Hej. Fajnie że się włączasz. Co mam pisać? Jestem człowiekiem i szukam człowieka. Reszta do dogadania.....
        • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 06:53
          Bardzo oryginalnie. Teraz przeczytaj to co napisałeś powyżej i odpowiedz sobie na pytanie: dlaczego ktoś miałby się Tobą zainteresować ?
          • strike1965 Re: Kobiety 23.01.20, 07:22
            No ja wiem. Ale co będę się produkował.... Dwa dni temu poznałem jedną. Pani dyrektor. Teraz idę krótko. Tyle wystarczyło żeby się zaplątała w tym co gada. No i koniec. Ja chcę mieć lepiej a nie jazdy i użeranie....
            • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 12:36
              Nie powiem, że zrozumiałem, ale też nie muszę smile
              • strike1965 Re: Kobiety 23.01.20, 14:09
                Też nie chodzi o to by wszystko rozumieć......
                • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 14:24
                  Alez oczywiście smile szczególnie jeśli komuś nie zależy na tym by być zrozumianym smile
                  • strike1965 Re: Kobiety 23.01.20, 14:33
                    Mnie tam jakoś zależy. Ale umiarkowanie. Gdybyśmy się spotkali to bym wyjaśnił. Tutaj nie chce mi się pisać. Szukam dalej i to wystarczy 😉
                    • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 14:52
                      A ze się nie spotkamy tak że duuuuuuuży spokój smile
                      • strike1965 Re: Kobiety 23.01.20, 17:11
                        Spokój jest bo gdybyśmy się spotkali to mi by się o tym gadać nie chciało..... Jest luz 😉
        • tapatik Re: Kobiety 23.01.20, 17:17
          Ja też jestem człowiekiem. Czy to znaczy, że szukasz mnie?
          • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 21:15
            Taaaaak!!!! w końcu smile Udało się !!! wink
            • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 07:21
              Twój sukces że napisał...? On tu ważny jest. Wiem
          • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 07:19
            No płeć ma znaczenie. Zakładam że się domyślasz....
    • searam Re: Kobiety 23.01.20, 21:01
      Przeczytalem gdzies..: Facet szukal tej jedynej... idealnej. Dlugo. Kiedy juz ja znalazl okazalo sie, ze ona nadal szuka swojego idealu...wink
      • majowy.poraanek Re: Kobiety 23.01.20, 21:16
        no to już stare i było ładniej opowiedziane smile
        • searam Re: Kobiety 23.01.20, 22:27
          majowy.poraanek napisał:

> no to już stare i było ładniej opowiedziane smile
          Stare, a nadal aktualne...Co za Swiat..!Okropnosc..!
      • tapatik Re: Kobiety 23.01.20, 22:08
        searam napisał:

> Przeczytalem gdzies..: Facet szukal tej jedynej... idealnej. Dlugo. Kiedy juz
        > ja znalazl okazalo sie, ze ona nadal szuka swojego idealu...wink

Wniosek? Nie warto szukać ideału, bo go nie znajdziesz.

https://i.pinimg.com/236x/2d/1f/ec/2d1fecf530d5e55032068dcdef3da3a3--too-funny-funny-pics.jpg

Z drugiej strony brać kogokolwiek też jest bez sensu smile
        • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 07:23
          Ja nie szukam ideału. Ma być normalnie. To trudne dla kobiet....
          • tapatik Re: Kobiety 24.01.20, 16:05
            Co to jest "normalnie"? Dla każdego to może oznaczać co innego.
            • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 16:22
              Ale tak w ogóle to o co Ci chodzi? Ty nie szukasz. Tobie to niepotrzebne. Chyba chcesz pomóc.....
              • tapatik Re: Kobiety 24.01.20, 16:29
                Moim zdaniem twój opis jest za mało konkretny. Powinieneś napisać więcej zarówno o sobie jak i o dziewczynie, której szukasz.
                • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 17:22
                  Moje opisu tutaj w ogóle nie ma. Niepotrzebny. Ktoś będzie chciał to napisze. Lepiej tutaj bo ten mail jest martwy w tej chwili.
                  • turma.mortis Re: Kobiety 24.01.20, 19:08
                    ale ten opis jest heh
                    i większość go pamięta wink
                    a że mail martwy hmmmm
                    to może żaby wina tongue_out
                    • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 20:06
                      No tak. Ale mnie to nie obchodzi. Mam ważniejsze sprawy.... To tylko forum....
                      • turma.mortis Re: Kobiety 24.01.20, 20:11
                        to tylko ty więc heh...
        • majowy.poraanek Re: Kobiety 24.01.20, 20:22
          tapatik napisał:

> Wniosek? Nie warto szukać ideału, bo go nie znajdziesz.

Wniosek całkowicie błędny. Sam stań się ideałem, nie będziesz musiał szukać wink
          • turma.mortis Re: Kobiety 24.01.20, 20:26
            nosz kur wpier w mor władca chmur razem z atlasem owych heh
            ideał big_grinbig_grinbig_grin żeś mnie rozbawił wink
            • strike1965 Re: Kobiety 24.01.20, 23:05
              Wy tu walicie w inne klimaty. A ja potrzebuję kobiety
              • turma.mortis Re: Kobiety 24.01.20, 23:09
                do renatki zadzwoń wink
                • tapatik Re: Kobiety 25.01.20, 00:00
                  Kto to jest Renatka?

Tapatik zaciekawiony.
                  • turma.mortis Re: Kobiety 25.01.20, 00:07
                    czasami się zastanawiam hmmmmm
                    jesteś
                    udajesz
                    czy prawo od dezertera dostałeś heh wink
                    • tapatik Re: Kobiety 25.01.20, 08:56
                      turma.mortis napisał:

> czasami się zastanawiam hmmmmm
                      > jesteś
                      > udajesz
                      > czy prawo od dezertera dostałeś heh wink

Nie wiem czy dobrze kojarzę, bo mi łeb nap....a, chodzi ci o rączkę Renatę?
                • strike1965 Re: Kobiety 25.01.20, 08:34
                  A jest fajna.? Chyba tak skoro ja znasz....
                  • strike1965 Re: Kobiety 26.01.20, 14:07
                    No to wątek się wyczerpał. Myślę czy założyć nowy...
    • adam1969.1969 Re: Kobiety 22.02.20, 20:24
      Uwazam ze zanjduja sie ludzie ktorzy w to wieza ,ja sam przychodze poniewaz los czy szczescie nie zawsze wychodzilo mi w parze ,pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka