tapatik 20.03.26, 13:41 Uwaga, ważny komunikat. Dziś o 15:45 zaczyna się astronomiczna wiosna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy a czas za nia nie nadąża... 20.03.26, 16:35 tapatik napisał: > Uwaga, ważny komunikat. Dziś o 15:45 zaczyna się astronomiczna wiosna. czas za nia nie nadąża... i zmieni sie dopiero za tydzien... "opazniacie sie Towarzyszu, opazniacie"... Odpowiedz Link
morojka Re: Uwaga wiosna 20.03.26, 17:38 I teraz się zastanawiam - gdybym dziś tu nie weszła i tego nie przeczytała, jakby ta niewiedzia wpłynęła na moje życie? Czy tak z pozoru nieistotna kwestia może mieć wpływ na życie, na to jak się ono potoczy? Odpowiedz Link
obrotowy I owszem 20.03.26, 17:47 morojka napisała: > I teraz się zastanawiam - gdybym dziś tu nie weszła i tego nie przeczytała, jak > by ta niewiedzia wpłynęła na moje życie? Bylabys opozniona o jedna pore roku... A jak powiedzial kiedys Gorbaczow - "Ostatnich gryza psy"... - tak, ze wez, uwazaj na siebie... Odpowiedz Link
morojka Re: I owszem 20.03.26, 18:09 Uważam cały czas. To miała być filozoficzna rozkmina a nie złośliwa uwaga 🤷♀️ Ale cóż "znowu w życiu mi nie wyszło" 🙂 Odpowiedz Link
tapatik Re: I owszem 24.03.26, 10:35 Wiosna się zaczęła, uszy do góry, w tym roku wyjdzie. Odpowiedz Link
baenzai Re: Uwaga wiosna 20.03.26, 23:05 Może pozwólmy temu forum godnie umrzeć śmiercią naturalną zamiast przedłużać agonię takimi wątkami. Odpowiedz Link
obrotowy no to jusz - kop grup :) 20.03.26, 23:11 baenzai napisał: > Może pozwólmy temu forum godnie umrzeć śmiercią naturalną zamiast przedłużać agonię takimi wątkami. no to jusz - kop grup chetnie Tfoje mysli tez tam zloze... PS. nie marze o niczym innym - jak zejsc śmiercią naturalną.-.. chociaz niekoniecznie u boku Slubnej malzonki Odpowiedz Link
morojka Re: no to jusz - kop grup :) 21.03.26, 00:11 Może małżonka zejdzie pierwsza, wówczas umrzesz sobie spokojnie w samotności 🙄 Odpowiedz Link
obrotowy przecie dlatego... 21.03.26, 00:16 morojka napisała: > Może małżonka zejdzie pierwsza, wówczas umrzesz sobie spokojnie w samotności 🙄 viem. przecie dlatego wole opcje odwrotna - te ktora powyzej zapodalem. Odpowiedz Link
morojka Re: Uwaga wiosna 21.03.26, 00:18 Ale to poniekąd jednak jest smutne. Jak sobie przypomnę czasy jak to forum hulało albo Samotni... dużo fajnych wspomnień mam. Teraz to już chyba wszyscy na Face Insta i innych takich funkcjonują. Szkoda. Odpowiedz Link
tapatik Re: Uwaga wiosna 21.03.26, 21:11 A pamiętasz jak ludzie potrafili spotkania forumowe robić? Odpowiedz Link
baenzai Re: Uwaga wiosna 22.03.26, 19:49 Teraz to głównie z przyzwyczajenia ale sporo rzadziej niż kiedyś. Odpowiedz Link
tapatik Re: Uwaga wiosna 22.03.26, 22:13 Forum istnieje dzięki aktywnym użytkownikom. Jeśli chcesz, aby było ciekawym miejscem, wrzucaj tu ciekawe treści. Odpowiedz Link
baenzai Re: Uwaga wiosna 22.03.26, 22:38 Oczekujesz, że będę samodzielnie ciągnął to forum i robił za jakiegoś wodzireja? Starym użytkownikom znudziło się pisanie a nowych nie przybywa. Trzeba zaakceptować taki stan rzeczy a nie na siłę tworzyć jakieś wątki o pogodzie. Odpowiedz Link
obrotowy naturalnie 22.03.26, 22:46 baenzai napisał: > Starym użytkownikom znudziło się pisanie a nowych nie przybywa. Trzeba zaakceptować taki stan rzeczy a nie na siłę tworzyć jakieś wątki o pogodzie. naturalnie. ale nie doluj ludzi i nie pisz, ze "forum umiera". - tylko spokojnie akceptuj - to co jest. Odpowiedz Link
baenzai Re: naturalnie 22.03.26, 22:54 Ale przecież umiera. A właściwie zdycha. Tak jak zdechły dużo popularniejsze fora gazetowe (Mężczyzna, Muzyka, Telewizja, Studia, Piłka Nożna i parę innych). Odpowiedz Link
j-k bzdury 22.03.26, 23:57 baenzai napisał: > Ale przecież umiera. A właściwie zdycha. > > Tak jak zdechły dużo popularniejsze fora gazetowe (Mężczyzna,... bzdury... nawet gdy na foro mezczyzna nie bedzie nikt zywy juz pisal - to JA raz na miesiac zamieszczam tam Wstepniaka" Odpowiedz Link
tapatik Re: Uwaga wiosna 22.03.26, 23:20 A jak będziesz krytykować wszystko na tym forum, to ono odżyje? Tego wątku nie tworzyłem na siłę. Odpowiedz Link
baenzai Re: Uwaga wiosna 21.03.26, 12:05 Dobra, wrzucę coś w temacie. www.cda.pl/video/12519876 Odpowiedz Link