Dodaj do ulubionych

Reguła 2/8/2 randki

12.09.26, 16:07
12 kobiet. 2 kobiety powyżej twojego poziomu/ 8 kobiet na twoim poziomie / 2 poniżej Twojego poziomu. Ciekawe czy skuteczne....
Obserwuj wątek
    • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 16:43
      Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką liczbę kobiet chętnych na randkę.
      • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 17:43
        Dzisiaj mając nawet 7/10 ciężko. Mając 5/10 to już trzeba totalnie dać sobie spokój. Nie wiem czy takich zasad nie stosują po prostu kobiety ... Z wieloma gadanie i przebieranie
      • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 19:30
        trentino napisał:

> Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką
        > liczbę kobiet chętnych na randkę.

Ale atrakcyjność czy ładną mordę?
        • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:11
          tapatik napisał:

> trentino napisał:
          >
          > > Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć tak
          > ą
          > > liczbę kobiet chętnych na randkę.
          >
          > Ale atrakcyjność czy ładną mordę?
          >

Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
          • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:42
            trentino napisał:

> Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy

Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę.
            Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać?
            • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01
              tapatik napisał:

> trentino napisał:
              >
              > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
              >
              > Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę.
              > Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać?
              >

Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie smile
              • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:47
                Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni.
                • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 11:07
                  Nawet jeżeli laska do tej kawiarni pójdzie to chyba trudno to nazwać ,,poderwaniem''. Liczy się dotarcie co najmniej do drugiej bazy. smile
                  • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 12:33
                    To chociaż miło czas spędzisz. Ja wykorzystuje znajomości w inny sposób ( podpisy pod zbiórkę, budżet obywatelski ). Głupio potem dziewczynie powiedzieć nie wink
                • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 16:58
                  samotny_szczeci napisał(a):

> Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni.
                  Z doświadczenia sprzed lat mogę powiedzieć że zawsze usłyszysz odpowiedź "Mam chłopaka".
                  Aczkolwiek obecnie jest popularny trend żarcia na czyjś koszt więc możliwe że by się co niektóre zgodziły big_grin

• samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 17:55
                    To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami. W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach. Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść wink
                    • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:57
                      samotny_szczeci napisał(a):

> To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami.
                      > W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach.
                      > Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść wink

Nie tylko w USA. Jak jeszcze czytałem Wykop to była tam użytkowniczka, która wpadła na pomysł, aby się nażreć na koszt mężczyzn, więc starała się z nimi umawiać w restauracjach na obiad, a wyniki opisywała na Wykopie. Z żadnym z nich nie planowała jakiegokolwiek związku, chodziło tylko o ten obiad. Jeśli znajomość nie rokowała obiadem, to rezygnowała. Dziewczyna była zaraz po maturze, czyli 18-20 lat.
              • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:40
                trentino napisał:

> Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie smile

Byłem w kilku związkach.
                Ciekawe - ostatnio to mnie baby zagadały na siłowni smile
                • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 19:00
                  To skoro ktoś był w paru związkach znaczy że jest dość atrakcyjny dla płci przeciwnej. Do tego jak potrafi poderwać niewiastę na siłowni lub ulicy to jednak musi być wygadany i atrakcyjny
          • baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 21:53
            trentino napisał:

>
            > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy

W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłaszcza w pokoleniu 35plus.

Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyjnego.
            • trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01
              baenzai napisał:

> trentino napisał:
              >
              > >
              > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy
              >
              > W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka
              > i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłasz
              > cza w pokoleniu 35plus.
              >
              > Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyj
              > nego.

W sumie racja. Ale morda musi być przynajmniej przeciętna plus do tego pozostałe wymienione cechy. Jeśli dostałeś od losu mordę 3/10 to jest praktycznie over. Czasami można trochę nadrobić ale niestety nie zawsze się da a efekty i tak mogą być bardzo mizerne.
              • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:39
                Masz rację.
        • samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 01:07
          Trzeba patrzeć na całokształt. Wysoki, dobrze zbudowany chodzący na siłownię to ma branie...
    • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 19:28
      Nie znam, możesz opisać?
      • tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:58
        Przypominam się smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka