samotny_szczeci 12.09.26, 16:07 12 kobiet. 2 kobiety powyżej twojego poziomu/ 8 kobiet na twoim poziomie / 2 poniżej Twojego poziomu. Ciekawe czy skuteczne.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 16:43 Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką liczbę kobiet chętnych na randkę. Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 17:43 Dzisiaj mając nawet 7/10 ciężko. Mając 5/10 to już trzeba totalnie dać sobie spokój. Nie wiem czy takich zasad nie stosują po prostu kobiety ... Z wieloma gadanie i przebieranie Odpowiedz Link
tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 19:30 trentino napisał: > Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć taką > liczbę kobiet chętnych na randkę. Ale atrakcyjność czy ładną mordę? Odpowiedz Link
trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:11 tapatik napisał: > trentino napisał: > > > Jeśli twoja atrakcyjność to mniej niż 5/10 to będzie trudność znaleźć tak > ą > > liczbę kobiet chętnych na randkę. > > Ale atrakcyjność czy ładną mordę? > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy Odpowiedz Link
tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 20:42 trentino napisał: > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę. Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać? Odpowiedz Link
trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01 tapatik napisał: > trentino napisał: > > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy > > Forum jednoznacznie stwierdziło, że mam brzydką mordę. > Jakim sposobem udało mi się kogokolwiek poderwać? > Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:47 Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni. Odpowiedz Link
baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 11:07 Nawet jeżeli laska do tej kawiarni pójdzie to chyba trudno to nazwać ,,poderwaniem''. Liczy się dotarcie co najmniej do drugiej bazy. Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 12:33 To chociaż miło czas spędzisz. Ja wykorzystuje znajomości w inny sposób ( podpisy pod zbiórkę, budżet obywatelski ). Głupio potem dziewczynie powiedzieć nie Odpowiedz Link
trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 16:58 samotny_szczeci napisał(a): > Zagadasz to może się uda zaprosić do kawiarni. Z doświadczenia sprzed lat mogę powiedzieć że zawsze usłyszysz odpowiedź "Mam chłopaka". Aczkolwiek obecnie jest popularny trend żarcia na czyjś koszt więc możliwe że by się co niektóre zgodziły Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 17:55 To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami. W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach. Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść Odpowiedz Link
tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:57 samotny_szczeci napisał(a): > To było chyba w USA gdzie kobieta chodziła na randki z facetami. > W efekcie ileś tam tysięcy dolarów zaoszczędziła na posiłkach. > Wtedy tylko się modlić żeby nic wymyślnego nie chciała zjeść Nie tylko w USA. Jak jeszcze czytałem Wykop to była tam użytkowniczka, która wpadła na pomysł, aby się nażreć na koszt mężczyzn, więc starała się z nimi umawiać w restauracjach na obiad, a wyniki opisywała na Wykopie. Z żadnym z nich nie planowała jakiegokolwiek związku, chodziło tylko o ten obiad. Jeśli znajomość nie rokowała obiadem, to rezygnowała. Dziewczyna była zaraz po maturze, czyli 18-20 lat. Odpowiedz Link
tapatik Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 18:40 trentino napisał: > Zagadnięcie baby na siłowni to nie jest jeszcze poderwanie Byłem w kilku związkach. Ciekawe - ostatnio to mnie baby zagadały na siłowni Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 19:00 To skoro ktoś był w paru związkach znaczy że jest dość atrakcyjny dla płci przeciwnej. Do tego jak potrafi poderwać niewiastę na siłowni lub ulicy to jednak musi być wygadany i atrakcyjny Odpowiedz Link
baenzai Re: Reguła 2/8/2 randki 12.09.26, 21:53 trentino napisał: > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłaszcza w pokoleniu 35plus. Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyjnego. Odpowiedz Link
trentino Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 10:01 baenzai napisał: > trentino napisał: > > > > > Nie ma atrakcyjności bez ładnej mordy > > W sumie można dyskutować czy przeciętna morda + mocna dynamina + dobra sylwetka > i wzrost czynią mężczyznę całkiem atrakcyjnym. Moim zdaniem raczej tak, zwłasz > cza w pokoleniu 35plus. > > Taki przykładowy Nawrocki przez jakąś tam część kobiet jest uważany za atrakcyj > nego. W sumie racja. Ale morda musi być przynajmniej przeciętna plus do tego pozostałe wymienione cechy. Jeśli dostałeś od losu mordę 3/10 to jest praktycznie over. Czasami można trochę nadrobić ale niestety nie zawsze się da a efekty i tak mogą być bardzo mizerne. Odpowiedz Link
samotny_szczeci Re: Reguła 2/8/2 randki 13.09.26, 01:07 Trzeba patrzeć na całokształt. Wysoki, dobrze zbudowany chodzący na siłownię to ma branie... Odpowiedz Link