samotny231 04.12.06, 22:58 a kto z was spedzi sylwestra sam, ja juz moge sie wpisac ze bede sam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebcioo Re: samotny sylwester 05.12.06, 09:03 Ja tez bede sam. W sumie nie pierwszy to moj taki sylwek. Wole takie gdy sam jestem sam niz gdy jestem z kims a de facto tez jestem sam. Odpowiedz Link
etenka Re: samotny sylwester 06.12.06, 17:18 ehh... ja jestem sanotna.. to malutka różnica i również spędze samotnei sylwester pewnie na jakimś czacie z lampką szampana w ręce... Odpowiedz Link
marik7 Re: samotny sylwester 06.12.06, 20:55 tylu towarzyszy niedoli?może samotny ale widze że nie sam. ja zabieram swoją samotność w sylwka na ukrainę-tam lampka/i szampana chociaż dużo tańsza.życzę przyjaciele dużo siły i wytrwałości w nowym roku Odpowiedz Link
aretah Re: samotny sylwester 11.12.06, 07:10 a nie lepiej się zebrać i się spotkać w jakimś gronie? Kolejny samotny? Wiecie jak będzie wyglądał, więc moze wreszcie spróbować czegoś innego? Odpowiedz Link
sebcioo Re: samotny sylwester 11.12.06, 08:26 Ale jak sie spotkac jak kazde z innego zakatka Polski? (chyba, na pewno nikt nie jest "ode" mnie) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotny sylwester 11.12.06, 10:07 no właśnie...chyba) tego nie wiesz...moze akurat jest jakas duszyczka z Twojego zakątka? a moze takich osób jest wiecej, ale tylko czytają , a nie piszą? moze trzeba zacząc od podania skąd jesteście może załozyć nowy wątek? łatwo jest narzekać, ale trudniej zmobilizować się Odpowiedz Link
aretah Re: samotny sylwester 11.12.06, 10:10 Odległosc!!! Jest to jakis problem, ale moze trzeba chociaż sprbowac a nie tylko mówic o samotnym Sylwestrze. No, chyba, ze ktos chce i lubi takie Sylwestry Odpowiedz Link
sebcioo Re: samotny sylwester 11.12.06, 15:01 Juz pisalem ale zniknelo to w natloku. Bialystok (i okolice) Odpowiedz Link
kameleo Re: samotny sylwester 11.12.06, 20:51 witam, mój sylwester w tym roku będzie troche inny niż zawsze. są dwa wyjścia, albo będe pracować rano i bardzo się zmęcze przygotowywaniem imprezy dla vipów w naszym hotelu, albo będe tych vipóww obsługiwac podczas balangi sylwestrowej. sama nie wiem co lepsze. nie chcę być sama w ten kolejny sylwestrowy wieczór! więc będę samotna w tłumie bawiących się wspaniale i bogatych ludzi. pozdrawiam. Odpowiedz Link
jacekglm Re: samotny sylwester 17.12.06, 12:01 Też pewnie będę sam co do spotkania koncepcja ciekawa ja z Warszawy a raczej południowych okolic Odpowiedz Link
zyxwuts Re: samotny sylwester 18.12.06, 14:10 Ja też będę sama ale nie przejmuję się tym za bardzo Będzie wreszcie troche czasu na poleniuchowanie po całym roku pracy A moze sie zmówimy wszyscy na jakimś wspólnym czacie? Wiadomo, ze z dojazdami moze być kłopot ale do netu wszyscy chyba mają dostęp Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nanalena Re: samotny sylwester 19.12.06, 20:05 Sama jak palec.....sama w sylwestra....Szczecin Odpowiedz Link
aretah Re: samotny sylwester 19.12.06, 21:08 Tez będę. Teoretycznie miałam dwie propozycje, ale chyba z żadnej nie skorzystam. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: samotny sylwester 19.12.06, 21:14 a to dlaczego? nie ma co siedzieć w kąciew, chyba, ze chcesz być nadal samotna Wdziej szałową kieckę i marsz na sylwestra Odpowiedz Link