ciastolinka 23.12.06, 21:16 Wesołych Świat Bożego Narodzenia i Śczęsliwego Nowego Roku, dużo uśmiechów, radości i braku nieśmiałości, tego Wam i sobie życzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyxwuts Re: Wesołych Świąt :) 23.12.06, 23:02 Ja tez dołączam się do życzeń Zdrowych, rodzinnych, pełnych ciepła świąt Bożego Narodzenia ale przede wszystkim mniej samotności i nieśmiałości każdemu życzę dużo nowych przyjaciół Odpowiedz Link
jacekglm Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 01:21 Życzę Świąt bez stresów i samotności. Świąt relaksujących, świąt dających radość i odpoczynek, świąt w cudownej atmosferze. Niech w te święta spełnią się Wasze oczekiwania i najskrytsze marzenia. A przede wszystkim życzę spełnienia i miłości, bo to jedyne rzeczy godne posiadania. Nie zapominajcie o uśmiechu, radości duszy i spontaniczności, A tak na dokładkę samych cudownych zbiegów okoliczności. W Nowym 2007 roku niech zrealizują się wszystkie Wasze marzenia, plany, oczekiwania. Niech znikną smutki, doły, nieporozumienia, niedomówienia. By były powody do szczerego uśmiechu, a łzy pojawiały się tylko z radości. Jacenty Odpowiedz Link
marcin-listy Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 13:37 Witaj ciastolinko ja też ci życzę wesołych Świąt, dużo uśmiechu, miłości, radości, szczęścia i wrażliwości. Oraz wilu przyjaciół i tego jedynego przy twoim boku i ... by za rok nas już "tu" nie było marcin24 Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 13:44 Żebyśmy tu nadal zaglądali ale nie jako samotni tylko przyjaciele Tego Wam wszystkim życzę " Skacze Aniołek, skacze po chmurkach, niesie życzenia w Anielskich piórkach. Niesie w plecaku babki i świeczki, a w walizkach złote dzwoneczki." Odpowiedz Link
jacekglm Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 18:00 a że się spełni to już wiem był przed chwilą u mnie mikołaj i trochę o tym i o tamtym z nim pogadałem o was też mu wspomniałem więc.. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 20:09 nom jacku, i u mnie też juz ten święty zawitał z samymi dopbrymi wieściami ( oby to nie były tylko jakieś "polityczne mżonki" Odpowiedz Link
jacekglm Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 23:09 na polityka to on nie wyglądał więc sądzę że jego obietnice spełnią się w miarę szybko czego sobie i wam życzę Odpowiedz Link
sunny-day Re: Wesołych Świąt :) 25.12.06, 13:49 jacekglm napisał: > na polityka to on nie wyglądał więc sądzę że jego obietnice spełnią się w miarę > szybko > czego sobie i wam życzę Moze i nie wygladał.. hehe ale za rok znowu chciałby zapewne wpaśc na herbatkę Odpowiedz Link
sunny-day Re: Wesołych Świąt :) 24.12.06, 20:07 ja dziękując za życzenia też sie do nich dołączam..życząc Świąt radosnych, zdrowych, pełnych nadziei, spokoju i miłości oraz zasłużonego odpoczynku. A Nowego Roku niosącego same dobre dni spełniającego marzenia) Buziaki wszystkim nieśmiałym i samotnym forumowiczom Odpowiedz Link