g-abi 19.02.08, 22:09 Witam, jestem tu nowa i z internetem nie mam doświadczenia. Mam nadzieje, że nie dacie mi tu zginąć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumcajs-76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:16 Cześć, nie damy, nie damy. Lubisz łaskotki Odpowiedz Link
trol-a Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:20 pozyjemy - zobaczymy. a i ogolnie jest tutaj taka niepisana zasada za kazdy 'nowy' kupuje kazdemu po butelce drogiego wina, pozdrawiam Odpowiedz Link
dunka76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:20 g-abi napisała: > z internetem nie mam doświadczenia. Gabi ja też niewiele wiem w tej kwestii. Na tyle na ile jest mi potrzebny to go poznałam. Kilkaj po prostu i wszystko będzie dobrze Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:31 Ja się totalnie nie znam na internecie. Strasznie komplikuje mi życie. Jak mnie wciągnie to nie chce mnie wypuścić. A może to nie znam się na sobie??? Hmmm Odpowiedz Link
dunka76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:37 Hihi. Skąd ja to znam. Potrafi i mnie przytrzymać tak długo, że aż mnie oczy bolą. Ale dopóki sobie zdaję z tego sprawę nie dramatyzuje, w znaczeniu nie ma mowy o nałogu. Znasz się na sobie znasz. Doszłam do takiego wniosku, po tym jak piszesz i co piszesz. Wertowałam posty, wczytywałam się. Jest dobrze, tak trzymać. I nie "filozuj" nad sobą o tej porze dnia, to niezdrowo Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 22:58 Oooooo, to ciekawe. To może mi kiedyś o tym opowiesz Jeśli chodzi o dedukcię mojej osoby to ja nie umiem Mam tak trzymać??? Ale mi się już nie chce tak. Jutro muszę wstać mocno raniutko, no o 6.00 gdzieś. A właśnie strzeliłem sobie drzemkę. Mogą być problemy... Odpowiedz Link
dunka76 Re: Samotna wśród ludzi. 19.02.08, 23:05 Nastaw sobie budzik. A co ciekawe i co może, Ci kiedyś opowiem? Bo nie zaczaiłam Nad sobą rozmyślać to mało osób potrafi. Zmiany są potrzebne. Jeśli tak czujesz i potrzebujesz i już Ci się tak nie chce...Ale z jednego chociaż nie rezygnuj. Z poczucia humoru Odpowiedz Link