Dodaj do ulubionych

Zima / samotnośc.....

14.09.08, 20:54
Mam jakąś awersje do zimy, po prostu jej nie lubię, jeszcze we dwoje da się
zimę przeczekać ale w pojedynkę jest ciężko, a zanosi się na samotną walkę z
tą porą roku.....nie dobrze.W-wa 7442789
Obserwuj wątek
    • aga.andro Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:12
      do zimy nie mam nic - poza tym, że znów szykuje mi się szukanie ciepłego obuwia
      - nie lubię zakupów obuwniczych sad
      Niestety zanim zima jest jeszcze jesień i listopad sad nie dobrze - źle...
      • sacrum3791 Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:38
        Myślę, że największa pretensję do zimy mam za to, że gdy ona jest brakuje mi
        energii jaka daje mi np. letni dzień - słońce, zieleń.
        A propos butów, uwielbiam sandały, lekko, przewiewnie a zimą cóż wiadomo,
        ciężkie obuwie, zima to tez większe ryzyko zachorowań, kaszlący ludzie w
        autobusach - ach ... źle,
        • kasienka-pl Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:44
          A ja zimę lubię... Mam wtedy pełno energii w sobie wink.
          Nie widzę w parku przytulonych par wink, bo wolą w omku w ciepłym się
          przytulić wink.
          Zima jest superrr, tylko, żeby było dużżżżżżżżżżżżo śniegu wink.
          • kokirek Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 13:02
            Dużo śniegu, dużo słońca i góry!!! To najlepsza możliwa kombinacja
            na zimę!!!
            • gapuchna Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 13:37
              I cosik podpiąć do nóg, albo chociaż okulary na nos nasunąć....smile))))
              • anirat Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 17:59
                Ja zdecydowanie wole wiosne i lato, ale mam tez powody, zeby jesień
                i zime tez lubic, więc nie bedzie tak żle. Jakos mam lepsze dni,
                dzięki niektórym osobom, dzieki temu, ze są. Nie narzekam.
                • kruz7 Re: Zima / samotnośc..... 21.09.08, 20:51
                  Ciekawe ile nowych osób pojawi się na tym forum w zimę? Ciężko znaleźć sobie
                  jakieś zajęcie? Dziwi mnie, że widzę tu coraz więcej nowych osób i narzekających
                  jak stare bezradne staruszki. Osobiście nie jestem z nikim od początku roku, ale
                  nie poddają się. Nie płaczę nikomu w rękaw, chociaż bardzo często to pomaga -
                  wiem to po sobie. Idzie zima, więc można znaleźć sobie coś dla siebie. Mam swój
                  sposób może mało doskonały na poznanie kogoś, ale chociaż nie siedzę i nie
                  rozmyślam jak mi smutno samemu. Chce ktoś rady na samotność? Pisałem już
                  baaaaaaardzo wiele o sobie i swoich sposobach wychodzenia z niej. Dzięki temu
                  nie mam zahamowań, aby porozmawiać z jakąś kobietą. Nie boję się odezwać się do
                  niej. Ostatnio doświadczyłem bardzo ważnej rzeczy - trzeba być szczerym, nawet
                  wówczas kiedy kogoś to zaboli. Pozbawimy się fałszywych znajomości, poznamy kto
                  jest ważny dla nas i wbrew pozorom zdobędziemy tym zaufanie innych.
                  • anirat Re: Zima / samotnośc..... 21.09.08, 21:27
                    Hmmm... niby prawda oczywista, ale czy uświadomiona?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka