sacrum3791 14.09.08, 20:54 Mam jakąś awersje do zimy, po prostu jej nie lubię, jeszcze we dwoje da się zimę przeczekać ale w pojedynkę jest ciężko, a zanosi się na samotną walkę z tą porą roku.....nie dobrze.W-wa 7442789 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.andro Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:12 do zimy nie mam nic - poza tym, że znów szykuje mi się szukanie ciepłego obuwia - nie lubię zakupów obuwniczych Niestety zanim zima jest jeszcze jesień i listopad nie dobrze - źle... Odpowiedz Link
sacrum3791 Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:38 Myślę, że największa pretensję do zimy mam za to, że gdy ona jest brakuje mi energii jaka daje mi np. letni dzień - słońce, zieleń. A propos butów, uwielbiam sandały, lekko, przewiewnie a zimą cóż wiadomo, ciężkie obuwie, zima to tez większe ryzyko zachorowań, kaszlący ludzie w autobusach - ach ... źle, Odpowiedz Link
kasienka-pl Re: Zima / samotnośc..... 14.09.08, 22:44 A ja zimę lubię... Mam wtedy pełno energii w sobie . Nie widzę w parku przytulonych par , bo wolą w omku w ciepłym się przytulić . Zima jest superrr, tylko, żeby było dużżżżżżżżżżżżo śniegu . Odpowiedz Link
kokirek Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 13:02 Dużo śniegu, dużo słońca i góry!!! To najlepsza możliwa kombinacja na zimę!!! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 13:37 I cosik podpiąć do nóg, albo chociaż okulary na nos nasunąć....)))) Odpowiedz Link
anirat Re: Zima / samotnośc..... 15.09.08, 17:59 Ja zdecydowanie wole wiosne i lato, ale mam tez powody, zeby jesień i zime tez lubic, więc nie bedzie tak żle. Jakos mam lepsze dni, dzięki niektórym osobom, dzieki temu, ze są. Nie narzekam. Odpowiedz Link
kruz7 Re: Zima / samotnośc..... 21.09.08, 20:51 Ciekawe ile nowych osób pojawi się na tym forum w zimę? Ciężko znaleźć sobie jakieś zajęcie? Dziwi mnie, że widzę tu coraz więcej nowych osób i narzekających jak stare bezradne staruszki. Osobiście nie jestem z nikim od początku roku, ale nie poddają się. Nie płaczę nikomu w rękaw, chociaż bardzo często to pomaga - wiem to po sobie. Idzie zima, więc można znaleźć sobie coś dla siebie. Mam swój sposób może mało doskonały na poznanie kogoś, ale chociaż nie siedzę i nie rozmyślam jak mi smutno samemu. Chce ktoś rady na samotność? Pisałem już baaaaaaardzo wiele o sobie i swoich sposobach wychodzenia z niej. Dzięki temu nie mam zahamowań, aby porozmawiać z jakąś kobietą. Nie boję się odezwać się do niej. Ostatnio doświadczyłem bardzo ważnej rzeczy - trzeba być szczerym, nawet wówczas kiedy kogoś to zaboli. Pozbawimy się fałszywych znajomości, poznamy kto jest ważny dla nas i wbrew pozorom zdobędziemy tym zaufanie innych. Odpowiedz Link
anirat Re: Zima / samotnośc..... 21.09.08, 21:27 Hmmm... niby prawda oczywista, ale czy uświadomiona? Odpowiedz Link