Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn

14.10.08, 17:05
Mam małe pytanie do dziewczyn: czy wg Was chłopak spokojny, bez nałogów, nie używający co chwile słów 'kur**' albo 'no i ch**' nie ma szans u dziewczyn? Jestem zwykłym chłopakiem, mało rozrywkowym - nie lubię zbytnio dyskotek i tego rodzaju zabaw (chyba ze na nich gram, na gitarze)
Czy to mnie całkowicie skreśla u Was?
Jestem za to bardzo cierpliwy, staram sie zrozumieć innych i im pomagać.
Dziewczyny zawsze mnie omijały - przykład chociażby z balu gimnazjalnego 2 lata temu. Nie jestem zamknięty w sobie czy coś, po prostu jestem inny niz wszyscy. Czy to aż tak źle?
Czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kasienka-pl Re: pytanie do dziewczyn 14.10.08, 19:02
      Michał (sądzę że tak masz na imię) ja własnie szukam takiego
      chłopaka jak Ty. Więc są dziewczyny, które takich chłopaków lubią.
      Ja nie lubię kolesi, którym tylko w głowie dyskoteki, którzy
      przeklinają. Jeśli chcesz popisać to napisz wink, ale lepiej na
      pocztę wink.
      To już od Ciebie zależy wink, chętnie popiszę o życiu wink. Zawqsze
      znajdę czas, Chociaż miałam już tutaj nie pisać, ale kiedy widzę, że
      ktoś piszę a ja znam odpowiedź na jego pytania o odpisuję wink.
      Pozdrawiam
    • kasienka-pl Re: pytanie do dziewczyn 14.10.08, 22:11
      Fajnie by było jakbyś mi podał swój email to odpiszę Ci, bo na tamtą
      pocztę nie chce dochodzić jest jakiś błąd. Pozdrawiam
    • rumunska_ksiezniczka Re: pytanie do dziewczyn 14.10.08, 22:48
      uważam, ze jesteś bardzo wrażliwym chłopakiem i powinieneś szukać dziewczyny,
      która doceni twoje zalety. takie dziewczyny istnieją, uwierz mi, tylko czasem są
      po prostu "szarymi myszkami" i nie rzucają się w oczy.
      powodzenia i pozdrawiam
    • naturalgirl18 Re: pytanie do dziewczyn 01.11.08, 21:17
      Nie często zdarza się taki chłopak. Szacunek dla Ciebie wink Wiele dziewczyn
      właśnie takich chłopaków szuka. Wg mnie to nie jest złe, że jesteś sobą. A
      rozrywkowe życie nie jest dla każdego. Ja np wole zamiast szaleć na imprezie
      pooglądać dobry film. Także bądź sobą i nie przejmuj się tym co myślą inni.
      Pozdrawiam smile
    • nimrodelll Re: pytanie do dziewczyn 01.11.08, 21:46
      Czy nie ma szans? Myślałam że takich chłopaków porostu nie ma . Bardzo chętnie z
      Toba porozmawiam . Prosze podaj nr swojego gg lub innego komunikatora
    • aniab1311 Re: pytanie do dziewczyn 01.11.08, 21:47
      Michael - jesteś bardzo młodym człowiekiem i myslę sobie ze jesli
      troszkę poczekasz to dziewczyny bedą sie bić o Ciebie smile Na razie po
      prostu Twoim ruwiesniczkom imponuje co innego, choć... nie
      wykluczone że jak się dobrze rozejrzysz to i w swoim wieku
      znajdziesz pokrewną duszyczkę płci pieknej wink
      • krzychlater Re: pytanie do dziewczyn 01.11.08, 23:33
        Rozwaliły mnie odpowiedzi zobaczyłem w tobie pokrewną dusze i pewnie efekt
        naszej samotności jest stwierdzenie „Myślałam, że takich chłopaków porostu nie
        ma” myślały i ignorowały, bo nie wiedziały ze nasz gatunek nie wymarł. Życzę ci
        z całego serca powodzenia, którego ja nie miałem. Krzysiek
        • naturalgirl18 Re: pytanie do dziewczyn 02.11.08, 20:22
          szczeście mozna miec zawsze trzeba tylko poszukać odpowiednich osób wink
    • squeezer Re: pytanie do dziewczyn 02.11.08, 09:58
      Wiesz, miałem podobne problemy, kiedy byłem bardzo młody. Też grałem na gitarze,
      wiedziałem, że moja gra potrafi przyciągnąć uwagę większości znajdujących się w
      zasięgu wzroku (słuchu), ale byłem zawsze skromny, cichy i nie umiałem się
      "sprzedać". Jedyne co mi się udawało to wywołanie przyjemnej muzycznej atmosfery
      na ogniskach w tłumie ściskających się par. Takim kiepskim Jankielem sobie
      byłem. Żyłem poza tym we własnym szczelnym świecie. Więc jeśli mogę Ci coś
      doradzić to tylko to, byś postarał się (ale nie zmuszając się do tego na siłę)
      trochę się zareklamować. Tzn. poprzez uśmiech i jakieś słowo dać znać o swojej
      egzystencji, która charakteryzuje się tą właśnie "innością". Nie musisz równać
      do reszty, kląć, rozwijać się dramatycznie na dyskotekach i w klubach.
      Wystarczy że wyjdziesz ludziom naprzeciw i na pewno znajdzie się ktoś kto to
      doceni. Ba! Otwartość może spowodować, że zauważą Cię nawet tacy, którzy są
      niejako z "innej bajki", tacy dla których jesteś na razie np. dziwakiem. Mogą
      zacząć okazywać Ci szacunek, a nawet zainteresowanie.
      Jeśli chodzi o samą gitarę to w pewnym sensie ma ona wielki dar uleczania.
      Nie wiem jak ważną rolę pełni ona w Twoim życiu, ale niezaniedbywana potrafi się
      odwdzięczyć. Ileż pasji i bólu można przelać na instrument. Warto to nagrywać,
      bo wychodzą z tego całkiem niezłe rzeczy. 3m sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka